Oct 1, 2005 نوشته ها: 815 در این تاپیک اطلاعات و عکسهای این بازی گذاشته میشود مطمئمن باشید امسال EA کولاک میکنه اینم یه چند تا عکس pic 1 pic 2 pic 3 بیشتر...
در این تاپیک اطلاعات و عکسهای این بازی گذاشته میشود مطمئمن باشید امسال EA کولاک میکنه اینم یه چند تا عکس pic 1 pic 2 pic 3
Behzadr کاربر سایت Dec 24, 2005 #661 مرحله چندمی 3X میشه؟ من الان تازه دو نفرو از لیست سیاه بیرون کردم قبلا تا 2X می رفت لابد این دفعه هم همین قدره من تازه دیشب این بازی رو خریدم خیلی بیشتر... به مرحله بستگي نداره هر چي پليس ها رو دو در كني و بزني ماشين هاي پليس و همچنين نقاط معين شده و اصلا هر چي مي بيني خراب كني مقدار امتياز و همچنين x بالا مي ره هر چي x هم بالا بره به مقدار x امتياز ضربدر هم ميشه...يعني اگه 5x باشي اميتاز ها همه در 5 ضرب مي شه
مرحله چندمی 3X میشه؟ من الان تازه دو نفرو از لیست سیاه بیرون کردم قبلا تا 2X می رفت لابد این دفعه هم همین قدره من تازه دیشب این بازی رو خریدم خیلی بیشتر... به مرحله بستگي نداره هر چي پليس ها رو دو در كني و بزني ماشين هاي پليس و همچنين نقاط معين شده و اصلا هر چي مي بيني خراب كني مقدار امتياز و همچنين x بالا مي ره هر چي x هم بالا بره به مقدار x امتياز ضربدر هم ميشه...يعني اگه 5x باشي اميتاز ها همه در 5 ضرب مي شه
hadi_gamer کاربر سایت Dec 24, 2005 #663 واقعا این پلیسا آدمو دیوونه میکنن.از نفر چهارم به بعد دیگه پیچوندن پلیسا عملا غیر ممکن میشه.
Behzadr کاربر سایت Dec 24, 2005 #664 آره ماله منم 5x شده.چقدر قوین بی شعورا... بیشتر... كجاشو ديدي.....وقتي شدي 7 x از زمين و آسمون مي ريزند سرت.....باور كن خود ماشين پليس ها هم بال در مي يارن و از بالا سرت رد مي شن!
آره ماله منم 5x شده.چقدر قوین بی شعورا... بیشتر... كجاشو ديدي.....وقتي شدي 7 x از زمين و آسمون مي ريزند سرت.....باور كن خود ماشين پليس ها هم بال در مي يارن و از بالا سرت رد مي شن!
hadi_gamer کاربر سایت Dec 24, 2005 #665 کلا x آخرش چنده؟ راستی شما چه طوری مرحله های 2 و 3 رو رد کردین؟!!!
C ChaosTheory مدیر سابق کاربر سایت Dec 24, 2005 #666 کلا x آخرش چنده؟ بیشتر... آخرین x6 هست که فقط مرحله ی آخر یعنی بعد از مسابقه با razor بهش میرسی.
Miesam کاربر سایت Dec 24, 2005 #668 نه خیر ارشام جان تا9 هستش من خودم امتحان کردم شد تا6 نیست اشتباه نکن
C ChaosTheory مدیر سابق کاربر سایت Dec 24, 2005 #669 نه خیر ارشام جان تا9 هستش من خودم امتحان کردم شد تا6 نیست اشتباه نکن بیشتر... میشه بگی کی به 9 میرسه؟!
نه خیر ارشام جان تا9 هستش من خودم امتحان کردم شد تا6 نیست اشتباه نکن بیشتر... میشه بگی کی به 9 میرسه؟!
Behzadr کاربر سایت Dec 24, 2005 #670 میشه بگی کی به 9 میرسه؟ بیشتر... 9 رو نمي دونم.....ولي من از نفر 15 تا نفر 3 با يه ماشين بازي كردم....ماشين هم كم نمي آورد...
میشه بگی کی به 9 میرسه؟ بیشتر... 9 رو نمي دونم.....ولي من از نفر 15 تا نفر 3 با يه ماشين بازي كردم....ماشين هم كم نمي آورد...
Grim Reaper کاربر سایت Dec 24, 2005 #671 نوشته شده توسط behzadr: كجاشو ديدي.....وقتي شدي 7 x از زمين و آسمون مي ريزند سرت.....باور كن خود ماشين پليس ها هم بال در مي يارن و از بالا سرت رد مي شن! بیشتر... 00X ----------- کسی راه خوب برای پول در آوردن می دونه؟ مثلا میشه یه مسابقه رو دوبار رفت؟ و دوبار پول گرفت؟
نوشته شده توسط behzadr: كجاشو ديدي.....وقتي شدي 7 x از زمين و آسمون مي ريزند سرت.....باور كن خود ماشين پليس ها هم بال در مي يارن و از بالا سرت رد مي شن! بیشتر... 00X ----------- کسی راه خوب برای پول در آوردن می دونه؟ مثلا میشه یه مسابقه رو دوبار رفت؟ و دوبار پول گرفت؟
qx_roham_xp کاربر سایت Dec 24, 2005 #672 آقا مزایده ی X گزاشتین؟؟؟؟ زنگ بزنم 110 که دارین X می فروشین؟؟؟؟ به خلیل بگم؟؟؟؟؟
saeed-crisis2 کاربر سایت Dec 24, 2005 #673 نوشته شده توسط ChaosTheory: آخرین x6 هست که فقط مرحله ی آخر یعنی بعد از مسابقه با razor بهش میرسی. بیشتر... تا 7x هست... برو تو قسمت چلنج سریسز اخرین شو بزن میبینی....
نوشته شده توسط ChaosTheory: آخرین x6 هست که فقط مرحله ی آخر یعنی بعد از مسابقه با razor بهش میرسی. بیشتر... تا 7x هست... برو تو قسمت چلنج سریسز اخرین شو بزن میبینی....
Police _ 110 ハリール مدیر انجمن Dec 24, 2005 #674 ها اينگار داريد در مورد من صحبت ميكنيد هااااااااااااااا هاااااااااااااااااااا هاااااااااااااااااااااااااا من كه تا نفر 3 و 4 رفتم تا 4x بيشتر نرفت شما الان توي چه مرحله اي هستيد بعد اين كه 7x ميشه بعد چطوري از دستشون فرار ميكنيد
ها اينگار داريد در مورد من صحبت ميكنيد هااااااااااااااا هاااااااااااااااااااا هاااااااااااااااااااااااااا من كه تا نفر 3 و 4 رفتم تا 4x بيشتر نرفت شما الان توي چه مرحله اي هستيد بعد اين كه 7x ميشه بعد چطوري از دستشون فرار ميكنيد
S SamFisher کاربر سایت Dec 24, 2005 #675 هاااا من نفر پنجم بیدم ولی مال من تا حالا از 4 x بالا تر نرفته ! ماشین : آستون مارتین DB9 ! عالیه !