kalagar2142
عضو جدید
من که به شدت به سری بازیهای nfs علاقه دارم و خواهم داشت. همه میگن کربن جالب نبود ولی من همون کربن را هم دوبار تموم کردم. توی این بازی آدم زیاد به فکر کنترل ماشین نیست مثل forzaفقط باید با سرعت برونی که خودش لذتی داره که توی هیچ بازی نمیتوان تجربه کرد.
من کربن رو 3 بار روی PC و 2 بار هم روی 360 تموم کردم ولی این دلیل نمیشه که بگم بازی خوبی بود . منظور از بازی خوب اینه که از NFS 6 یهو شاهد NFS : U1 باشیم و بعدش که U 2 اومد همه گفتن چقدر بازیش داغون هستش . چرا ؟ چون اون جهشی که از NFS 6 به U داشتیم رو اینجا شاهد نبودیم . در مورد MW و Carbon هم همینطور هستش . و ما انتظار داشتیم بعد از Carbon یه جهش مثبت رو شاهد باشیم . خیلی ها Pro Street رو یک جهش مثبت میدونند ولی واقعیت اینه که همه ی NFS بازها این سری رو سری مسابقات غیر قانونی میدونند و تمام زیبای بازی به غیر قانونی بودن بازی هستش . اگه این سری رو از NFS 1 بازی کرده باشی متوجه میشی که این بازی از پایه یک بازی غیر قانونی هستش. در ضمن اتفاقا توی این بازی باید به فکر کنترل سرعت باشی که احیانا ماشین Totaled نشه و یا صدمه ی زاید بهش وارد نشه که بدجوری توی خرج میوفتی!!
در ضمن همین Pro Street رو هم که میگم لکه ی ننگ سری NFS هستش رو دارم تموم میکنم .
والا من که از NFS 2 تا الان بازی کردم ، با این خیلی حال کردم مخصوصا جزئیات ماشینش ، یا نوع مسابقاتش ، البته بیشتر شما از مسابقات خیابانی مثل Mostwanted خوشتون میاد ، ولی این بازی خیلی سلیقه ایه ، بعضی ممکنه خیلی باش حال کنن ، بعضی ها هم ممکنه خیلی بدشون بیاد ، ولی اتفاقا روی جزئیات محیط نسبت به Mostwanted بیشتر کار شده ، بعضی ها هم میگن که دودش مثله کفه!خداوکیلی دودش رو خیلی باحال درست کردن .
نگو تو رو به خدا . جزئیات بکار رفته اصلا در اون صطح نیست . مخصوصا جزئیات محیط . دلیلش هم تخریب ماشین ها هستش که کلی از قدرت سیستم رو به خودش اختصاص میده .
قبول دارم که دودش باحاله ولی من در کل بازی فقط 2 بار تونستم اونو ببینم و اون هم به دلیل و جود باگ هستش که نمیتونم ببینم.

فقط باید با سرعت برونی که خودش لذتی داره که توی هیچ بازی نمیتوان تجربه کرد.