Need for Speed: Most Wanted

نوشته شده توسط alprh:
زنگ زدم گفت بعد از ظهر بازی برای ps2 رو بیرون میدن . یعنی دارن بسته بندی میکنن . میخواستم برم بگیرم گفت که سر بازی اویل از دستم شاکیه چون همه رو گرفته بودم مجبور شده بود باز هم سفارش بده . اگه الن منو ببینه تا کلمو نشکونه ولم نمیکنه :lol:
خب پس با این وجود باید ایمدوار باشیم که برای pc فردا میاد خدا کنه که کامل باشه و کرک هم داشته باشه

حامد جان عکس رو خودت گرفتی ؟
يعني اون آرم گيم اسپات زير عكس انقدر غير واضحه ؟

حامد جون يه مقايسه مختصري بين اين بازي و ميد نايت 3 ميكني ؟ من از ميد 3 خوشم نيومد :) اين چجورياست ؟

خب پس با این وجود باید ایمدوار باشیم که برای pc فردا میاد خدا کنه که کامل باشه و کرک هم داشته باشه
این طور که مشخصه نسخه PS2 این بازی زودتر به بازار خواهد اومد. چون هنوز خبری از نسخه PC و کرکی برای آن نیست. ولی نسخه PS2 برای دانلود موجود است.
حامد جون يه مقايسه مختصري بين اين بازي و ميد نايت 3 ميكني ؟ من از ميد 3 خوشم نيومد اين چجورياست ؟
خوب ممد پس مطمئنن از این بازی هم خوشت نمی یاد.:)

يعني اصلا را نداره ؟! من هم با ريسينگ هاي سيموليتور حال ميكنم هم اون هايي كه بيشتر جنبه فان و هيجان كاذب دارن ! مثل برناوت ولي اين ميد نايت 3 واقعاً گرافيكش در سطح روستا بود :) مثلا ميخواستن با نكات فني و تيونينگ جبرانش كنن ... بايد ماشيني كه شبيه چند تا پليگانه به هم پيوسته ست رو تيون كني :) گرافيك اين بازي رانندگي در تهران از اون بهتره !
اين MW هم گمون نكنم گرافيكش روي ps2 چنگي به دل بزنه ... همينطوره ؟

من نسخه دمو بازی رو امروز صبح گرفتم در مورد خود بازی نظر نمیدم چون نسخه قبلیش هم اولش خوشم اومد بعد از 3-4 روز حالم ازش بهم خورد اما در مورد این که به سیستم فشار میاره بر عکس باید بگم خیلی هم با سیستم سازگاره یعنی نسبت به 2 نسخه قبلی خیلی راحت تر اجرا میشه اگر نقد سایت ign هم بخونید همینرو نوشته که frame rate ثابتی رو در کل بازی میشه انتظار داشت

من بازی رو با بالاترین جزییات و رزولوشن 1280-960 اجرا کردم و سعی کردم جایی که خیلی شلوغه ماشین رو به ماشینهای دیگه بزنم و اصلا تفاوت نمیکرد

خوب من خودم كه بازيو مسه شما انجام ندادم بنابراين نميتونم قطعي نظر بدم موارديو كه گفتم مربوط به تست ديگران از دموي بازي بود
ضمنا من نميدونم رو چه سيستمي شما بازيو انجام دادي فرضا يكي از تست كننده هابا يك
amd64 x2 4400+geforce 7800gtx بازيو در همين وضوح960×1280 انجام داده بود و يكي از تنظيمات مهم گرافيكي بازيو كه الان يادم نيست در چه موردي بود در سه حالت با نمايش فريم نشون داده:
NFSMW_7.jpg

اگر نرخ فريمها در گوشه راست تصوير ببينيد معلوم ميكنه كه بازي واقعا نرخ بالاييو نمايش نميده
بنابراين اين كه شما ميگيد در بالاترين جزییات تفاوتي احساس نكرديد براي من يكم عجيبه البته گفتم من نميدونم با چه سخت افزاري بازيو انجام دادي
بهرحال ns:mw اولين نسخه از اين سري بازيه كه از خيلي مزاياي directx9 استفاده كرده و خوب چاشني بازيهاي racing هم سرعت بسيار بالاي صحنه هاست در نتيجه تاخيرات در اين جور بازيا بيشتر بچشم مياد

داری یجورایی اشتباه میکنی
این بازی روی اکثر سیستم های که دارای کارت ها ی گرافیک متوسط به بالا هستند با حداقل سرعت 30 فریم در ثانیه اجرا میشه....

