Multi Platform Need for Speed: Rivals

ناشر:Ghost Games
سازنده:EA
پلتفرم:PC/X360/PS3/PS4 XBOX One
تاریخ انتشار:19 نوامبر

با تشکر از ( The Master Miller)
بازی در Redview County جریان دارد که داای جزئیات زیادی است.
استفاده از قابلیت Need for Speed Network که از سیستم Autolog بهره می‌بره: گیمران می‌توانند وضعیت خود را با قیه مقایسه کنند دوستانشان را به رقابت دعوت کنند، و نکات مثبت خود را با دوستان و رقیبا به اشتراک بگذارند.
قابلیت شخصی سازی مانند استفاده از paintjobs جدید، شخصی سازی license plates، گذاشتن تصاویر برروی بنده ماشین و ارتقا ماشین.
Pursuit and Evasion Tech شامل 11 ارتقا گجت است که شامل turbo boosts است برای مسابقه دهندگان jammers و EMPs و برای پلیش‌ها shockwaves، ایست بازرسی و هلیکوپتر در دسترس است.
Ferrari در Rivals برگشته است آن هم پس از 7 سال در سری NFS. بازیکنان می‌توانند F12berlinetta را در بازی کنترل کنند.
قابلیت جدید AllDrive در بازی اجازه می‌دهد تا بازیکن تنها نباشد و با دوستان نیز بازیکی کند و مرزی بین بازی تکنفره و چندنفره وجود نداشته باشد.
بازیکنان قادر هستند در نقش پلیس‌ها باشند هر گروه قانون خود را دارد و دارای چالش high stakes است. مسابقه دهندگان بسیار سریع فرار می‌کنند و سعی می‌کنند به هدف خود برسند یعنی infamous شوند.
بازیکنان می‌توانند Speedpoints بدست بیاورند که از طریق فرار از دست پلیس امکان پذیر است، و باعث باز شدن ماشین‌های جدید و آیتم‌ها جدید می‌شود وقتی دستگیر شوید Speedpoints نیز از بین می‌رود.
در نقش پلیس باید گروهی کار کنید و درجه خود را بین نیرو‌های پلیس با دستگیر کردن رانندگان افزایش دهید. رسیدن به درجه‌ها بیشتر باعث آزاد شدن ماشین‌های بیشتر پلیس و قابلیت‌های پیشرفته جدید می‌شود."
پیش خرید بازی Nissan GT-R Black Edition پلیش که ماشین پیشرفته‌ای است را با قابلیت ارتقا و شخص سازی در دسترس قرار می‌دهد.
بازی جزء تفاوت در گرافیک پیشرفته برای کنسول‌های نسل بعد و تعداد بیشتر بازیکنان در بخش آنلاین به همراه تاثیرات آب و هوایی هیچ تغییر در محتوی با کنسول‌های فعلی ندارد.
محیط بازی open-world و بسیار شبیه به Most Wanted است.

• Like
Reactions: Majid.yadegari
بازی بازی کردم بازی اولشم خیلی کسل کنندس شاید بعدم بهتر شه ولی یه مشکلی که داره اینه که فرومونش خیلی خشکه و دیر میپیچه

راستش یک جورایی کنترلش مثل HP 2010 هست ! :d تا دریفت نزنی نمیتونی پیچو رد کنی !! :d:| البته هر چی باشه از MW 2012 خیلی خیلی خیلی بهتره !! حداقلش اینه که هر 10 ثانیه یک بار crash نمیشی !! :|

عرض سلام،با رم 4 مشکلی در اجرای پیش میاد؟ و یه سوال کلی به نظرتون برای بازیهایی که تو سال جدید عرضه میشن میتونن رو سیستمم با مشخصات زیر حساب باز کنم یا باید ارتقا بدم؟
CPU: Intel Core i5 3210M 2.5 GHz 3.1 GHz

RAM 4gig - DDR3

GPU: NVIDIA GeForce GT 635M 2048 MB & Intel HD Graphics 4000

عرض سلام،با رم 4 مشکلی در اجرای پیش میاد؟ و یه سوال کلی به نظرتون برای بازیهایی که تو سال جدید عرضه میشن میتونن رو سیستمم با مشخصات زیر حساب باز کنم یا باید ارتقا بدم؟
CPU: Intel Core i5 3210M 2.5 GHz 3.1 GHz

RAM 4gig - DDR3

GPU: NVIDIA GeForce GT 635M 2048 MB & Intel HD Graphics 4000
کارت شما جز این دسته هست
Low-Midrange Graphics Cards - Modern games should be playable with these graphics cards at low settings and resolutions. Casual gamers may be happy with these cards

NVIDIA GeForce GT 635M - NotebookCheck.net Tech

آقا این مشکل time Trials رو همه دارن؟ اگه همه دارن پس چطور تونستن ماشینای جدیدو آنلاک کنن؟ یکی توضیح میده؟ نسخه ای هست که این مشکل رو نداتشه باشه؟!

