Need for Speed: Most Wanted

نوشته شده توسط qx_roham_xp:
سلام
من تا بازي گيرم بياد که شما ها تموم کردين!!!!
بچه ها من چند تا دمو از اين بازي دارم که براي بهزاد هم فرستادم نشون مي داد که همهي صحنه هاش رو آدم واقعي بازي کرده و افکت مي دن که کامپيوتري بشه آيا همه ي بازي ها براي ساخت فيلمشون اين کار رو مي کنند؟؟؟
همه که نه ولی 70% بازی ها اینطورین. اون 30% هم شامل بازی های پازل و بعضی بازی های خاص هستش.

نوشته شده توسط Hellgate:london:
سلام
حالا چرا اینقدر عجولی.
بابا فوتبال بوده و یا یک سری از بچه ها نبودن.
صبر میکردی تا جواب بگیری .
خب حالا
عزیزم.
اقا بهزاد خیلی خوب بهت توضیح داد که.فکر کنم توجه نکردی!!!!!
CD اول و دوم رو که بزاری تو دستگات یه Image از بازی روی هاردت میریزه.
بعد باید DT4 رو نصب کنی.انگار با نسخه های قبلی DT کار نمیکنه.
کار دمون اینه که برات یه درایو مجازی میسازه.
بعد با استفاده از دمون اون Image ی رو که ساختی مونت میکنی.
دمون یک اپشنی داری به نام Virtual CD/DVD-Rom که با این کار تو Imageی رو که ساختی میریزی توی اون دراوی مجازی.
بعد از این کار دقیقا اقا بهزاد درست گفت.اون مونت میشه CD 1 تو.وستاپ بازی مییاد بالا و تو گزینه Instal رو انتخاب میکنی و مسیر میدی و بازی رو نصب میکنی.
بعد به ترتیب باقی CD ها رو میزاری نصب میشه.
خیلی راحت.
من الان نصب کردم.
اینم منوی بازی بعد از نصبش.
ببین.
fw3hgi.jpg

نظرمم در مورد بازی اینه که:
از نظر گرافیکی بازی بهتر شده و سعی کردن در بازی یک داستانی قرار بگیره با یک خاطره و یادآوری و وجود یک لیست سیاه 15 نفره به قول بازی و باید شما به ترتیب افراد این گروه رو شکست بدید و به نفر اول برسید.
یکم روی داستان بازی کار کردن ولی بازم من که یکم رفتم جلو در ادامه بازم سبک بازی تکراری میشه و باز هم همون مسابقات معروفNFS توش هست.
ولی به نظرم از دو شماره قبلی منظورم U -U2 بهتر کار شده.
و محیط ها و درخت ها بهتر هستند .
در کل
بازی خوبی هست و ارزش داره حتی به نظرم چند بار سراغش بریم.

خداحافظ

تشكر(خواهش ميكنم!)گفتم كه وللش!!!(عوض تشكرته؟)ولي خوووووب.شايد كي ديگه اي اين مشكلو داشت.ايراد كار من ميدوني كجا بود؟(نه!).منوي سيدي اول كه ميومد مينوشت play و يا unistal,readme etc بعد مشكلم اينجا بود كه چجوري اينستال كنم؟خلاصه بعد از هزاربار گشتن توي فايلها همينجوري به سرم زد آن اينستال بكنم.كردم.حالا ديگه ميتونم اينستالش كنم.اينستال كردم.بعد سيدي 4 رو گذاشتم و شروع به ريختن دائمون و... كردم و به راحتي اجرا كردم.
يه سوال ديگه.در اول بازي ماشين پنچر ميشه و ميبرنش.اين جزو داستانه؟يا ميشه جلوشو گرفت؟
با تشكر...