عزيز شما درست منظور منو متوجه نشدي شايد بازيه خوفي مسه fear هم روي يك

radeon 9550 بتونه 30 فريمو نمايش بده اما با چه تنظيماتي

بهر حال بازم ميگم چيزي كه حداقل اينطور بنظر مياد بالاترين سرعتهاي فريمي كه ns:mw نمايش ميده واقعا بالا نيست و بازي در يك نمايش گرافيكي نسبتا خوب ممكنه سرعت خوبي فراهم نكنه در نتيجه بازار سخت افزار گرافيكي هم EA تحت تاثير خودش قرار ميده:D

نوشته شده توسط XENOS:
خوب من خودم كه بازيو مسه شما انجام ندادم بنابراين نميتونم قطعي نظر بدم موارديو كه گفتم مربوط به تست ديگران از دموي بازي بود
ضمنا من نميدونم رو چه سيستمي شما بازيو انجام دادي فرضا يكي از تست كننده هابا يك
amd64 x2 4400+geforce 7800gtx بازيو در همين وضوح960×1280 انجام داده بود و يكي از تنظيمات مهم گرافيكي بازيو كه الان يادم نيست در چه موردي بود در سه حالت با نمايش فريم نشون داده:
NFSMW_7.jpg

اگر نرخ فريمها در گوشه راست تصوير ببينيد معلوم ميكنه كه بازي واقعا نرخ بالاييو نمايش نميده
بنابراين اين كه شما ميگيد در بالاترين جزییات تفاوتي احساس نكرديد براي من يكم عجيبه البته گفتم من نميدونم با چه سخت افزاري بازيو انجام دادي
بهرحال ns:mw اولين نسخه از اين سري بازيه كه از خيلي مزاياي directx9 استفاده كرده و خوب چاشني بازيهاي racing هم سرعت بسيار بالاي صحنه هاست در نتيجه تاخيرات در اين جور بازيا بيشتر بچشم مياد

بهر حال بازم ميگم چيزي كه حداقل اينطور بنظر مياد بالاترين سرعتهاي فريمي كه ns:mw نمايش ميده واقعا بالا نيست و بازي در يك نمايش گرافيكي نسبتا خوب ممكنه سرعت خوبي فراهم نكنه در نتيجه بازار سخت افزار گرافيكي هم EA تحت تاثير خودش قرار ميده:D

خوب شما نسخه های قبلی nfs رو تست کردی از نظر فریم یانه؟

برخی بازیها یه سقفی برای فریم دارن یعنی این سقف رو خود سازنده بازی برای بازی تعریف کرده حالا علت تخصصیش چی هست من آگاهی در حد یه فرد متخصص یا حتی کمتر از اون ندارم که در این زمینه نظر بدم یعنی شما بازی رو با کارت 7800 هم بزارید رو پایینترین رزولوشن و پایینترین جزیات باز از 30 فریم در ثانیه بالاتر نمیره

در مورد تست هم من با 6800 تست کردم cpu pentium 4 3.0 ghz رم هم 1 گیگ اصلا متوجه هم نمیشم که تو یه صحنه یه کمی آهسته بشه و اصلا محسوس نیست

شما اگر هم میخوای مطمئن تر شی میتونید به نقد سایت ign مراجعه کنید

underground2 من گرفتم روي 9800 pro تست كردم يعني تستي كه تنها منوطه به بازي كردن باشه نه اينكه به صورت timedemo_frametimes )timedemo) انجام بدم يا اينكه از http://www.fraps.com/ استفاده كنم
underground2 هم تا حدودي از منابع تصويري directx9 استفاده كرده اما نه به اندازه قابليتهاي بكار رفته در MW
بازي تا رماني كه حتي از anisotropic تا مد 16x هم استفاده ميكردم سرعتش قابل قبول بود اما بعد از اينكه antialiasing فعال ميكردم(حتي در مد 2x) در مواقعي خيلي شديد افت فريم ميشد

