Multi Platform Need for Speed: Rivals

ناشر:Ghost Games
سازنده:EA
پلتفرم:PC/X360/PS3/PS4 XBOX One
تاریخ انتشار:19 نوامبر

با تشکر از ( The Master Miller)
بازی در Redview County جریان دارد که داای جزئیات زیادی است.
استفاده از قابلیت Need for Speed Network که از سیستم Autolog بهره می‌بره: گیمران می‌توانند وضعیت خود را با قیه مقایسه کنند دوستانشان را به رقابت دعوت کنند، و نکات مثبت خود را با دوستان و رقیبا به اشتراک بگذارند.
قابلیت شخصی سازی مانند استفاده از paintjobs جدید، شخصی سازی license plates، گذاشتن تصاویر برروی بنده ماشین و ارتقا ماشین.
Pursuit and Evasion Tech شامل 11 ارتقا گجت است که شامل turbo boosts است برای مسابقه دهندگان jammers و EMPs و برای پلیش‌ها shockwaves، ایست بازرسی و هلیکوپتر در دسترس است.
Ferrari در Rivals برگشته است آن هم پس از 7 سال در سری NFS. بازیکنان می‌توانند F12berlinetta را در بازی کنترل کنند.
قابلیت جدید AllDrive در بازی اجازه می‌دهد تا بازیکن تنها نباشد و با دوستان نیز بازیکی کند و مرزی بین بازی تکنفره و چندنفره وجود نداشته باشد.
بازیکنان قادر هستند در نقش پلیس‌ها باشند هر گروه قانون خود را دارد و دارای چالش high stakes است. مسابقه دهندگان بسیار سریع فرار می‌کنند و سعی می‌کنند به هدف خود برسند یعنی infamous شوند.
بازیکنان می‌توانند Speedpoints بدست بیاورند که از طریق فرار از دست پلیس امکان پذیر است، و باعث باز شدن ماشین‌های جدید و آیتم‌ها جدید می‌شود وقتی دستگیر شوید Speedpoints نیز از بین می‌رود.
در نقش پلیس باید گروهی کار کنید و درجه خود را بین نیرو‌های پلیس با دستگیر کردن رانندگان افزایش دهید. رسیدن به درجه‌ها بیشتر باعث آزاد شدن ماشین‌های بیشتر پلیس و قابلیت‌های پیشرفته جدید می‌شود."
پیش خرید بازی Nissan GT-R Black Edition پلیش که ماشین پیشرفته‌ای است را با قابلیت ارتقا و شخص سازی در دسترس قرار می‌دهد.
بازی جزء تفاوت در گرافیک پیشرفته برای کنسول‌های نسل بعد و تعداد بیشتر بازیکنان در بخش آنلاین به همراه تاثیرات آب و هوایی هیچ تغییر در محتوی با کنسول‌های فعلی ندارد.
محیط بازی open-world و بسیار شبیه به Most Wanted است.

• Like
Reactions: Majid.yadegari
من میخواستم بازی رو بگیرم ولی دست نگه داشتم چون میدونم پس فردا یه تخفیف درست و حسابی میخوره یا برای پلاس مجانی میشه ، به کسایی هم که قصد دارن بازی رو بگیرن پیشنهاد میکنم صبر کنن ، NFS که هر سال داره میاد دو روز دیگه که نسخه بعدیش تایید بشه نسخه قبلی رو التماس میکنن بخریم ! :d

آقا اصلاً نخریدش بازی رو. ارزش نداره . من خودم از اونایی بودم که این بازی برام از نون شب برام واجب تر بود ولی بازیش کردم و دیدم اصلاً ارزش نداره. حیف اون پول که به این داده میشه . خواستید دلایلشم میگم.

ممنون میشم بگید ....

