من زماني كه NFS:mwرونصب ميكردم NFS:ug2روي سيستمم نصب بود و و زماني كه تويه NFS:mwنوشته شده توسط hamid 64:سلام
توي سايت گيم اسپوت زده بود كه اگر آندرگراند 2 رو سيستمتون نصب ياشه 10.000 دلار بهتون ميده
آهان من فکر کردم سایت گیم اسپات جایزه میده :mrgreen: :mrgreen: ...خب پس فهمیدم که قضیه از چه قراره..از توضیحاتی که دادی ممنون :cheesygriمن زماني كه NFS:mwرونصب ميكردم NFS:ug2روي سيستمم نصب بود و و زماني كه تويه NFS:mw
ميخواستم اولين ماشين رو بخرم يه پيغام باز شد و به خاطر اينكه NFS:ug2 رو نصب كردم تشكر كرد
و10000$ پول بيشتر از حد معمولي كه در بازي براي خريد دراختيار همه ميزاره بهم داد.فكر ميكنم منظورش همين بوده.
منم همین طور :cheesygriنوشته شده توسط Brad Pitt:اول سلام ميكنم به همه رفقاي خوبم .بعد از مدتها بالاخره فرصت پيدا كردم يه پست ارسال كنم.
من زماني كه NFS:mwرونصب ميكردم NFS:ug2روي سيستمم نصب بود و و زماني كه تويه NFS:mw
ميخواستم اولين ماشين رو بخرم يه پيغام باز شد و به خاطر اينكه NFS:ug2 رو نصب كردم تشكر كرد
و10000$ پول بيشتر از حد معمولي كه در بازي براي خريد دراختيار همه ميزاره بهم داد.فكر ميكنم منظورش همين بوده.
موفق باشيد
آهان من فکر کردم سایت گیم اسپات جایزه میده
سلام
درست هست
پول هم جمع کردم باباn![]()
اما وقتي مي رم تو زرد ها بعد چه وکنم؟؟؟؟