Need for Speed: Pro Street

سلام
جدید ترین بازی از سری NFS که با نام 2008 فعلا در سایت ها معرفی شده

پوسترهایی از دمو این بازی

دانلود دمو

بعد از دیدن دمو نظرم راجع به این قسمت حدس هایی از مسابقات جدید هست
انتهای این دمو نشون میده که مسابقات با هیجان بیشتری برگزار میشه
امیدوارم این شماره تحولی در این سری از بازی ها داشته باشه
گرافیک بازی رو نمی شه فعلا در موردش صحبت کرد
ولی با ورود کسنول های جدید گرافیک بالاتری رو میشه در نظر داشت

پس چرا بالای تاپیک نوشتن برای Xbox 360 و PS3 میاد؟!!!
احتمالا نسخه pc چند روز بعد از انتشار واسه 360 و ps3 واسه این کنسول هم منتشر میشه
ولی اینکه برای pc می آد جای شکی نداره

بازم حکایت مسخره همیشگی !
مگه روز و شب کردن به بازی کمک میکنه این EA فقط دنبال پوله هر سال یه شماره از هر بازیش میده بیرون:mad:

سلام . :love:

شما مگه EA رو نمی‍شناسید . این EA عادت داره بازی هاش رو روی تمام کنسولهای موجود در بازار منتشر کنه و از این نظر واقعاً کارش عالیه و فکر کنم هیچ وقت هم زیر بار انحصار طلبی هیچ کدوم از طرفهای دعوای کنسولها نره مخوصوصاً Microsoft که خیلی از این اخلاقش بدم میاد .
تازه بعید نیست این بار برای Wii هم این نسخه از بازی رو منتشر کنه :laughing: .
در ضمن MGS عزیز یعنی واقعاً در هر کدوم از نسخه های این بازی شما فقط شب و صبح شدنشو دیدید . باور کن ایده های بسیار جالبی تو هر نسخه از بازی بود و تا حالا این سری از بازی های EA اصلاً در جا نزده بلکه در هر نسخه پیشرفتهای بسیار خوبی نسبت به نسخه ی قبلی و زمان بسیار کم بین هر نوبت انتشار داشته .
اما کلاً EA در ساختن و ادامه دادن یک عنوان از بازی مشهوره و باید بگم رکورد داره اما سعی کرده هیچ بازی ای نسبت به نسخه ی قبلیش در جا نزنه و پیشرفت داشته باشه . در کل EA از موفقیت و شهرت عناوین قبلی برای ساخت بازی های جدید با همون عناوین استفاده میکنه .

آخرین ویرایش:
یعنی برای PC نمیاد؟!
220.gif
خیلی مسخره است!! حالا واقعا مطمئنید؟!!
توی PC فقط یک بازی ماشینی برام هیجان انگیز بوده اونم NFS؟!!
ببین داداش این شرکت اسمش EA هست یعنی مطمئن باش که برای PC شاید با گرافیک کمتر بیاد.ولی مطمئن باش که میاد.

از امتیازات نزولی این بازی در هر شماره کاملا پیشرفتاش مشهوده:laughing:

بله Lich King عزیز شاید امتیازاتی که به این بازی تعلق گرفته نسبت به نسخه ی قبلیش تنزل داشته اما به نظر شخص شما آیا هر کدوم از نسخه های این سری از بازی های EA نسبت به نسخه ی قبلیش هیچ پیشرفتی نداشته . یا حتی هیچ ایده ی نو آورانه ای در نسخه ی جدید نسبت به نسخه ی قبلی ندیدید ؟

بله Lich King عزیز شاید امتیازاتی که به این بازی تعلق گرفته نسبت به نسخه ی قبلیش تنزل داشته اما به نظر شخص شما آیا هر کدوم از نسخه های این سری از بازی های EA نسبت به نسخه ی قبلیش هیچ پیشرفتی نداشته . یا حتی هیچ ایده ی نو آورانه ای در نسخه ی جدید نسبت به نسخه ی قبلی ندیدید ؟
به نظر بنده که در سبک ریسینگ بسیار با تجربه هستم ea نه تنها در شماره های جدیدش نوآوری نداشته بلکه پست رفت هم داشته! تمام حرکاتی که به بازیش اضافه می کنه هر سری تقلید از بازی های دیگس! (البته اینطوری نیست که هیچ کاری هم نکنه یسری چیزارو هر دفعه عوض می کنه ولی چیزی که روی gameplay بازی تاثیر بذاره و بازی رو به سوی مثبت درست و حسابی پیش ببره من ندیدم در این چند شماره گذشته!)

P.S: اینا همش نظر شخصیه البته کارشناسی شدس ولی اینو گفتم که هی موضع نگیرد نسبت به این حرفا.

اشکان جان زیاد گیر نده به عدم نوآوری و تقلید و ... قراره بشینیم بازی کنیم و حال کنیم :-" حالا می خوان از یک بازی دیگه کش برن که برن! ما هم خودمون بازی را کش می ریم دیگه!

اشکان جان زیاد گیر نده به عدم نوآوری و تقلید و ... قراره بشینیم بازی کنیم و حال کنیم :-" حالا می خوان از یک بازی دیگه کش برن که برن! ما هم خودمون بازی را کش می ریم دیگه!
من که با این بازی مشکلی ندارم و مطمئن باش وقتی بازیش بیاد خودم جز اولین کسایی هستم که می خرمش ولی m8crx جان گفته بودن که این بازی همیشه دارای نوآوری و پیشرفته و منم گفتم اینطور نیست که واقعا هم نیست.
آدم وقتی بر می گرده به سری های قدیمی nfs و اونها با سری های بعد از underground مقایسه می کنه می ببینه که اونا با توجه به زمان خودشون واقعا محشر بودن ولی این جدیدا چی ؟
البته من underground رو خیلی دوست داشتم جون واقعا اولین بازی ای بود که سبک تیونیگ جدید رو تو بازی ها اورد و اگه بخوایم تو این سری های آخر مقایسه کنیم واقعا underground1 دارای نوآوری های زیادی بود.

اگه 1 سال در میون رو بکنن 2 سال در میون مطمئن باشین خیلی بازیش پیشرفت بیشتری میکنه,ولی نمیکنه چون میبینه هر چی میزنه ملت میخرنش و هر وقت هم بیاد جز 10 top هاست;)

یک کارت گرافیک 8800 Ultra بازی رو اجرا کنی وای چه حالی میده گرافیک خفن

و ای کاش بازی خفن بشه مثلا ماشینهای متفاوت مثل فراری BMW مدلهای مختلف و بعد اهنگهای زیبا قشنگ تو بازی به کار ببرن چی بشه

اخ گفتي كرين جان من كه هميشه با DRAG حال ميكردم وقتي تو موست وانتد مرحله درگ ميشد گريم ميگرفت . واييييييي الان يادDRAG هاي اندر گراند افتادم .
218.gif

سری بازی NFS خیلی محبوبه این قابل کتمان کردن نیست ولی به نظر هر شماره داره افت میکنه گرچه من ریسینگ اصلا بازی نمیکنم و هر شما از NFS رو شاید 30 دقیقه بازی کرده باشم شما حرف های من رو بزارید به حساب ناشی بودنم تو این بازی;) ولی کلا دیگه EA شورش رو در اورده چون کلا این بازی داره به سوی ضعف و زوال پیش میره
پ.ن :در اخر Gran tourismo و burnout خدای این سبک هستن که با جون و دل بازی میکنم و حسابشون از اینا جداس و من تهنا بازی زیبای این سبک رو این دوتا میدونم/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or