دوستان من بالاخره چشمم به جمال NFS روشن شد گرافیکش عالیه
به نظرم نقشه ای که داره خیلی خوب و بی نظیر کار شده از جاده داخل جنگل داره تا رانندگی در کوهستانهای برفی . وقتی بارون میاد هم گرافیک بصری محیط فوق العاده کار شده . رانندگی در قسمت کویری و اتوبانهای طولانی هم حس فوق العاده ای داره . البته من با آنلاینش خیلی حال نکردم البته نظر شخصیم هست
به نظرم تا زمانی که DriveClub نیومده برای اینکه تو خماری :d یه ریس نمونید حتما تجربش کنید

من خودم روي PC بازي رو گرفتم و به نظرم خريدش براي كنسول اشتباه هست! اگه ريسينگ باز باشيد ( من كه خودم ريسينگارو قورت ميدم) با تجربه اين نسخه ميفهميد پيشرفت خوبي داشته ولي به حدي كه بايد باشه نيست! ريسينگ ها ٣ تا فاكتور اصلي دارن كه بايد واقعا روش كار شده باشه! ١- گيم پلي: ميشه گفت بازي يك شاهكار تو زمينه گيم پلي هست! هر ماشيني واسه خودش يه جور خاصيه و وقتي ماشينتون رو عوض ميكنيد بايد يه ١٥ مين بازي كنيد تا باهاش راحت كار كنيد! ٢- مپ و لول ها كه بازي از اين نظر كم نداره و به ضعف بازي ميرسيم ٣- Setting هاي فراون براي ماشينا! درسته بازي ميتونين رنگ car رو عوض كنيد و Performance رو اپديت كنيد! ولي از اسپورت كردن خبري نيست و به طور كلي بازي تو اين زمينه ضعف داره!ولي چيزاي جديدي مثل Turbo و Persuit Tech اضافه شده كه عالين ! البته بازي واقعا تو زمينه شخصي سازي خوب كار كرده ولي nfs most wanted رو بياد بياريد و حالا با اون مقايسش كنيد! تمام اينا نظر شخصيم بود ! پيشنهاد ميكنم بازي رو رو pc تجربه كنيد و پولش رو براي Driveclub. سيو كنيد

من خودم روي PC بازي رو گرفتم و به نظرم خريدش براي كنسول اشتباه هست! اگه ريسينگ باز باشيد ( من كه خودم ريسينگارو قورت ميدم) با تجربه اين نسخه ميفهميد پيشرفت خوبي داشته ولي به حدي كه بايد باشه نيست! ريسينگ ها ٣ تا فاكتور اصلي دارن كه بايد واقعا روش كار شده باشه! ١- گيم پلي: ميشه گفت بازي يك شاهكار تو زمينه گيم پلي هست! هر ماشيني واسه خودش يه جور خاصيه و وقتي ماشينتون رو عوض ميكنيد بايد يه ١٥ مين بازي كنيد تا باهاش راحت كار كنيد! ٢- مپ و لول ها كه بازي از اين نظر كم نداره و به ضعف بازي ميرسيم ٣- Setting هاي فراون براي ماشينا! درسته بازي ميتونين رنگ car رو عوض كنيد و Performance رو اپديت كنيد! ولي از اسپورت كردن خبري نيست و به طور كلي بازي تو اين زمينه ضعف داره!ولي چيزاي جديدي مثل Turbo و Persuit Tech اضافه شده كه عالين ! البته بازي واقعا تو زمينه شخصي سازي خوب كار كرده ولي nfs most wanted رو بياد بياريد و حالا با اون مقايسش كنيد! تمام اينا نظر شخصيم بود ! پيشنهاد ميكنم بازي رو رو pc تجربه كنيد و پولش رو براي Driveclub. سيو كنيد
با نظرت موافقم ولی چه میشه کرد فعلا هیچ ریسی نیست من خودم یکی از ذوب شدگان در GT هستم ولی خب فعلا اوضاع داغونه
در مورد اینکه روی PC تجربش کنیم هم دو تا نکته هست اول اینکه PCباید از لحاظ سخت افزاری قدرتمند باشه که بتونه بازی های مشترک رو مثل PS4 نرم و روان اجرا کنه دوم اینکه تجربه ی بازی با PS4 و دسته ی نازنینش با یه TV خوب قابل مقایسه با PC و مانیتور نیست

با نظرت موافقم ولی چه میشه کرد فعلا هیچ ریسی نیست من خودم یکی از ذوب شدگان در GT هستم ولی خب فعلا اوضاع داغونه
در مورد اینکه روی PC تجربش کنیم هم دو تا نکته هست اول اینکه PCباید از لحاظ سخت افزاری قدرتمند باشه که بتونه بازی های مشترک رو مثل PS4 نرم و روان اجرا کنه دوم اینکه تجربه ی بازی با PS4 و دسته ی نازنینش با یه TV خوب قابل مقایسه با PC و مانیتور نیست

من خودم فقط gt5 رو بازي كردمو ميشه گفت شاهكار ريسينگ همين GT هست كه فقط تونستم چند دقيقه بازي كنم! به نظر من براي ما ايرانيا كه خريد بازي كنسول سخته بازيهاي انحصاري و اونايي كه انلاين خوبي دارن روي PS4 و بقيه رو روي PC تجربه كنيم! اين حركت مخصوصا به ايرانيا خيلي كمك ميكنه!
تجربه NFS روي PS4 قطعا خيلي بهتره ولي براي ما نميصرفه! اگه تو انجمن دقت كني بيشتر از ٧٠ درصد كسايي كه كنسول خريدن يه كيلزون (انحصاري) و يه Bf4 (انلاين) خريدن !

آخرین ویرایش:
آقا این مشکل time Trials رو همه دارن؟ اگه همه دارن پس چطور تونستن ماشینای جدیدو آنلاک کنن؟ یکی توضیح میده؟ نسخه ای هست که این مشکل رو نداتشه باشه؟!

راستش من كه تا حالا با Time trial ها مشكلي نداشتم اما اگه منظورتون يك Time trial خاص هست ممكنه كه هنوز سراغش نرفته باشم .

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or