Need for Speed: Shift | PC

NFS-Shift_PC_WindowsBOX-tempboxart_160h.jpg

شرکت سازنده : Slightly Mad Studios
شرکت پخش کننده : Electronic Arts
تاریخ عرضه : September 22, 2009
ژانر :Racing
اسکرین شات | تریلر

دنده را عوض کنید! NFS:Shift توسط رانندگان مسابقه برای بازی کردن به جای رانندگان مسابقات ساخته شده است. این بازی تجربه ای جدید از رانندگی با زاویه دید بسیار ارتقاء یافته اول شخص را به شما می دهد ( دیگر زاویه های دید نیز در بازی وجود دارد. ). بازیباز ها با هیجانی غیر قابل کنترل روبرو می شوند و این بار برای اولین بار تجربه ی رانندگی واقعی را با ماشین ها تجربه می کنند. سیستم ارتقاء یافته تصادفات و تخریب پذیری نیز یکی دیگر از پیشرفت ها در این بازی بوده است. ( خدا رحم کنه چون در مورد Prostreet هم همینو گفته بودند و دیگه بقیشو خودتون شاهد بودین ! )

آماده عوض کردن دنده در تاریخ 31 شهریور 88 باشید...

من تازه شیفتو گرفتم ولی اعصابم خورده چرا اینقدر ماشین سر میخوره هیچ راهی نیست
سلام من صفحه قبلی گذاشته بودم:
تو بخش my cars یه قسمتی هست به اسم Tuning وارد میشی بعد اون فنر رو انتخاب میکنی بعد اون دوتا اولی رو به سمت راست بیار ولی نه تا اخر
من این کارو کردم درست شد.

چشم دوست عزیز دیگه چند تا پست پشت سر هم نمیفرستم
راستی EA هر چند وقت که یک بازی رو میده بازار نسخه مشابه اون رو به روی دیگر کونسول ها یا کامپیوتر میده یک بازی داره تبلیغ میکنه به نام نیترو از سری همین NFS هست ولی برای کنسول Wii داره تبلیغ میکنه خدا کنه قبل از این که این بازی رو 1000 بار بازی کنیم اون رو برای کاپیوتر هم بده گرافیک تبلیغاتش خیلی زیباست تازه نویدی به دوستان است که تو خیابون رانندگی رو دوست دارن همون شهر راکپورت تو UnderCover یا MostWanted است

دوستان من این بازی رو گرفتم ولی بازی خیلی سنگینه .من با cpu ی e5200 و ati 4830 به زور 20 تا 30 فریم تو تنظیمات high بدون aa می گیرم . میشه سیستمتون رو به همراه فریمی که میگیری بزارید . فکر کنم این هم یه پورت دیگه ی ضعیف از کنسول به pc باشه ولی خوب بازیشم همچین مالی نبود . باحاش حال نکردم.

دوستان من این بازی رو گرفتم ولی بازی خیلی سنگینه .من با cpu ی e5200 و ati 4830 به زور 20 تا 30 فریم تو تنظیمات high بدون aa می گیرم . میشه سیستمتون رو به همراه فریمی که میگیری بزارید . فکر کنم این هم یه پورت دیگه ی ضعیف از کنسول به pc باشه ولی خوب بازیشم همچین مالی نبود . باحاش حال نکردم.
جان؟؟؟؟:eek:
دوست من سیستم من اینه :
8600 GT 512 با CPU E 2180
بدون هیچ اقت فریمی بازی میکنم با تنظیمات hIGH البته با AA 2X
چجوری شما بزور 20 تا 30 تا میگیری!!!!!!!!!!!!؟؟
من از این بازی خوشم اومد و بسی لذت بردم!:cheesygri

من فریم رو چک نکردم ولی با e6550 و 4850 بدون مشکل بازی میکنم.
البته گاهی به شکل عجیبی افت فریم پیدا میکنه که سریع رفع میشه.:biggrin1:

فکرنکنم نسخه پی سی پورت شده باشه چون استدیو سازندش ماله سری gtr پی سی هست

این بازی رو کارت های ATI فریم افتضاحی می ده. ولی قراره برطرف بشه.
تو انویدیا درسته.
من که ATI دارم بیخیال بازی شدم.

من ATi دارم و بازی به شکل فوق العاده ای واسم اجرا میشه

حتمآ مشکل شما چیزه دیگه ای هست دوست عزیز
الکی ATi رو خراب نکنید

آخرین ویرایش:
این بازی رو کارت های ATI فریم افتضاحی می ده. ولی قراره برطرف بشه.
تو انویدیا درسته.
من که ATI دارم بیخیال بازی شدم.
تایید میشه.بازی روی کارتای ati فریم خوبی نمیده حتا کارتای قوی.اما مثل هلو با یه 8600 میاد.
اگه روزی دیدین که EA یه بازی multi رو PC مثل ادم داد بیرون که یجاش نلنگه بدونین هشتمین عجایب جهانو دیدین.
نمیدونین پچ اومده؟

الکی ATi رو خراب نکنید

الان کیی اومد ati رو خراب کنه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or