در مورد محدوديت نرخ فريم هم درست ميگي شما تعداد محدودي از بازيا اينگونه هستن كه بنظر با
سخت افزار قويتر هم افزايش محسوس نيست ولي در اكثر بازيا اين محدوديت بر ميگرده به ضعف سخت افزاري(دست بازيسازان و غولهاي تراشه سازي در دست هم براي فروش بيشتر
frown.gif
)
اينو كاملا ميشه در بازي همانند fear ديد(soft shadow در اين بازي يك قاتل عملكردي!) در ضمن در بيشتر بازيهاي جديد 100 درصد توصيه ميشه كه تنظيمات گرافيكي بازيو از داخل خود
بازي(in-game settings) اعمال كنيد تا اينكه از تنظيمات درايور كارت گرافيكي انجام بديد اينطوري تشخيص بازي در بكارگيري افكتهاي گرافيكي بهتر هست البته اين در همه بازيا صدق نميكنه فرضا در PES5 كه تنظمياتي همانند antialiasing وجود نداره در صورت تمايل بايد حتما از خود بخشهاي درايور كارت گرافيك انجام بشه
بهر حال سخت افزاري كه شما باهاش بازي كرديد خوبه ولي قدرتمند نيست و اينكه متوجه تاخيرات طبق گفته خودتون در هنگام بازي در جزئيات ماكسيمم فعال شده نميشيد مارو هم اميدوار ميكنه تا بتونيم با جزئيات بالا بازيو بدون وقفه اجرا كنيم
smilie.gif

براي اطمينان از قدرت نمايشي چيپهاي گرافيكي در بازي هم نيازي به مراجعه به يك سايت بازي نيست به زودي تسترهاي منابع خبري سخت افزاري عملكرد نهاييو مشخص ميكنن

بهر حال بازم ميگم چيزي كه حداقل اينطور بنظر مياد بالاترين سرعتهاي فريمي كه ns:mw نمايش ميده واقعا بالا نيست و بازي در يك نمايش گرافيكي نسبتا خوب ممكنه سرعت خوبي فراهم نكنه در نتيجه بازار سخت افزار گرافيكي هم EA تحت تاثير خودش قرار ميده

برخی بازیها یه سقفی برای فریم دارن یعنی این سقف رو خود سازنده بازی برای بازی تعریف کرده حالا علت تخصصیش چی هست من آگاهی در حد یه فرد متخصص یا حتی کمتر از اون ندارم که در این زمینه نظر بدم یعنی شما بازی رو با کارت 7800 هم بزارید رو پایینترین رزولوشن و پایینترین جزیات باز از 30 فریم در ثانیه بالاتر نمیره
دوست عزیز من منظورم بالا ترین تنظیمات گرافیکی بود و همانطور که فرشین جان هم گفت این بازی حد اکثر دیگه بالاتر از 30 فریم در ثانیه نمیره و با کارت های متوسط و قوی شما میتونید اون را با 20 فریم به بالا اجرا کنید....و پیشنهاد میکنم به جای اینکه از روی عکس ها سخت افزار بازی را تحلیل و استنباط کنی به مقاله هایی در این زمینه در سایت های معتبری مثل IGN و GameSpy رجوع کنی
این بازی برای اجرا در بالا ترین حالت گرافیک به سخت افزار خیلی قدرتمندی نیاز نداره اما توجه داشته باشید با کارت هایی مثل GEforce 5200 و 5500 انتظار نداشته باشید این بازی را با سرعت بالا اجرا کنید

فعلا که برای pc نیومده کسی برای ps2 رو نگرفته ؟

من الان یه سری زده بودم به سایت مدرن که نوشته این بازی رو در چهار سی دی و یه دی وی دی عرضه کرده
هر چی که تو سایتش مینوسه باور نکن هر وقت که تو سایتش میزنه 1 یا 2 روز بعد میده بیرون

دوست عزیز من منظورم بالا ترین تنظیمات گرافیکی بود و همانطور که فرشین جان هم گفت این بازی حد اکثر دیگه بالاتر از 30 فریم در ثانیه نمیره و با کارت های متوسط و قوی شما میتونید اون را با 20 فریم به بالا اجرا کنید....و پیشنهاد میکنم به جای اینکه از روی عکس ها سخت افزار بازی را تحلیل و استنباط کنی به مقاله هایی در این زمینه در سایت های معتبری مثل IGN و GameSpy رجوع کنی
این بازی برای اجرا در بالا ترین حالت گرافیک به سخت افزار خیلی قدرتمندی نیاز نداره اما توجه داشته باشید با کارت هایی مثل GEforce 5200 و 5500 انتظار نداشته باشید این بازی را با سرعت بالا اجرا کنید

مواردي كه لازم دونستم بگم در پست قبليم گفته شده بنابراين ادامه اين بحث ارزشي
براي من نداره
smilie.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or