Need for Speed :ProStreet

من که به شدت به سری بازیهای nfs علاقه دارم و خواهم داشت. همه میگن کربن جالب نبود ولی من همون کربن را هم دوبار تموم کردم. توی این بازی آدم زیاد به فکر کنترل ماشین نیست مثل forza:sick: فقط باید با سرعت برونی که خودش لذتی داره که توی هیچ بازی نمیتوان تجربه کرد.

من کربن رو 3 بار روی PC و 2 بار هم روی 360 تموم کردم ولی این دلیل نمیشه که بگم بازی خوبی بود . منظور از بازی خوب اینه که از NFS 6 یهو شاهد NFS : U1 باشیم و بعدش که U 2 اومد همه گفتن چقدر بازیش داغون هستش . چرا ؟ چون اون جهشی که از NFS 6 به U داشتیم رو اینجا شاهد نبودیم . در مورد MW و Carbon هم همینطور هستش . و ما انتظار داشتیم بعد از Carbon یه جهش مثبت رو شاهد باشیم . خیلی ها Pro Street رو یک جهش مثبت میدونند ولی واقعیت اینه که همه ی NFS بازها این سری رو سری مسابقات غیر قانونی میدونند و تمام زیبای بازی به غیر قانونی بودن بازی هستش . اگه این سری رو از NFS 1 بازی کرده باشی متوجه میشی که این بازی از پایه یک بازی غیر قانونی هستش. در ضمن اتفاقا توی این بازی باید به فکر کنترل سرعت باشی که احیانا ماشین Totaled نشه و یا صدمه ی زاید بهش وارد نشه که بدجوری توی خرج میوفتی!!
در ضمن همین Pro Street رو هم که میگم لکه ی ننگ سری NFS هستش رو دارم تموم میکنم .

:eek:
والا من که از NFS 2 تا الان بازی کردم ، با این خیلی حال کردم مخصوصا جزئیات ماشینش ، یا نوع مسابقاتش ، البته بیشتر شما از مسابقات خیابانی مثل Mostwanted خوشتون میاد ، ولی این بازی خیلی سلیقه ایه ، بعضی ممکنه خیلی باش حال کنن ، بعضی ها هم ممکنه خیلی بدشون بیاد ، ولی اتفاقا روی جزئیات محیط نسبت به Mostwanted بیشتر کار شده ، بعضی ها هم میگن که دودش مثله کفه! :eek: خداوکیلی دودش رو خیلی باحال درست کردن .

نگو تو رو به خدا . جزئیات بکار رفته اصلا در اون صطح نیست . مخصوصا جزئیات محیط . دلیلش هم تخریب ماشین ها هستش که کلی از قدرت سیستم رو به خودش اختصاص میده .
قبول دارم که دودش باحاله ولی من در کل بازی فقط 2 بار تونستم اونو ببینم و اون هم به دلیل و جود باگ هستش که نمیتونم ببینم.

اینم عرضه شد :eek:
چه خبر تا حالا تو عمرم این همه بازی خوب یک جاندیده بودم:((

همچین شما میگین اینم عرضه شده ... انگار بازی همین الان اومده... بازی 3-4 هست که اومده..;)

اگر ندیدی حالا ببنین :biggrin1:

ولی به نظر من بازی U2 ی چیزی دیگس..

بشتر شما ها از بازی NFS Pro Street بدتون میاد ولی من و بسیار از آدم های دیگه که عاشق NFS هستیم خیلی با این بازی حال کردیم....

آخرین ویرایش:
بازیش خیلی طولانی هست....

من هنوز به داستان نرسیدم دو روزه دارم بازی می کنم فقط 6درصد!!!

هنوز وارد داستان هم نشدم...
بازی دمو نداره نه؟ همش real render هست مثل مست وانتد دمو نداره؟ کسی بازی رو تموم کرده؟

فکر کنم پس فردا بتونم تمومش کنم اما فکر کنم عمر 360ام هم تموم بشه! امروز باهاش 8 ساعت شت سر هم زدم!

بازیش خیلی طولانی هست....

من هنوز به داستان نرسیدم دو روزه دارم بازی می کنم فقط 6درصد!!!

هنوز وارد داستان هم نشدم...
بازی دمو نداره نه؟ همش real render هست مثل مست وانتد دمو نداره؟ کسی بازی رو تموم کرده؟

فکر کنم پس فردا بتونم تمومش کنم اما فکر کنم عمر 360ام هم تموم بشه! امروز باهاش 8 ساعت شت سر هم زدم!

