همه که نه ولی 70% بازی ها اینطورین. اون 30% هم شامل بازی های پازل و بعضی بازی های خاص هستش.نوشته شده توسط qx_roham_xp:سلام
من تا بازي گيرم بياد که شما ها تموم کردين!!!!
بچه ها من چند تا دمو از اين بازي دارم که براي بهزاد هم فرستادم نشون مي داد که همهي صحنه هاش رو آدم واقعي بازي کرده و افکت مي دن که کامپيوتري بشه آيا همه ي بازي ها براي ساخت فيلمشون اين کار رو مي کنند؟؟؟
نوشته شده توسط Hellgate:london:سلام
حالا چرا اینقدر عجولی.
بابا فوتبال بوده و یا یک سری از بچه ها نبودن.
صبر میکردی تا جواب بگیری .
خب حالا
عزیزم.
اقا بهزاد خیلی خوب بهت توضیح داد که.فکر کنم توجه نکردی!!!!!
CD اول و دوم رو که بزاری تو دستگات یه Image از بازی روی هاردت میریزه.
بعد باید DT4 رو نصب کنی.انگار با نسخه های قبلی DT کار نمیکنه.
کار دمون اینه که برات یه درایو مجازی میسازه.
بعد با استفاده از دمون اون Image ی رو که ساختی مونت میکنی.
دمون یک اپشنی داری به نام Virtual CD/DVD-Rom که با این کار تو Imageی رو که ساختی میریزی توی اون دراوی مجازی.
بعد از این کار دقیقا اقا بهزاد درست گفت.اون مونت میشه CD 1 تو.وستاپ بازی مییاد بالا و تو گزینه Instal رو انتخاب میکنی و مسیر میدی و بازی رو نصب میکنی.
بعد به ترتیب باقی CD ها رو میزاری نصب میشه.
خیلی راحت.
من الان نصب کردم.
اینم منوی بازی بعد از نصبش.
ببین.
![]()
نظرمم در مورد بازی اینه که:
از نظر گرافیکی بازی بهتر شده و سعی کردن در بازی یک داستانی قرار بگیره با یک خاطره و یادآوری و وجود یک لیست سیاه 15 نفره به قول بازی و باید شما به ترتیب افراد این گروه رو شکست بدید و به نفر اول برسید.
یکم روی داستان بازی کار کردن ولی بازم من که یکم رفتم جلو در ادامه بازم سبک بازی تکراری میشه و باز هم همون مسابقات معروفNFS توش هست.
ولی به نظرم از دو شماره قبلی منظورم U -U2 بهتر کار شده.
و محیط ها و درخت ها بهتر هستند .
در کل
بازی خوبی هست و ارزش داره حتی به نظرم چند بار سراغش بریم.
خداحافظ
حدود 4 ماه هستش که گفته شده بود چون این نسخه برای دهمین سال این برنامه هستش و بهترین نسخه هم میخواد باشه سعی کردن که بهترین امکانات را داشته باشهبچه ها من چند تا دمو از اين بازي دارم که براي بهزاد هم فرستادم نشون مي داد که همهي صحنه هاش رو آدم واقعي بازي کرده و افکت مي دن که کامپيوتري بشه آيا همه ي بازي ها براي ساخت فيلمشون اين کار رو مي کنند؟؟؟
سلامنوشته شده توسط SUPERMHR:تشكر(خواهش ميكنم!)گفتم كه وللش!!!(عوض تشكرته؟)ولي خوووووب.شايد كي ديگه اي اين مشكلو داشت.ايراد كار من ميدوني كجا بود؟(نه!).منوي سيدي اول كه ميومد مينوشت play و يا unistal,readme etc بعد مشكلم اينجا بود كه چجوري اينستال كنم؟خلاصه بعد از هزاربار گشتن توي فايلها همينجوري به سرم زد آن اينستال بكنم.كردم.حالا ديگه ميتونم اينستالش كنم.اينستال كردم.بعد سيدي 4 رو گذاشتم و شروع به ريختن دائمون و... كردم و به راحتي اجرا كردم.
يه سوال ديگه.در اول بازي ماشين پنچر ميشه و ميبرنش.اين جزو داستانه؟يا ميشه جلوشو گرفت؟
با تشكر...
سلامنوشته شده توسط behzadr:ولي براي من اين طور نشد...من ماشينم خراب شو و با جرثقيل رفت تعميرگاه م بعد يه ماشين با پولم خريدم و رفتم پيش اون دختره و الان هم دارم مسابقه مي دم
حالا بگذریم. من درباره این بازی یه کلمه بگم! امشب که میخوابم از خدا آرزو میکنم که فردا زنده باشم واین بازی رو باری کنم همین!!!
برا من الان سوال پیش اومد؟؟؟؟
سلامنوشته شده توسط Ali_Reza_1899:به به آقا محمد هم nfsmw بازی میکنه من فکر کردم شما مثل بازیهای ورزشی علاقه ای به ریسینگ هم ندارید ولی میبینم که دارید
آقا راستی توی option من دیتیل سایه بازی خاموش است برای شما هم خاموش است؟
این داداشی ماست که به این بازی ها علاقه داره.