Need for Speed: Shift | PC

NFS-Shift_PC_WindowsBOX-tempboxart_160h.jpg

شرکت سازنده : Slightly Mad Studios
شرکت پخش کننده : Electronic Arts
تاریخ عرضه : September 22, 2009
ژانر :Racing
اسکرین شات | تریلر

دنده را عوض کنید! NFS:Shift توسط رانندگان مسابقه برای بازی کردن به جای رانندگان مسابقات ساخته شده است. این بازی تجربه ای جدید از رانندگی با زاویه دید بسیار ارتقاء یافته اول شخص را به شما می دهد ( دیگر زاویه های دید نیز در بازی وجود دارد. ). بازیباز ها با هیجانی غیر قابل کنترل روبرو می شوند و این بار برای اولین بار تجربه ی رانندگی واقعی را با ماشین ها تجربه می کنند. سیستم ارتقاء یافته تصادفات و تخریب پذیری نیز یکی دیگر از پیشرفت ها در این بازی بوده است. ( خدا رحم کنه چون در مورد Prostreet هم همینو گفته بودند و دیگه بقیشو خودتون شاهد بودین ! )

آماده عوض کردن دنده در تاریخ 31 شهریور 88 باشید...

من تمام تنظیمات روی پایین ترین حد هستند ولی باز هم توی لودینگ گیر میکنه سر ویندوز ویستا و اکس پی و seven امتحان کردم ولی باز هم گیر کرد
اینم سیستم من
cpu : amd 4400
vga : 9600
ram : 3gig

دوستانی که با جوی استیک مشکل دارند از برنامه Xpadder استفاده کنن
بهترین برنامه ای اساین کردن دکمه های کیبورد رو دکمه های جوی استیکه
(میتونین واسه سرچ کردن از سایت rapid library استفاده کنین که خوراکش وارزه)

من تمام تنظیمات روی پایین ترین حد هستند ولی باز هم توی لودینگ گیر میکنه سر ویندوز ویستا و اکس پی و seven امتحان کردم ولی باز هم گیر کرد
اینم سیستم من
cpu : amd 4400
vga : 9600
ram : 3gig

مال منم همچین مشکلی داره... ولی بعضی وقتا درست میشه!!:confused: ربطی به پایین یا بالا بردن تنظیمات نداره... شما بذار تا اخر... فقط باید یه فکری به گیر کردنش کرد...:confused: (البته ماله من نسخه سرزمین رایانه هست)

اولین پچ بازی عرضه شد, این پچ قابلیت بازی چند نفره از طریق Lan و امکان استفاده از موس در منوی بازی را اضافه میکند.

http://www.mediafire.com/download.php?imm1ywwnmgr
OR
http://rapidshare.com/files/283656822/nfssp1-rel.rar

جهت نصب پچ ابتدا فایل exe اصلی بازی را از فولدر Original در فولدر بازی کپی کنید و سپس پچ را از فولدر Update نصب کنید و در آخر فایل های کرک شده بازی را از فولدر crack در فولدر بازی کپی کنید.

بلیکم
من بازی رو نصب کردم ولی زمانیکه بازی شروع میشه تصویر بازی سیاه میشه و فقط نقشه پیداست
ُSystem
Cpu 8400
Vga 8600 GTS
Ram 4 1066
Driver Vga 190
Vista Service Pack 2
DirectX 9.c August

کمکم کنید
یا حق

آخرین ویرایش:
درود
باز هم انتظار ما بی نتیجه موند
--------------
انگار EA فراموش کرده چه فروشی سر نسخه most wanted داشته که ول کرده رفته طرف بازی های شبیه ساز رانندگی
---------------------
این بازی 10 هم اگر بگیره فقط گروهی رو ارضا میکنه که علاقه به رانندگی در پیست دارن
------------
من که شخصا 5 دقیقه بازی کردم بعد پاک کردم :(
--------------
یکی نیست بگه خب چرا یه بازی شبیه most wanted نمی سازید
------------
شبیه ساز + سری قبلی ( most wanted ) = ارضاء همه سلیقه ها
-------------------------
حالا باید بشینیم به امید بازی split second :-"

اه اه. بازيه بسيار مزخرفي بود. كنترل فيزيك گرافيك ... مزخرفتر از هميشه.
خودشون حالیشون نیست بازیشون هر دفعه مزخرفتر میشه×
یاد high stakes بخیر×

آخرین ویرایش:
من بازی را p30world گرفتم مرحله اول را اجرا میکنه وقتی میخوام وارد زمین دوم برای مسابقه بشم توی لودینگ گیر میکنه. بروی ایکس پی سرویس پک 3 و بروی ویندوز 7 نسخه 32 بیتی هم امتحان کردم همین مشکل هست.

یاد high stakes بخیر×
گرافیک بازی بدون شک بهترین گرافیکی هست که من تو سری nfs دیدم واقعا رحمت کشیدن رو تمام جزئیات کار کردند . دیگر چیرها هم عالی هست من که خیلی دارم باهاش حال میکنم :love:

مطمئنی؟
وقتی سیستم میکشه چرا بیاری پایین؟
یعنی بازی با فریم بالا رو سیستمت اجرا میشه و بعد توی لودین ها گیر می کنه؟میشه در مورد لودینگ ها کمی توضیح بدی چون من خودم یه دفه هی صفحه لودینگ میومد هی میرفت تو ویندوز و بعد دوباره صفحه لودینگ میومد.مال شما هم همین جوره؟

یاد high stakes بخیر×
lol...
این بازی میشه گفت یکی از قویترین فیزیک ها و گرافیک ها و یکی از واقعی ترین کنترل ها رو داره دیگه شما نمیتونی با 200 سرعت 90 درجه بپیچی
رود
باز هم انتظار ما بی نتیجه موند
--------------
انگار EA فراموش کرده چه فروشی سر نسخه most wanted داشته که ول کرده رفته طرف بازی های شبیه ساز رانندگی
---------------------
این بازی 10 هم اگر بگیره فقط گروهی رو ارضا میکنه که علاقه به رانندگی در پیست دارن
------------
من که شخصا 5 دقیقه بازی کردم بعد پاک کردم
--------------
یکی نیست بگه خب چرا یه بازی شبیه most wanted نمی سازید
------------
شبیه ساز + سری قبلی ( most wanted ) = ارضاء همه سلیقه ها
-------------------------
حالا باید بشینیم به امید بازی split second
نمیشه که همش تو خیابون اصلا مگه uc کپی از mw نبود ؟ اون چه موفقیتی بدست اورد ؟؟؟!! بازی وقتی ایده هاش ته بکشه دیکه فروش نمیکنه و باید توش تحول ایجاد شه مث الان
در کل دوستان این بازیو با گیم پد بازی کنن خیلی کنترل راحت تره اصلا نمیشه با کیبرد بازی کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or