بچه ها من چند تا دمو از اين بازي دارم که براي بهزاد هم فرستادم نشون مي داد که همهي صحنه هاش رو آدم واقعي بازي کرده و افکت مي دن که کامپيوتري بشه آيا همه ي بازي ها براي ساخت فيلمشون اين کار رو مي کنند؟؟؟
حدود 4 ماه هستش که گفته شده بود چون این نسخه برای دهمین سال این برنامه هستش و بهترین نسخه هم می‌خواد باشه سعی‌ کردن که بهترین امکانات را داشته باشه

نوشته شده توسط SUPERMHR:
تشكر(خواهش ميكنم!)گفتم كه وللش!!!(عوض تشكرته؟)ولي خوووووب.شايد كي ديگه اي اين مشكلو داشت.ايراد كار من ميدوني كجا بود؟(نه!).منوي سيدي اول كه ميومد مينوشت play و يا unistal,readme etc بعد مشكلم اينجا بود كه چجوري اينستال كنم؟خلاصه بعد از هزاربار گشتن توي فايلها همينجوري به سرم زد آن اينستال بكنم.كردم.حالا ديگه ميتونم اينستالش كنم.اينستال كردم.بعد سيدي 4 رو گذاشتم و شروع به ريختن دائمون و... كردم و به راحتي اجرا كردم.
يه سوال ديگه.در اول بازي ماشين پنچر ميشه و ميبرنش.اين جزو داستانه؟يا ميشه جلوشو گرفت؟
با تشكر...
سلام
خوشحالم که مشکلتون حل شد.
اونی هم که میگی اول بازی ،همچینم اول بازی نیست.بازی زمانی شروع میشه و شما در یک مسابقه میبازید و داستان میره به 6 روز قبل و بعدشم به 4 روز قبل.و بعد از یک سری مسابقه که فکر کنم تعدادش 4 تا بود.
شما به همون روز بر میگردید و در اون مسابقه شما باید (تاکید میکنم باید) ببازید و پلیس شما رو دستگیر میکنه همون مرد سیاهپوست و اون زنه.
بعدم از زندان می یاین بیرون و همراه با یک زن دیگه و یاد گرفتن قوانین مسابقه با اون لسیت 15 نفره،بازی با سبک NFS شروع میشه.و باید به ترتیب با نفر 15 شروع کنید به مسابقه دادن و ادامه بازی ...

من بیشتر از این نرفتم.
الانم دارم با نفر 15 مسابقه میدم(اخه نرسیدم بازی کنم)

خداحافظ

سلام
ببخشید نشد پست قبلیمو ویرایش کنم.مجبور شدم یه پست دیگه بدم:
ادامه پست قبلی بخونیدش:
و در هر مبارزه با اون لیست یک سری مسابقه در زیر مجموعه شما باز میکنه و در هر مرحله از این مسابقات تعدادCops ها مشخصه.یا Min یا Max که خوب اینم از شرایط بازیه دیگه.
و در بازی باز هم Shop و Safe House و Lots هست که میتونید بازی رو در Safe House سیو کنید و چیز میز بخرید دیگه.
خیلی توضیح دادم.
اگه چیزی کم گفتم به خاطر اینه که بیشتر از 3-4 ساعت بازی نکردم.

خداحافظ

شما به همون روز بر میگردید و در اون مسابقه شما باید (تاکید میکنم باید) ببازید و پلیس شما رو دستگیر میکنه همون مرد سیاهپوست و اون زنه

ولي براي من اين طور نشد...من ماشينم خراب شو و با جرثقيل رفت تعميرگاه م بعد يه ماشين با پولم خريدم و رفتم پيش اون دختره و الان هم دارم مسابقه مي دم

نوشته شده توسط behzadr:
ولي براي من اين طور نشد...من ماشينم خراب شو و با جرثقيل رفت تعميرگاه م بعد يه ماشين با پولم خريدم و رفتم پيش اون دختره و الان هم دارم مسابقه مي دم
سلام
منم خوب همینو گفتم .
شاید اشتباه منظورمو برداشت کردید.
دقیقا ماشین شما توی اون مسابقه جایی خراب میشه که سر یک پیچ به سمت راست هست و یک دونه از اون سطل اشغال های گنده هم سر پیچ قرار داره.اونجا ماشین شما رو میبرن و خبر میدن پلیس داره مییاد و شما رو تنها میزارن واون خانم که در ابتدای بازی سر اون چراغ قرمز دیدیم که یا اون سیاه پوسته بود مییاد شما رو دستگیر میکنه.درست میگم.
مگه باید جور دیگه باشه؟؟؟
برا من الان سوال پیش اومد؟؟؟؟
من بعد از اینکه از اداره پلیس اومدم بیرون 30000 تا پول داشتم و یه ماشین خریدم 27000 تا و بعدشم اون خانم خوش سیما فرمودن من کار دارم باید برم وشما هم شروع کردید به مسابقه با اون یارو لباس قرمزه که به قیافش میخورد چینی مینی یا ژاپنی باشه.
درست میگم.
من اگه اشتباه منظورمو رسوندم ببخشید.
شاید من اشتب تایپیدم

خداحافظ

انگار این تاپیک فقط مال مشکل حل کردنه. کسی از بازی نقدی نمی نویسه!!