1. GamePlay تکراری هست. بعد از یک مدت حس میکنید که دارید نسخه ی قبلی رو بازی می کنید و زود خسته میشید و فوری میرید سراغ یک بازی دیگه . همچنین یکم گیم پلی آزار دهندس کنترلش .
2. محیط نسبتاً کوچیک تر نسبت به قبل . بعد از یک بازه ی زمانی بسیار کوتاه سریعاً بازی براتون تکراری میشه. حدود 2 ساعت!
3.تعداد ماشین کم!!!
4.مسابقات تکراری و بی هدف .
5.مولتی متوسط و بی ارزش.

Last edited by a moderator:
1. GamePlay تکراری هست. بعد از یک مدت حس میکنید که دارید نسخه ی قبلی رو بازی می کنید و زود خسته میشید و فوری میرید سراغ یک بازی دیگه . همچنین یکم گیم پلی آزار دهندس کنترلش .
2. محیط نسبتاً کوچیک تر نسبت به قبل . بعد از یک بازه ی زمانی بسیار کوتاه سریعاً بازی براتون تکراری میشه. حدود 2 ساعت!
3.تعداد ماشین کم!!!
4.مسابقات تکراری و بی هدف .
5.مولتی متوسط و بی ارزش.

کاملا مخالفم!!!!:|

سلام.من قصد خرید این بازیو دارم به نظر شما ارزش داره بگیرم???
سوال دیگه داشتم ممنون میشم جواب بدین من ایدیم اروپا رجین بازی یک باشه از طریق همین ایدم dlc براش بخرم اجرا میشه???

سلام.من قصد خرید این بازیو دارم به نظر شما ارزش داره بگیرم???
سوال دیگه داشتم ممنون میشم جواب بدین من ایدیم اروپا رجین بازی یک باشه از طریق همین ایدم dlc براش بخرم اجرا میشه???
سلام
اینکه ارزش داره بگیرید یا نه به خود شما بستگی داره اگه از مسابقه و سرعت خوشت میاد بگیرش وگرنه خیلی زود ازش خسته میشی شاید در 10 دقیقه اول دلت رو بزنه و از خریدنش پشیمون بشی ولی من یک هفته شب و روز بازی کردمش و لذت بردم
درباره ی سوال دومتون هم باید ریجن اکانت با ریجن بازی یکی باشه که بتونید DLC براش بخرید

آخرین ویرایش:
یه سرعت باور نکردنی داشتم !!!
اخه کی به جز من میتونه به این سرعت برسه b-)

18664937727929963048.jpg

یه سرعت باور نکردنی داشتم !!!
اخه کی به جز من میتونه به این سرعت برسه b-)

18664937727929963048.jpg

نکنه بازی محدودکننده سرعت داره ما نمیدونیم ؟! :-/:d راستش من تو جاده صاف امتحان کردم دیگه روی 384 یا حدود همین گیر میکنه و دیگه سرعت بالاتر نمیره !! :|

اقا من تو وظایفم 3تا perfect turbo دارم اما هر چی میزنم توربو صدای ویز رو میده اما فرت خاموش میشه ! و هیچی نمیشه !​

احتمالا به جایی نمیخوری ؟! چون اگه به جایی برخورد کنی خاموش میشه . یعنی حتی 2-3 ثانیه هم کار نمیکنه !!؟

آقا این مشکل time Trials رو همه دارن؟ اگه همه دارن پس چطور تونستن ماشینای جدیدو آنلاک کنن؟ یکی توضیح میده؟ نسخه ای هست که این مشکل رو نداتشه باشه؟!
Time Trialها که مشکلی نداره...حتی Hardهاشم زیاد سخت نیست!!

- - -ویرایش - - -

اقا من تو وظایفم 3تا perfect turbo دارم اما هر چی میزنم توربو صدای ویز رو میده اما فرت خاموش میشه ! و هیچی نمیشه !
یه ماشین دیگه رو امتحان کن!

- - -ویرایش - - -

یادش بخر؛یه موقع Hammer H2 رو تیون میکردیم!تو Drag کم نمیاورد!!!!!/:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or