Need For Speed Shift / PSP Version

• Thread starter Thread starter ar22
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من بازي كردم چند مرحله هم رفتم.اصلا تعريفي نداره! گرافيك بازي نسبت به نسخه قبل هيچ تغييري نكرده و در اين زمينه EA كاملا در جا زده.گيم پلي بازي هم همون سبك NFS يك مقدار خسته كننده شده ولي در كل تغيير آنچناني نكرده اما كنترل بازي تا حدودي بهتر شده به خصوص سر پيچ ها كه كنترل بيشتري روي ماشين داريد. تا اينجايي كه من رفتم هيچ ماشيني دوربين كاكپيت نداشت.ديگه از مسائل حاشيه اي بگم كه آهنگهاي بازي هم تعدادش كم شده نسبتا.منو خيلي ساده طراحي شده و اينكه در Quick Race فقط يه ماشين ميتونيد برداريد مگر اينكه ماشين هاي بهتر unlock كنيد.ضمنا دوستاني كه ميگن اين بازي تو خيابون نيست منظورشون رو متوجه نميشم.مرحله ها تو خيابونه.ولي حالت Free Roam نداره مثل Pro Street
در كل واسه من خيلي جذاب نبود.

:cool: -NEEMA-

واقعا حیف.نسخه های کنسولی میگن خیلی موفق بوده.
گرافیک چرا پیشرفت کرده،اگه بگیم پیشرفت نکرده ناحق گفتیم.کلا هیچ کاری نمیشه کرد فقط میری جلو مسابقه های جدید باز میشه.ماشین ها هم زیاد قشنگ نیستند.من اخرش میمرم یک nfs خوب برای psp نمیاد.
اصلا ارزش این رو نداره که بازی ها دیگه رو بگذاری کنار حجم مموریت رو با این بازی پر کنی.
چقدرم حجمش زیاده!

منم امروز تونستم این بازی را امتحان کنم .
گرافیک بازی نسبت به نسخه های قبلی بالاتر رفته و گیم پلی خوبی هم داره ولی چندان فرقی با پرو استریت نمیکنه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or