چی؟؟؟؟؟
واقعا جدی میگی یعنی داستان بازی رو گزاشتن برای مراحل اخر؟؟؟
مثل سریه قبل این بازی حالت فیلم واقعی هست .
یا نه مثل اوایل بازی مسخره؟؟؟

بازی خوب هست اما من انتظار نداشتم اینجوری باشه

حئاقل دموهای بازی می تونست قشنگتر باشه

منظورت از دمو کدوم ها هست !؟ اگر منظور فیلم اول بازی هست یا فیلم وسط های بازی .. اتفاقا فقط اونارو خیلی خیلی قشنگ درست کردن...;)

بازی رو تموم کردم . واقعا باید بگم این بازی یه لکه ننگ بر پیشانی سری Nfs هستش . و اگر هم کمی فروش کرده به دلیل نام بزرگ Nfs هستش که یدک میکشه . وگرنه این بازی حتی ارزش تموم کردن رو هم نداره .

بازی رو تموم کردم . واقعا باید بگم این بازی یه لکه ننگ بر پیشانی سری Nfs هستش . و اگر هم کمی فروش کرده به دلیل نام بزرگ Nfs هستش که یدک میکشه . وگرنه این بازی حتی ارزش تموم کردن رو هم نداره .

شما که بازی رو تمام کردین ایا راسته که میگن فیلم بازی رو گزاشتن اخر؟؟
پس این همه میگفتن بازیگرای هالیودی من که تا حالا هیچ فیلمی ندیدم تو بازی!!
راستی یه سوال دارم تو اون مرحله که خودت باید دنده عوض کنی من نمیدونم باید چیکار کنم که سر ماشین بیاد بالا و امتیاز مرحله رو بگیرم خیلی ور رفتم نمیدونم باید چیکار کنم
کسی میدونه اونجا باید چه دکمهایی رو زد که سر ماشین باید بالا بیاد و امتیاز مرحله رو بده؟؟؟

شما که بازی رو تمام کردین ایا راسته که میگن فیلم بازی رو گزاشتن اخر؟؟
پس این همه میگفتن بازیگرای هالیودی من که تا حالا هیچ فیلمی ندیدم تو بازی!!
راستی یه سوال دارم تو اون مرحله که خودت باید دنده عوض کنی من نمیدونم باید چیکار کنم که سر ماشین بیاد بالا و امتیاز مرحله رو بگیرم خیلی ور رفتم نمیدونم باید چیکار کنم
کسی میدونه اونجا باید چه دکمهایی رو زد که سر ماشین باید بالا بیاد و امتیاز مرحله رو بده؟؟؟

باید بگم که اصلا فیلمی در کار نیست و هیچ بازیگر هالیوودی یا بالیوودی توی بازی وجود ندارند . دموهایی هم که نشون داده میشه RealTime هستش.
باید دست کم Power ماشینت LEVEL 3 باشه تا سر ماشین بیاد بالا . کلا ماشینت باید شاخ باشه وگرنه نمیاد بالا.

بچه ها من به هر کی پی ام میدم میگم این گیم کارتت رو چطوری میزاری توی امضات بم نمیگه ، البته می دونم نباید اینجا مطرحش می کردم ، ولی دیگه چاره ای نداشتم ، اگه میشه راهنمایی کنید ، البته من توی Xbox.com عضو هستم و اون لینکی که میده هم رو هم دارم ، فقط توی قسمت امضاء نمی دونم چطوری بزارمش ، بازم شرمنده که اینجا گفتمش :(

با توجه به اسم این بازی به نظر میرسه این بازی بدرد حرفه ای ها بخوره نه بدرد ما مبتدی ها
icon2.gif
;)
نه رفیق این بازی به درد همه میخوره چون هنوز سبک ARCADE خودشو حفظ کرده

سلام رفقا به نظر من Ea ميخاد اسم Nfsو پاك كنه تا بتونه Bourn Out رو عرضه كنه همتون ميدونيد كه Nfs از Carbon به اين طرف داره سقوط ازاد بدون چتر ميره. من خودم جزء Nfs بازها هستم ولي بايد حقيقتو قبول كنيم در ضمن بازي Prostreet رو خود Ea نساخته بلكه Black Box كه قبلا كار طارحي موزيك بازي و ميكرد ساخته Ea فقط عرضش كرده .به اميد روزي كه Nfs به جايگاه اصلي خودش برگرده. علي يارتون

سلام رفقا به نظر من Ea ميخاد اسم Nfsو پاك كنه تا بتونه Bourn Out رو عرضه كنه همتون ميدونيد كه Nfs از Carbon به اين طرف داره سقوط ازاد بدون چتر ميره. من خودم جزء Nfs بازها هستم ولي بايد حقيقتو قبول كنيم در ضمن بازي Prostreet رو خود Ea نساخته بلكه Black Box كه قبلا كار طارحي موزيك بازي و ميكرد ساخته Ea فقط عرضش كرده .به اميد روزي كه Nfs به جايگاه اصلي خودش برگرده. علي يارتون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or