Need For Speed: Rivals | PS3

هر كس آزاده كه نظر خودش رو بده.
من فقط حقايقي رو كه ديدم ، گفتم! مسلما با NFS پدر كشتگي ندارم كه بخوام ترولش كنم!:d
اون قدر با اين سري زندگي كردم كه بدونم چي هست و چي نيست! حالا سليقه ي شما بازي رو پسند كرده، بحثش جداست!

100% همینه ما هم شومارو قبول داریم :دی
موضوع فقط پسند کردن من نیست آخه بازی کلا خوب از آب درومده کلا NFS ازین بهتر دیگه نمیشه باید Underground و Mw 2005 و کلا بیخیال شیم همین الان به نظرم 2باره به روزای اوجش برگشته تا الان که متاش حتی از فرزا 5 بیشترم شده!:دی امیدوارم بهترین ریسینگ هم بمونه

سري NFS ديگه مولتي پلير محور شده و با پيشرفت سيستم autolog ، سري نه تنها به قبل بر نمي گرده بلكه با پيچيده تر شدن قابليت ها و دسترسي هاي آنلاين، مطمئنا فرمول new most wanted رو ادامه ميده با كمترين تغييرات ممكن. چون به كار انداختن autolog كه از بهترين و بهينه ترين رابط هاي كاربري آنلاين در ريسينگ آركيد هست، اون قدر هزينه بر و دردسر ساز بوده كه سازنده بخواد استقبال مشتريان ساليانه رو فداي تغييرات عمده بكنه! اونم در حالي كه اكثرا بهش عادت كردند و قابليت هاش رو پسنديدند.
DLC هايي كه پارسال براي Most wanted عرضه شد، خيلي چيزا رو برام روشن كرد. از لحاظ طراحي محيط، كيفيت اتومبيل هاي اين بسته ها و هيجان چلنج هاي جالبشون، كاملا مشخص شد سازنده بر روي ps3 تا چه حد مي تونه يك NFS عالي ارائه بده اونم با ويژگي هايي كه همه منتظرش هستند! منتها EA سياست " در كف گذاشتن گيمر" ها رو در پيش گرفته و با ارائه ي نم نم اين ويژگي ها كاري كرده كه همه ذوق زده بشند و براي تجربه ي ويژگي هاي به واقع دزديده شده، هر سال دست به ٦٠$ بشند و به اميد تجربه ي كامل تر منتظر سال بعد بمونند!
This is true story of NFS!:d

میشه بگی DLC هاش شامل چه چیزهایی میشه ؟

Terminal velocity: لوكيشن فرودگاه و حومه- ٤ خودروي جديد - چلنج هاي كامل و متنوع - يك مدل فوق العاده از پورشه كه بايد آنلاك بشه.
Heroes pack: ٤ خودروي نمادين most wanted 2005 ، وجود الگو هاي رنگي براي اتومبيل ها، چلنج هاي به خصوص - مدل قديمي پورشه ٩١١
Movie Legend: اتومبيل هاي نمادين صنعت اتومبيل سازي و چلنج هاي مولتي+ يك اتومبيل باز شدني
Ultimate pack: سريع ترين و كم تيراژ ترين اتومبيل هاي ٢٠١٢ در ٤ كلاس و قابليت هاي آپگريد در مولتي+ پورشه كانسپت
و چند DLC ديگه.ضمن اين كه كيفيت طراحي اين اتومبيل ها در حد rivals هست منهاي افكت هاي نسخه جديد.

من کلا با سبک ریسینگ زیاد حال نمیکنم (البته چند تا از NFSهای قدیمی مثل Underground یا Most Wanted اولی رو رفتم و واقعا اون زمان یادمه خیلی باحال بودن :d) ولی اینو به خاطر قابلیت های آنلاینش گرفتم و تعجب کردم از این همه تغییرات که توش انجام شده و خیلی باهاش حال کردم :d
به نظرم کسایی که هیجان دوست دارن حتما بازیو تهیه کنن، پشیمون نمیشن :d

منم میخوام ازادانه نظرم رو بگم به نظر یکی از بدترین nfs ها بوده اصلاْ لذتی توی بازی کردن بهم دست نداد سعی کردم جذابیتهاش رو پیدا کنم ولی هیچ چیز جذابی برای من حداقل نداشت... من نمیخوام نظرات بقیه بچه ها رو نقص کنم ولی به نظر من این بازی هیچ ارزشی برای وقت گذاشاتن نداره واقعاْ حوصله ام سر رفت از این بازی

دوستان بازیش از لحاظ جذابیت بصری - تنوع مود ها و مسابقات - ماشین ها و.....
به پای NFS - HP 2010 میرسه؟
با هات پرسویت خیلی حال کردم شاهکار بود :x این آیا در حد اون هست؟

خداییش چیزایی که داره MW نداشت ، عاشق Run بودم واقعا عالی بود با تمام ضعف هاش .... MW ام فقط گیم پلی خوب داشت...بازی به شدت محدود بود
Rivals به نظرم یه چی بین MW 2012 و HP2010 هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or