Need For Speed: Rivals | PS3

خب بلاخره ما هم بازی رو تجربه کردیم
بازی به معنای واقعی فوق العاده شده...بازگشت شخصی سازی واقعا به من حال داد! ضعفش نداشتن کیت و این چیزاس اما بازم جای شکرش باقیست
نکات مثبت بازی از نظر من
- حق انتخاب میده واسه پیش بردن هر Chapter سه حالت داره واسه ادامه شما با توجه به اونی که خودت تایید میکنی بازی رو پیش می بری
- گیم پلی فوق العادس! - چرخه ی آب و هوایی به بهترین شکل صورت میگیره و گرافیک بازی پیشرفت داشته
بازی از MW و Run خیلی خیلی بهتر و بزرگتر هست اما از HP2010 برتر نمیدونم چون اون گیم پلی اش بهتر بود
مپ بازی کاملا جدید و مناظر واقعا زیبا ساخته شده هیچ ربطی هم به MW2012 نداره همینطور موانعی و ارتفاعاتی هست واسه Jumping که واقعا جذاب
تعقیب و گریز در شب بارونی هیجان و زیبایی واقعا بی نظیری داره
همه ی اینا همراه کلی نکات مثبت دیگه که باعث میشه با یه NFS واقعا عالی طرف باشیم امیدوارم لذت ببرید از Rivals
موفق باشید.

آنلاینش مالی نیست
با این مپ بزرگ اگه تعداد 12 نفر بود عالی میشد اما فقط 6 نفریم...تقریبا اصلا با هم بازی نمیکنیم.
من با corrvet از یه لامبورگینی بردم ...طرف یه احمق بود فقط گاز میداد بلد نبود ترمز بگیره میخورد به در و دیوار بعضی مواقع راه رو اشتباهی میرفت.
//////////
slipstream چیه؟

آنلاینش مالی نیست
با این مپ بزرگ اگه تعداد 12 نفر بود عالی میشد اما فقط 6 نفریم...تقریبا اصلا با هم بازی نمیکنیم.
من با corrvet از یه لامبورگینی بردم ...طرف یه احمق بود فقط گاز میداد بلد نبود ترمز بگیره میخورد به در و دیوار بعضی مواقع راه رو اشتباهی میرفت.
//////////
slipstream چیه؟

slipstream به معني فشار هوا هست. وقتي كه پشت ماشين حريفت ميري slipstream رخ ميده كه سرعتت رو زياد ميكنه چون ماشين جلويي هوا رو ميشكافه و بهش فشار مياد ولي چون تو پشت ماشين هستي فشاره هوا رو تحمل نميكني. براي سبقت گرفتن خوبه .

آخرین ویرایش:
slipstream به معني فشار هوا هست. وقتي كه پشت ماشين حريفت ميري slipstream رخ ميده كه سرعتت رو زياد ميكنه چون ماشين جلويي هوا رو ميشكافه و بهش فشار مياد ولي چون تو پشت ماشين هستي فشاره هوا رو تحمل نميكني. براي سبقت گرفتن خوبه .
مگه تو بازی همچین چیزی هست ؟

دیشب خواب دیدم بازی برای پلاس فری شده:d ولی من مشغول GT6 بودم اینو گذاشتم برای بعد:))
از اونجایی که مطمئنم در آینده فری میشه کسی لینک دانلودش از استور رو نداره؟ ریجن1 یا 2 فرقی نداره

آقا یه سوال : وقتی پلیس میگیره چه اتفاقی میفته؟؟
همه ی speed point (پول!!) هایی که هنوز نبردی تو hide out سیوش کنی می پره !! چند برابر کننده ها (همون که می نویسه 4x یا 6x) می پره . (یعنی دیگه چند برابر حساب نمی شه پول هات . اگه وسط ایونت (ماموریت و مسابقه و ...) باشی هم کنسل می شه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or