Need for Speed: Most Wanted

بهزاد جان پایه ای یه قرار بزار با هم بریم بخریم.خیلی دوست دارم ببینمت.کی وقت داری فردا اگه دوست داشتی هم یه روزه دیگه.البته بازم میگم اگه دوست داری.

آخرین ویرایش:
بهزاد جان پایه ای یه قرار بزار با هم بریم بخریم.خیلی دوست دارم ببینمت.کی وقت داری فردا اگه دوست داشتی هم یه روزه دیگه.البته بازم میگم اگه دوست داری

من فردا مي خوام برم بگيرم.....نگفتي از كجا مي خواي بگيري ....من معمولا مي رم راهنمايي پيش رفيقام

انقدر جواب ندادين كه رفتم از رو سايت رقيب نگاه كردم.نميخواد كمك كنين

بابا اونايي كه بايد جواب مي دادن الان نيستن...فكر مي كنم دارن با بازي حال مي كنن

نوشته شده توسط SUPERMHR:
آقا منظورت از مانت (mount) كردن چيه؟يعني تو يه فايل دلخواه بريزيم؟بعد كه ريختيم بخش اينستال بازي كجاست؟يه بخش داره كه ميگه play و ميره تو بازي و سيدي 2 رو ميخ.اد.بعد از مانت تبديل به اينستال ميشه؟
سلام
حالا چرا اینقدر عجولی.
بابا فوتبال بوده و یا یک سری از بچه ها نبودن.
صبر میکردی تا جواب بگیری .
خب حالا
عزیزم.
اقا بهزاد خیلی خوب بهت توضیح داد که.فکر کنم توجه نکردی!!!!!
CD اول و دوم رو که بزاری تو دستگات یه Image از بازی روی هاردت میریزه.
بعد باید DT4 رو نصب کنی.انگار با نسخه های قبلی DT کار نمیکنه.
کار دمون اینه که برات یه درایو مجازی میسازه.
بعد با استفاده از دمون اون Image ی رو که ساختی مونت میکنی.
دمون یک اپشنی داری به نام Virtual CD/DVD-Rom که با این کار تو Imageی رو که ساختی میریزی توی اون دراوی مجازی.
بعد از این کار دقیقا اقا بهزاد درست گفت.اون مونت میشه CD 1 تو.وستاپ بازی مییاد بالا و تو گزینه Instal رو انتخاب میکنی و مسیر میدی و بازی رو نصب میکنی.
بعد به ترتیب باقی CD ها رو میزاری نصب میشه.
خیلی راحت.
من الان نصب کردم.
اینم منوی بازی بعد از نصبش.
ببین.
fw3hgi.jpg

نظرمم در مورد بازی اینه که:
از نظر گرافیکی بازی بهتر شده و سعی کردن در بازی یک داستانی قرار بگیره با یک خاطره و یادآوری و وجود یک لیست سیاه 15 نفره به قول بازی و باید شما به ترتیب افراد این گروه رو شکست بدید و به نفر اول برسید.
یکم روی داستان بازی کار کردن ولی بازم من که یکم رفتم جلو در ادامه بازم سبک بازی تکراری میشه و باز هم همون مسابقات معروفNFS توش هست.
ولی به نظرم از دو شماره قبلی منظورم U -U2 بهتر کار شده.
و محیط ها و درخت ها بهتر هستند .
در کل
بازی خوبی هست و ارزش داره حتی به نظرم چند بار سراغش بریم.

خداحافظ

آخرین ویرایش:
بازی خوبی هست و ارزش داره حتی به نظرم چند بار سراغش بریم

بابا ايول...من اگه ايم بازي رو مي داشتم و تموم مي كردم هميشه به عناون يه بازي ريسينگ خوب اوقاتمو باهاش سپري مي كردم

ولي به نظر من بهترين ريسينگ تو كامي همين هست

سعی کردن در بازی یک داستانی قرار بگیره با یک خاطره و یادآوری و وجود یک لیست سیاه 15 نفره به قول بازی و باید شما به ترتیب افراد این گروه رو شکست بدید و به نفر اول برسید.
به نظر من بی ارزش ترین ویژگیه بازی همون داستانشه..اصلا داستان بازی کشش لازم را ایجاد نمیکنه..

سلام
من که دلم داره آب می شه دیگه محمد رضا جان هم اون عکس رو گزاشت...!!!
اگه فردا هم نیاره خودم با ماشین زیرش می گیرم!!!!!!!!!!!
در ضمن کار با ایمج خیلی راحت هست و من دیگه هیچ بازی کرک شده نمی کنم می رم از تو اینترنت ایمیج سیدی 1 رو پیدا می کنم و دان می کنم و با DT یا Virtual CD یا Alcohol 120% یا بقیه ی برنامه ها بازی می کنم!!!
اما DT4 خیلی خوبه!!!

دوستانی که حوصله ی دمون تولز و ایمیج رو ندارن لطف کنن ماله این شرکت رو بگیرن که خودش ستاپ ساخته براش و هیچ مشکلی هم نداره.
من این شرکت رو نتضمین میکنم تازه کاره ولی کارشون درسته یعنی تا اینجا که من ازشون چند تا بازی گرفتم مشکلی نداشته.
WWW.TYGAMES.IR

نوشته شده توسط farzadlion:
به نظر من بی ارزش ترین ویژگیه بازی همون داستانشه..اصلا داستان بازی کشش لازم را ایجاد نمیکنه..
دلت میاد . (این جمله یه جورایی مسروقه هست ا )
این قسمتش حال میده .

سلام

بالاخره بازي رو من امروز گرفتم....خيلي خيلي محشر هست.

فكر نمي كنم داستان بازي بي اثر در ادامه بازي باشه...يه نوع هيجان رو به آدم تلقين مي كنه...من كه اين طوري هستم

راستي من مال شركت Hrb رو گرفتم كه هيچ مشكلي ندارم

به نظرم بازی یه اشکالی داره
البته من این اشکالو دارم !
اینکه اوایل بازی یه ذره آدم سر در گم هستش
اینطور نیست

اينكه كاملا طبيعي هست..تا به محيط و صفحه بازي عادت كني كمي مشكل داري

راستش من الان 2 درصد بازی رو رفتم و اولین ماشین ( Lexus IS ) رو هم باز کردم و کل پلیس ها رو هم خوابوندم !!

اما هیچ مسابقه ای تو شهر نیست
چکار کنم

نوشته شده توسط SamFisher:
راستش من الان 2 درصد بازی رو رفتم و اولین ماشین ( Lexus IS ) رو هم باز کردم و کل پلیس ها رو هم خوابوندم !!

اما هیچ مسابقه ای تو شهر نیست
چکار کنم
من که تازه بازی رو شروع کردم .ولی فکر کنم باید امتیاز ماشینت رو بالا ببری مثل underground2

سلام
من تا بازي گيرم بياد که شما ها تموم کردين!!!!
بچه ها من چند تا دمو از اين بازي دارم که براي بهزاد هم فرستادم نشون مي داد که همهي صحنه هاش رو آدم واقعي بازي کرده و افکت مي دن که کامپيوتري بشه آيا همه ي بازي ها براي ساخت فيلمشون اين کار رو مي کنند؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or