Need for Speed: Most Wanted

سلام
منم بالاخره بازي رو خريدم
خيلي باحال هست
بچه ها تو گرافيک براي شما Shadow option رو مي آره؟؟؟
در ضمن چجوري مي شه ماشين رو تعمير کرد؟؟؟

سلام
منم بالاخره بازي رو خريدم
خيلي باحال هست
بچه ها تو گرافيک براي شما Shadow option رو مي آره؟؟؟
در ضمن چجوري مي شه ماشين رو تعمير کرد؟؟؟

اگه كارت قوي داشته ياشي روشن ميشه

براي تعمير ماشين هم اول پولاتو جمع كن و بعد برو به نقاط زرد رنگ روي نقشه (M روي صفحه كليد)

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
میشه یه لینکی از گیم اسپات بدی و حرفت رو ثابت کنی

درسته به من داد..حتی اگر uninstall کنید تو رجیستری ویندوز پیدا میکنه

من چون یه ساله ویندوز عوض نکردم مونده بود جایزه رو داد

درسته به من داد..حتی اگر uninstall کنید تو رجیستری ویندوز پیدا میکنه

من چون یه ساله ویندوز عوض نکردم مونده بود جایزه رو داد
حالا چطوری باید جایزه را بگیریم ؟؟؟؟
باید چیکار کرد؟؟؟؟

اول سلام ميكنم به همه رفقاي خوبم .بعد از مدتها بالاخره فرصت پيدا كردم يه پست ارسال كنم.
نوشته شده توسط hamid 64:
سلام

توي سايت گيم اسپوت زده بود كه اگر آندرگراند 2 رو سيستمتون نصب ياشه 10.000 دلار بهتون ميده
من زماني كه NFS:mwرونصب ميكردم NFS:ug2روي سيستمم نصب بود و و زماني كه تويه NFS:mw
ميخواستم اولين ماشين رو بخرم يه پيغام باز شد و به خاطر اينكه NFS:ug2 رو نصب كردم تشكر كرد
و10000$ پول بيشتر از حد معمولي كه در بازي براي خريد دراختيار همه ميزاره بهم داد.فكر ميكنم منظورش همين بوده.
موفق باشيد

من زماني كه NFS:mwرونصب ميكردم NFS:ug2روي سيستمم نصب بود و و زماني كه تويه NFS:mw
ميخواستم اولين ماشين رو بخرم يه پيغام باز شد و به خاطر اينكه NFS:ug2 رو نصب كردم تشكر كرد
و10000$ پول بيشتر از حد معمولي كه در بازي براي خريد دراختيار همه ميزاره بهم داد.فكر ميكنم منظورش همين بوده.
آهان من فکر کردم سایت گیم اسپات جایزه میده :mrgreen: :mrgreen: ...خب پس فهمیدم که قضیه از چه قراره..از توضیحاتی که دادی ممنون :cheesygri

نوشته شده توسط Brad Pitt:
اول سلام ميكنم به همه رفقاي خوبم .بعد از مدتها بالاخره فرصت پيدا كردم يه پست ارسال كنم.

موفق باشيد
منم همین طور :cheesygri
-------------------------------------------------------------
قضیه این بلک ادیشنش چیه؟

آهان من فکر کردم سایت گیم اسپات جایزه میده

من هم همين فكر رو كردم!!!!!
سلام
درست هست
پول هم جمع کردم بابا
cheesygrin.gif
n
اما وقتي مي رم تو زرد ها بعد چه وکنم؟؟؟؟

رهام جان

سه گزينه درگوشه تصوير سمت چپ داري

اولي براي خريد قطعاتي مثل رينگ و قاب هاي بغلي

دومي براي خريد لوزامي مثل نيتروس و ترمز

سومي هم براي تزيين ماشين به وسيله رنگ و برچسب

اما هر كدوم رو كه كليك كني گزينه ها باز ميشه و در صورت آزاد بودن مي توني بازدن اينتر كالاي خودتو نسبت به پولت بخري

وقتي هم كه خريد تموم شد با زدن كليد ( بك ) از تو مي خواد خريد خودتو تاييد كني كه اونجا هم اينتر رو بزني

يه نكته بايد 3 تا ماشين داشته باشي...چون اگه پليس بگيرت عملا ماشينت خط مي خوره

هرماشين رو هم كه نخواستي نسبت به پولي كه همون اول خريدي مي توني باز بفروشي

من الان 256 مگابایت بیشتر رم ندارم . با کامپیوتر نمیتونم بازی کنم که 10000 پول وده بهم ولی کد های گیم شارک رو دارم که بینهایت میکنن پولو.

من الان 256 مگابایت بیشتر رم ندارم . با کامپیوتر نمیتونم بازی کنم که 10000 پول وده بهم ولی کد های گیم شارک رو دارم که بینهایت میکنن پولو

منظورتو علي جان نگرفتم....يعني با كد پول مي گيري؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or