Need for Speed: Shift | PC

NFS-Shift_PC_WindowsBOX-tempboxart_160h.jpg

شرکت سازنده : Slightly Mad Studios
شرکت پخش کننده : Electronic Arts
تاریخ عرضه : September 22, 2009
ژانر :Racing
اسکرین شات | تریلر

دنده را عوض کنید! NFS:Shift توسط رانندگان مسابقه برای بازی کردن به جای رانندگان مسابقات ساخته شده است. این بازی تجربه ای جدید از رانندگی با زاویه دید بسیار ارتقاء یافته اول شخص را به شما می دهد ( دیگر زاویه های دید نیز در بازی وجود دارد. ). بازیباز ها با هیجانی غیر قابل کنترل روبرو می شوند و این بار برای اولین بار تجربه ی رانندگی واقعی را با ماشین ها تجربه می کنند. سیستم ارتقاء یافته تصادفات و تخریب پذیری نیز یکی دیگر از پیشرفت ها در این بازی بوده است. ( خدا رحم کنه چون در مورد Prostreet هم همینو گفته بودند و دیگه بقیشو خودتون شاهد بودین ! )

آماده عوض کردن دنده در تاریخ 31 شهریور 88 باشید...

سلام
بازی ستاپ اصلی بگیرید مشکلی نداره.
من نسخه BoysteamPC داشتم تو لودینگ می موند.
پچ بالا رو هم بگیرید و رو بازی ستاپ اصلی و بدون کرک بریزید.
کرک رو هم از www.gamecopyworld.com بگیرید.
من نسخه ستاپ اصلی رو دارم ولی بازم تو لودینگ گیر میکنه!
پچ رو نصب کردم گیرش کمتر شده!

من زمانی که از Trainer استفاده میکردم بعد از دو سه بار استفاده از نیترو تو لود شودن مسابقه بعدی از بازی بیرون میپرید الان که استفاده نمیکنم هیچ مشکلی ندارم
دوستان از Trainer استفاده نکنن :cheesygri

من زمانی که از Trainer استفاده میکردم بعد از دو سه بار استفاده از نیترو تو لود شودن مسابقه بعدی از بازی بیرون میپرید الان که استفاده نمیکنم هیچ مشکلی ندارم
دوستان از Trainer استفاده نکنن :cheesygri
rofl
ربطی نداره! من اصلا از این حرکات قبیح انجام نمیدم بازم گیر میکنه تو لودینگ!
ترینر تو بازی ریسینگ چه کار میکنه ؟؟؟ مثلا سرعت بقیه رو نصف میکنه یا نیترو بی نهایت میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا من نمیدونم بازی با ترینر چه لذتی داره!

rofl
ربطی نداره! من اصلا از این حرکات قبیح انجام نمیدم بازم گیر میکنه تو لودینگ!
ترینر تو بازی ریسینگ چه کار میکنه ؟؟؟ مثلا سرعت بقیه رو نصف میکنه یا نیترو بی نهایت میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا من نمیدونم بازی با ترینر چه لذتی داره!

نیترو بینهایت میکنه :cheesygri

مال منم توي لودينگ گير ميكنه....ويندوزم هم سرويس پك 3 هستش....البته بعضي از لودينگها...آرم لودينگش كه در حال چرخشه واي ميسته و تمام......
ram : 2
vga : 8800 gts 512
cpu : 6000 am2
البته من net framework 3.5 رو نصب نكردم....

اقا خیلی عجیبه مشکل منم همین از بازی بیرون پریدن بود البته با اون صفحه ابی که تو پست قبلیام گفتم .
الان راحت اجرا میشه با تنظیمات خوب بدون گیر کردنو از بازی بیرون پریدن.هیچ کاریم نکردم !نه پچی نه هیچی خیلی عجیبه!
vga:8600 gt 512 mb
ram:2 gb
خیلی مسابقات جالب شده!من از این NFS بدم نیومد!:cheesygri

مال منم توي لودينگ گير ميكنه....ويندوزم هم سرويس پك 3 هستش....البته بعضي از لودينگها...آرم لودينگش كه در حال چرخشه واي ميسته و تمام......
ram : 2
vga : 8800 gts 512
cpu : 6000 am2
البته من net framework 3.5 رو نصب نكردم....
هر چی به فکرتون میرسه نصب کنید آخر یه جوری درست میشه دیگه:biggrin1:

سلام
من بازی نصب کردم کرک 8 مگی هم کپی کردم میخوام برم تو بازی با این ارور روبرو میشم:
Failed to initialize the emulator

بعدشم که اوکی میکنم dont send میده بچه ها به نظرتون مشکل کجاست؟

cpu:E8200 core 2 Duo 6MB L2 Cache
ram:4GB
VGA:Geforce 8500 GT 512M
SS2

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or