Need for Speed: Most Wanted

یکی از سخت ترین نصب بازیهایی که تا حالا انجام دادم نصب most wanted بود.واقعا آدمو داغون میکنه تا اجرا شه.ولی آخره بازیه.به خصوص که پلیس هم داره.من با پلیسش خیلی حال میکنم.

نوشته شده توسط qx_roham_xp:
الان کجا ي بازي هست؟
++++
----------------(;))
رهام با منی؟
من نفر 10ام.

نوشته شده توسط Miesam:
هادی جان اتفاقا اسون ترین بازی که من نصب کردم این بوده البته پرنس از این اسون تر بود
بابا کجاش آسون بود؟اول ایمیج بگیر بعد دائمون نصب کن بعد ایمیج رو بذار تو درایو تازه بازی رو نصب کن و sd4hide و..........
بازیهایی که از این به بعد میان یعنی نصب همشون اینجوریه؟اگه اینجوری باشه به نصبش نمی ارزه!!!
اصلا چرا کرک نمیکنن؟

آخرین ویرایش:
یه سوال هم دارم.مگه هر نفر از black list رو که ببری ماشینش رو بهت نمیده؟
به من فقط ماشین نفر 12 و 11 رو داد.دو تا ماشین خودم خریده بودم.دو تا هم که اینا رو داد شد 4 تا.ولی من با میتسوبیشی نفر 11ام مسابقه میدم همونی که عکس ببر روشه. و پرفورمنسش رو هم تقویت کرم.

وقتی که با ترف اون دو مسابقه رو انجام میدی بعدش یک سری جایزه میاد باید انتخاب کنی اگر از اون ؟؟؟ که یکیشون ماشین ترف انتخاب کنی میده
راستی هادی جون من سیدی رو از تکین گرفتم خیلی راحت اول خودش دمون رو ریخت بعد سیدی چهار رو خواست ایمج رو ریخت بعدم تو نصب سیدی دو وسه رو خواست بعدم که تموم شد رفتم رو ایکون بازی کلیک کردم رفت تو بازی هیچ کرکی هم نداشت البته یک کرک که با خودش نصب میشه روی اون که کلیک میکنم میره بازی تازه الان سیدی رام دی وی دی رام رو کشیدم رو ایکیون اصلی بازی هم کلیک میکنم میره تو بازی اون برنامه که تو گفتی هم خدارو شکر اینتو نخواست البته یکی از فامیل های من یک هفته قبل از من گرفته بود از تکین هم 5 سیدی بود هم اینکه اون برنامه که تو میگی داشت شبیه اسکلت تو ماتریکسم اون بود

من مال شرکت Real Games گرفتم 5 سيدي بود بدون هيچ مشکلي!!!!!!!!!!!!!!!
مطمئن نباش قفل هاي بد تر از اين در راهند و اگر اين مي شد کرک شه کرکش مي کردند!!!!!!!!!!!!!!!1

نوشته شده توسط hadi_gamer:
یه سوال هم دارم.مگه هر نفر از black list رو که ببری ماشینش رو بهت نمیده؟
به من فقط ماشین نفر 12 و 11 رو داد.دو تا ماشین خودم خریده بودم.دو تا هم که اینا رو داد شد 4 تا.ولی من با میتسوبیشی نفر 11ام مسابقه میدم همونی که عکس ببر روشه. و پرفورمنسش رو هم تقویت کرم.

نه اینطوری نیست...
توی یکی از اون 3 تا علامت سوال...
تقریبا حالت رندم داره... یعنی اگه دفعه قبل اولین علامت سوال ماشین طرف بود دفعه بعد تویه دومی یا سومی... دیگه توی اولی نیست...
من خودم این کارو کردم همه ماشین هارو بردم...

چرا براي من نفر 15 تا 10 همش تو وسطي بوده!!!!!
بیشتر حالت راندوم داره یعنی اتفاقی و شانسی و اصلا دارای اصول مشخصی نیست.....
بر ای خود من هم 3 با اول در شماره ی سوم بود......

اين بازي مشكل داره يا كامپوتره من چون وقتي تو تنظيماته گرافيكيش مقادير رو كمتر ميكنم بازي بيشتر تيك ميزنه.

اين بازي با امكانات كارت گرافيك خودشو مچ مي كنه...يعني اگه كارت معمولي داشته باشي يه سري تنظيمات اصلا خاموش هست...براي من هم اصلا مشكلي نداشت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or