Need for Speed: Shift | PC

NFS-Shift_PC_WindowsBOX-tempboxart_160h.jpg

شرکت سازنده : Slightly Mad Studios
شرکت پخش کننده : Electronic Arts
تاریخ عرضه : September 22, 2009
ژانر :Racing
اسکرین شات | تریلر

دنده را عوض کنید! NFS:Shift توسط رانندگان مسابقه برای بازی کردن به جای رانندگان مسابقات ساخته شده است. این بازی تجربه ای جدید از رانندگی با زاویه دید بسیار ارتقاء یافته اول شخص را به شما می دهد ( دیگر زاویه های دید نیز در بازی وجود دارد. ). بازیباز ها با هیجانی غیر قابل کنترل روبرو می شوند و این بار برای اولین بار تجربه ی رانندگی واقعی را با ماشین ها تجربه می کنند. سیستم ارتقاء یافته تصادفات و تخریب پذیری نیز یکی دیگر از پیشرفت ها در این بازی بوده است. ( خدا رحم کنه چون در مورد Prostreet هم همینو گفته بودند و دیگه بقیشو خودتون شاهد بودین ! )

آماده عوض کردن دنده در تاریخ 31 شهریور 88 باشید...

بدون اون پچ؟ چون من با پچ باز هم جواب نگرفتم ...
آره بدون پچ نصب کردم
البته میدونید بهتره که بازی رو به صورتمعمولی نصب کنید نه Custum و تو همون درایو c خودش نصب کنه
فايل اجرايي properties بگيريد و از توي منوي compatibility به ويندوز 98/me تغيير بديد.
dirctx رو هم از تو خوده DVD یه بار نصب کنید و همینطور physx
Microsoft Visul C++ 2005 و 2008 رو هم من نصب کردم ورژن 64 بیتی شو:)

نظر دوستان در مورد گرافیک و گیم پلی چیه؟ شبیه گرید هستش منظورم اینه که شبیه سازی تر شده اگر مثل گرید هستش سرتره از اون یعنی ارزش بازی کردن داره ... من که از مسابقات تکراری و خیلی هم تکراری و محیط تکراری گرید اصلا خوشم نیومد

نظر دوستان در مورد گرافیک و گیم پلی چیه؟ شبیه گرید هستش منظورم اینه که شبیه سازی تر شده اگر مثل گرید هستش سرتره از اون یعنی ارزش بازی کردن داره ... من که از مسابقات تکراری و خیلی هم تکراری و محیط تکراری گرید اصلا خوشم نیومد
گرافیگ از هم نظر خوبه و طراحی ماشینا هم تا حدودی میشه گفت عالبه مخصوصا داشبورد! اما من پیست ها و محیط گرید رو بیشتر دوست داشتم!کنترل ماشینا از گرید هم سخت تره! گرید عالی بود من نمیدونم شما چطور خوشت نیومده!

می شه وقتی بازی رو از اول شروع کنی بعد از مسابقه اول منوای واز میشه اونجا می تونی درستش کنی:biggrin1:
فکر کنم منظوررو بد فهمیدی!
ببین شما وقتی با کیبرد بخوای بپیچی وقتی یکی از جهته هارو بزنی فرمان کامل میپیچه و کنترل خوبی رو ماشین نداری اما با کنترلر مخصوصا کنترلر X360 به همون اندازه که انالوگ رو جهت میدی فرمان هم به همون اندازه میچرخه!

همینو میگم , کسی می دونه باید رو چند درصد بذاریم تنظیمات هر قسمتو؟
دست نزنی بهتره چون بالانس هدایت ماشین ها بهم می خوره البته اگه حوصله داری میتونی یه چند ساعتی بشینی پاش و یه چیزایی بفهمی ولی زیاد توفیری نداره

اقا نمیدونم چرا هیچ کس خوشش نیومده از این کنترل فرمون ولی من خیلی باهاش حال کردم.
نظر من اینه که خیلی حرفه ای شده و من با این قضیه در حد تیم ملی حال میکنم!:laughing:
اکثر مسابقاتم کامل بردم !همه چیزم unlock شده!
نمیدونم فقط من خوشم اومده از این فرمون یا کسه دیگه ای هم هست؟:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or