Need for Speed: Pro Street

سلام
جدید ترین بازی از سری NFS که با نام 2008 فعلا در سایت ها معرفی شده

پوسترهایی از دمو این بازی

دانلود دمو

بعد از دیدن دمو نظرم راجع به این قسمت حدس هایی از مسابقات جدید هست
انتهای این دمو نشون میده که مسابقات با هیجان بیشتری برگزار میشه
امیدوارم این شماره تحولی در این سری از بازی ها داشته باشه
گرافیک بازی رو نمی شه فعلا در موردش صحبت کرد
ولی با ورود کسنول های جدید گرافیک بالاتری رو میشه در نظر داشت

خوب من هم با این بازی خاطرات زیادی دارم. اما دو تا از شماره هاش خیلی خوب بودن یکی Hot Pursuit بود و بعد هم under ground1 بقیه بازی ها هیجان نداشتن به اون صورت متاسفانه این بازی میاد یه گزینه رو میزاره اون یکی رو بر میداره. مثلا دریفت کربن خوب بود اما درگ نداشت. تنظیمات ماشین محدود بود. داستان کلی نداره و...

به نظر بنده که در سبک ریسینگ بسیار با تجربه هستم ea نه تنها در شماره های جدیدش نوآوری نداشته بلکه پست رفت هم داشته! تمام حرکاتی که به بازیش اضافه می کنه هر سری تقلید از بازی های دیگس!

سلام
میشه یه توضیح بدید که کدوم قسمتهاش تقلید از بازیهای دیگه س؟یعنی چه عناصری رو از بازیهای دیگه وام گرفتن و از کدوم بازیا.

بسیار ممنون

سلام
میشه یه توضیح بدید که کدوم قسمتهاش تقلید از بازیهای دیگه س؟یعنی چه عناصری رو از بازیهای دیگه وام گرفتن و از کدوم بازیا.

بسیار ممنون
خوب بحث تفلید شد.

پیشرفت هایی مثل طبقه بندی کلاس ماشین ها، داشتن آزادی کامل برای چرخیدن در شهر، تغییر سایز رینگ و لاستیک، قابلیت کند کردن تصویر، تصاویر نمایشی مثل رد شدن از زیر تریلری، اضافه کردن پلیس به most wanted (که البته پلیساش در این بازی خدایی خوب کار شده بودن) همه تقلید از سری بازی MidNight Club می باشد.

یسری جلوه های ویژه مثل تصادفات که مال burnout می باشد.

بازی کربن که تماما از روی تفکر و پایه فیلم Fast & Furious: Tokyo Drift ساخته شده بود. کسایی که این فیلم رو دیدن می دونن.

سازنده های nfs هنوز تو شب یا روز بودن بازی گیر کردن و نمی تونن یه بازی بسازن که هم شب باشه هم روز و جالب اینکه نسخه های قبلی nfs این قابلیت رو داشتن.:laughing:

و به عناون یکی از ضعف های بزرگ نداشتن replay بازی که من واقعا نمی دونم ea خودشو مسخره کرده هی تو یه شماره اضافه می کنه تو شماره بعدی دوباره حذف می کنه. همچنین هوش مصنوعی بسیار ضعیف در رقیبان که اصلا نمی خواد بهبود بهش بده.

این پلیس که میفرمایید توی سری های اولیه nfs هم بود نبود؟توی Hot Pursuit ها با بالگرد :) میافتادن دنبالمون.ازین چنگکا رو زمین میذاشتن که اگه روش میرفتی کار تموم بود. منظورتون اینه که پلیس اضافه کردن ولی حرکات پلیسا تقلید از MidNight Club بود اره؟

و در اخر اینکه بازیای دیگه از nfs چیزی به امانت نگرفتن؟یعنی همین MidNight Club که میفرمایید و من هرگز بازیش نکردم تمام عناصرش حاصل تفکرات سازنده هاش بوده؟این وسط فقط ea هست که از رو دست بقیه کپی میکنه؟بقیه نو اوریهای ea در سریهای اولیه ی nfs رو تقلید نکردن؟

آخرین ویرایش:
این پلیس که میفرمایید توی سری های اولیه nfs هم بود نبود؟توی Hot Pursuit ها با بالگرد میافتادن دنبالمون.ازین چنگکا رو زمین میذاشتم که اگه روش میرفتی کار تموم بود. منظورتون اینه که پلیس اضافه کردن ولی حرکات پلیسا تقلید از MidNight Club بود اره؟
من از این خندم می گیره که چرا مثلا قبلا پلیس در nfs وجود داشت و بعدا حذف شد. منظور از پلیس هم در اینجا منظور پلیسی بود که داخل شهر بگرده چون پلیس های nfs های قدیمی فقط در جاده های مشخص شده خود بازی بودند و چیزی به نام شهر وجود نداشت. البیته این رو هم اضافه کنم که پلیس های در mostwanted خیلی کامل تر از بقیه بازی ها بودن.

