Need for Speed: Most Wanted

من الان خودم , نفر چهارم هستم و اگر اشتباه نكنم براي بردن نفرات پنجم و چهارم , با هر كدوم بايد 3 تا مسابقه داد كه البته آسون هم نيست !
من روي PS2 بازي ميكنم و عكس از ماشينهام نميتونم بزارم , ولي الان يه لامبورگيني , يه شورلت كوروت و يه دوج وايپر دارم كه همشون اجزاشون روي Ultimate هستند.
wink.gif

نقل قول:
Bounty یعنی جریمه هایی که در بین بازی میشین.

یعنی چی؟ یعنی هر چی کمتر باشه بهتره؟
همون طور که فرزاد جان در صفحه ی قبل گفت هرچی بیشتر باشه بهتره.در واقع این بر حسب خساراتی هست که میزنی به پلیسها و شهر.برای مسابقه با هریک از 15 نفر هم مقداری bounty نیاز داری.مثلا نفر 15 میگه که باید 20000 bounty داشته باشی تا بتونی باهاش مسابقه بدی!

نوشته شده توسط SamFisher:
آهان
یعنی هر چی بیشتر باشه بهتره !
ok

اونوقت غیر از مسابقه دادن روش دیگه ای برای پول در آوردن نیست ؟
متاسفانه خیر.راهی به جز مسابقه برای جمع کردن پول نیست.

من روي PS2 بازي ميكنم و عكس از ماشينهام نميتونم بزارم , ولي الان يه لامبورگيني , يه شورلت كوروت و يه دوج وايپر دارم كه همشون اجزاشون روي Ultimate هستند

اگه دوربين ديجيتال داري از صفحه تلويزيون عكس بگير....بايد ماشينت خيلي توپ شده باشه

یعنی مثل Ug2 نمیشه باماشینهای توی خیابون مسابقه داد ؟

به جاي ماشينها الان با آقايون پليس سر و كار داريم....ولي همون موقع هم پولي بابت مسابقه هاي داخل شهري نمي تونستي بگيري

الان من با نفر یازدهم با یه Mitsubishi Eclipse بازی میکنم !

تقريبا تا نفر 9 مشكل چنداني نداري......ولي كم كم اشك ريزان ميشه

سعي كن تو بازيها پول بيشتري از پليس ها بگيري

آره ديگه.....اين طوري كلي پول از دست مي دي
همون طور که فرزاد جان در صفحه ی قبل گفت هرچی بیشتر باشه بهتره.در واقع این بر حسب خساراتی هست که میزنی به پلیسها و شهر.برای مسابقه با هریک از 15 نفر هم مقداری bounty نیاز داری.مثلا نفر 15 میگه که باید 20000 bounty داشته باشی تا بتونی باهاش مسابقه بدی!
اخرش نفهمیدم حرف کدومتون درسته
24.gif
24.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or