حالا بگذریم. من درباره این بازی یه کلمه بگم! امشب که میخوابم از خدا آرزو میکنم که فردا زنده باشم واین بازی رو باری کنم همین!!!

حالا بگذریم. من درباره این بازی یه کلمه بگم! امشب که میخوابم از خدا آرزو میکنم که فردا زنده باشم واین بازی رو باری کنم همین!!!

اين ديگه ته عشق و علاقه هست
smile.gif

برا من الان سوال پیش اومد؟؟؟؟

خوب الان سوال شما چي هست محمد رضا جان؟؟!!!!؟؟؟/

تمام حرف هات درسته و شما داري درست پيش مي ري....من همين الان نفر دهمي رو هم خط زدم......

به به آقا محمد هم nfsmw بازی میکنه من فکر کردم شما مثل بازیهای ورزشی علاقه ای به ریسینگ هم ندارید ولی میبینم که دارید
آقا راستی توی option من دیتیل سایه بازی خاموش است برای شما هم خاموش است؟

نوشته شده توسط Ali_Reza_1899:
به به آقا محمد هم nfsmw بازی میکنه من فکر کردم شما مثل بازیهای ورزشی علاقه ای به ریسینگ هم ندارید ولی میبینم که دارید
آقا راستی توی option من دیتیل سایه بازی خاموش است برای شما هم خاموش است؟
سلام
من همچینم به بازی های ریسینگ علاقه ندارم. ;) ;) ;) این داداشی ماست که به این بازی ها علاقه داره.
من فقط یکم رفتم دیگه هم بازی نکردم.الان دارم به جای بازی MW یه بازی دیگه میکنم که اقا علی رضا بهتر میدونه.خیلی حال میده.
در ضمن من Shadow Detail من توی بازی خاموش نیست.
نگاه کن.
من خودم اضافه میکنمش.
یعنی تا اخر زیاد میشه.
من دارم با 1024 در 768 بازی میکنم.خیلی هم روون.
میبینی که.
fxqz2p.jpg

خداحافظ

واقعا عجیبه من یکی از مخالفان این سبک بازی هستم !

اما این بازی واقعا آدم رو دیوونه میکنه! در مورد گرافیکشم بگم که وقتی بنز اس ال آر رو دیدم فکر کردم واقعا خریدمش!

واقعا برای بازی Tocaracedrive متاسفم تازه به آرزو رسیده بودم ! اونوقت یه بازی هیجان کاذب میاد جای یه بازی واقع گرا رو میگیره! من برای خودم متاسفم!

سلام
فکر کنم یکی از دوستان(اگه اشتباه نکنم اقا فرشین بود) دنبال بازی MW میگشت که DVD باشه.
من امروز توی پایتخت DVD این بازی رو دیدم.
امروز ساعت 11-11:30 پایتخت بودم بازی بود.
با DVD.
نمیدونم بحث چی بود که به DVD کشید.
ولی خب انگار اومده.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
در ضمن در مورد
BlachEdition این بازی که اقا فرشن گفته بود:
The Black Edition contains some commentary by the performers, some trailers they used for actual promotion of the game, screen shots of all the Cars Body Kits and some other stuff. The Black Edition also has 2 extra Cars and some extra tracks. They did a good job with this game. One word I can use to describe it is RAW just like racing should be! The physics of the game is great. It reminds kind of how Gran Turismo 1 was. The Physics is excellent and simple ballz out racing without being padded. Good sounds and feel of the game with the control especially with vibration on. A ton of great features. EA keep up the Good Work! Peace​
.

در این ورژن از بازی 2 تا ماشین جدید وجود داره و چند تا ترک جدید (این چیزیه که از توی امازون دیدم)
اینم عکسش:
fxtaph.jpg

من دیگه اون متنی رو که اقا فرشین گذاشتن نمیزارم.
کاملا درسته.
اینم لینکش:
http://www.gamespot.com/pc/driving/needforspeedmostwanted/news.html?sid=6133964

خداحافظ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or