در اخر اینکه بازیای دیگه از nfs چیزی به امانت نگرفتن؟یعنی همین MidNight Club که میفرمایید و من هرگز بازیش نکردم تمام عناصرش حاصل تفکرات سازنده هاش بوده؟این وسط فقط ea هست که از رو دست بقیه کپی میکنه؟بقیه نو اوریهای ea در سریهای اولیه ی nfs رو تقلید نکردن؟
midnightclub3 تنها شباهتش با nfs این بود که هر دو در سبک ماشین های تیونیگ و اسپرت بودند که این دیگه اسمش تقلید به حساب نمیاد.
بازی های زیادی هم بودن که از nfs تقلید کردن و خیلی خواستن خودشونو به اون نزدیک کنن ولی این هیچ ربطی به بحث ما نداره. من گفتم این بازی پر از تقلیده که چند موردشم نوشتم حالا اینکه دیگران هم از این بازی تقلید می کنند فکر نمی کنم ربطی به این موضوع پیدا کنه تازه باید این نکته رو در نظر گرفت که nfs یه بازی ماشین با قدمت بسیار زیاده بنابراین از یه همچین بازی ای خیلی بیشتر از بازی ای مثل به فرض juiced انتظار می ره.

ببین سالار قضیه اینه که اول ببینیم تقلید کردن چیز خوبی هست یا نه! خوب اینکه یه بازی تعدادی از عناصرش رو از یک یا چند بازیه دیگه وام گرفته باشه که چیز بدی نیست.تاثیر پذیری از دیگران یکی از عوامل اصلی پیشرفته.
شما تو مقوله ی موسیقی نگاه کن خیلی از بند ها هستن که کارشون رو با تاثیر از بند های دیگه شروع کردن و بعد هم روی دیگرن تاثیر گذاشتن. nfs هم همینطور تاثیر گرفته و تاثیر گذاشته.یه چیزه خیلی عادیه...

حالا باید دید که این تقلیدی که صورت گرفته ایا صرفا کپی کشی و تقلید محض بوده یا نه با اضافه کردن یه سری ایده های کوچک و بکر بهتر شده. وقتی شما ایده های دیگران رو ببینی و با ذهن خلاق خودت نکاتی رو هم به اونا اضافه کنی و بهترش کنی این جای تقدیر داره.

فی الجمله اینکه ما بگیم این بازی خیلی از عناصرش رو از دیگرن گرفته پس داره تقلید میکنه خلاقیت از بین رفته فلان قسمتش شبیه بمان قسمت یه بازیه دیگه س و ..... از نظر من یک طرفه به قاضی رفتنه.ما باید ببینیم این عناصر اضافه شده ایا پیشرفتی هم حاصل کرده یا نه!حالا شما میگی پیشرفت نداشته منم به اون صورت بات مخالف نیستم که بخوام ادامه ش بدم..

حالا سره همین midnightclub3 که فرمودید اگه سازنده های nfs عواملی رو که از دل این بازی بیرون کشیدن و به بازیه خودشون اضافه کردن , بهترش کرده باشن این جای تقدیر داره.همین خودش پیشرفته.ایده های دیگران رو گرفتن یه چیزی بش اضافه کردن و اونو نسبت به چیزی که اول بوده بالاتر بردن و نتیجه ش اینه که شما میگی پلیسهای nfs بهتر از سایر بازیها هستن.این یه چیز خیلی خوبه.
اگرم که برعکس عمل کرده باشن و اون عامل تقلیدی رو نسبت اون چیزی که اول بوده بد تر کرده باشن اون موقع شرم بر انها باد

صرف اینکه بگیم نقلید کردن پس بدرد نمیخوره رو من باش موافق نیستم.
روز خوش

Need For Speed Pro Street بالاخره رو شد...
در زیر اسکن هایی از سری جدید NFS رو با نام Need For Speed Pro Street میبینید البته هنوز پلتفرمی براش مشخص نشده;)
مثل اینکه بالاخره تو روز بازی:biggrin1:
107005056620070526150345.jpg

149427277420070526150345.jpg

165386711820070526150345.jpg

39415499720070526150345.jpg

35139311920070526150345.jpg

آخرین ویرایش:
سلام
از عکس ها که این جور بر می آد بازی تغییرات زیادی کرده باشه
اولینش همون که تو روز برگزار میشه
سبک بازی هم شبیه بازی Gtr شده..نمی دونم چرا....ولی عکس هاش منو یاد اون می اندازه

اینطور که معلومه گرافیکش از سرتا پا عوض شده شبیه فیلم میمونه!:eek:

عکسها رو به صورت تامب لطفا بذارید سایز صفحه خراب شد رفت!
سلام
20% این عکس ها باشه بازیش حله ولی خب ....
هاشم جان شما هم خودشون ناراحت نکن,از تو بعید بود گول این طور عکس ها رو بخوری...

اینطور که معلومه گرافیکش از سرتا پا عوض شده شبیه فیلم میمونه!:eek:

عکسها رو به صورت تامب لطفا بذارید سایز صفحه خراب شد رفت!
اولين تريلر موست وانتيد رو اگه ديده بوده باشي همون كه بي ام و از تو گاراج مياد مياد بيرون گرافيك فوقالعاده خفن بود ولي در نهايت 40 درصد اونم نشد نه تو 360 نه تو پيسي
عكسهايي هم كه گذاشته شده يه شخصيت زن هم توش بود كه اقايrezaigi2004 نذاشته بريد ببينيد اگه خاستيد:cheesygri
http://www.nfs-planet.de/pic.php?images/nfs11/scans/nfsps_play01.jpg
اين هم ميگن لوگوي Pro street هست
http://www.nfs-planet.de/pic.php?./images/nfs11/wallpaper/0001_1024.jpg
درضمن يه Minimum system هم ازش اومده كه رسمي نيست
CPU: 1.6 GHz
RAM: 256 MB
Graphics Card: 256 MB
DVD-Drive

سلام
خیلی جالب بود
واقعا مثل اینکه بازی تغیرات زیادی قرار هست بکنه هر چند هنوز هیچی معلوم نیست ;)
اما احساسم بعد از دیدن تریلر می گفت که بازی از حالت رانندگی در شهر و در واقع Underground بودن خارج شدم و حالت مسابقه ای پیدا کرده مخصوصا با دیدن تماشاچی و زمین مسابقه و .......
مزه ی NFS به نظر من تو شهر بودن و مسابقه تو شهر دادنش هست
در کل هنوز چیزی معلوم نیست سایت داره برای 31 May یعنی 5 روز دیگه روز شماری می کنه
www.needforspeed.com
در ضمن اسم تایپیکم بهتر هست فکر کنم بزاریم Need For Speed : Pro Street

مثل اينكه اين دفعه EA رفته سراغ داستان فيلم RED LINE البته واسه حرفم منبعي ندارم ولي اين طوري كه از عكسا تريلر ها برمياد داستان همون فيلم RED LINE با كمي تغيير تو بازي چيونده شده .
يه چي هم بگم تو دلم قلمبه شده EA كلان چند وقته فقط به خاطر فروش بازي داره بازي رو ميده بيرون نمونه هاشم زياد شده يكيش همين carbon يكي ديگه FIFA 07 كه تو فيفا ديگه واقعا تركوندن براي اينكه بازي رو كامپيوترهاي بيشتري اجرا بشه گرافيك كلي اومده پايين چيزي كه تو carbon با شدت كمتري وجود داره مثلا تو قسمت هاي تاريك شهر هيچ تكسچري وجود نداره و همهچي سياه مطلقه و توجيحشم اينه كه خوب شبه ديگه چيزي ديده نميشه !!!
221.gif
دركل يه بازي وقتي مثل بازي فيفا هر سال مياد نميشه توقع زيادي در مورد پيشرفت ازش داشت . فقط بايد شايديه سري اضافه شدن ماشين باشيم كه اونم خودش كلي سوده واسه EA تبليغ ماشين هاي خدات تومني تو بازي . خدا بده بركت . ديگه چي ميخوان اين EA ها .پست رو ويرايش ميكنم كه بگم من يكي از اون طرفداراي سرسخت NSF هستم كه هميشه تا اومدن سري بعد بازي سري قبل رو كامم نصب ميمونه مثلا الان دارم كربن بازي ميكنم هنوز
39.gif
. اينو گفتم كه نگين يكي از NFS بدش مياد مياد ميتوپه بهش
242.gif

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or