خب پس با این وجود باید ایمدوار باشیم که برای pc فردا میاد خدا کنه که کامل باشه و کرک هم داشته باشهنوشته شده توسط alprh:زنگ زدم گفت بعد از ظهر بازی برای ps2 رو بیرون میدن . یعنی دارن بسته بندی میکنن . میخواستم برم بگیرم گفت که سر بازی اویل از دستم شاکیه چون همه رو گرفته بودم مجبور شده بود باز هم سفارش بده . اگه الن منو ببینه تا کلمو نشکونه ولم نمیکنه![]()
این طور که مشخصه نسخه PS2 این بازی زودتر به بازار خواهد اومد. چون هنوز خبری از نسخه PC و کرکی برای آن نیست. ولی نسخه PS2 برای دانلود موجود است.خب پس با این وجود باید ایمدوار باشیم که برای pc فردا میاد خدا کنه که کامل باشه و کرک هم داشته باشه
خوب ممد پس مطمئنن از این بازی هم خوشت نمی یاد.حامد جون يه مقايسه مختصري بين اين بازي و ميد نايت 3 ميكني ؟ من از ميد 3 خوشم نيومد اين چجورياست ؟
من نسخه دمو بازی رو امروز صبح گرفتم در مورد خود بازی نظر نمیدم چون نسخه قبلیش هم اولش خوشم اومد بعد از 3-4 روز حالم ازش بهم خورد اما در مورد این که به سیستم فشار میاره بر عکس باید بگم خیلی هم با سیستم سازگاره یعنی نسبت به 2 نسخه قبلی خیلی راحت تر اجرا میشه اگر نقد سایت ign هم بخونید همینرو نوشته که frame rate ثابتی رو در کل بازی میشه انتظار داشت
من بازی رو با بالاترین جزییات و رزولوشن 1280-960 اجرا کردم و سعی کردم جایی که خیلی شلوغه ماشین رو به ماشینهای دیگه بزنم و اصلا تفاوت نمیکرد
داری یجورایی اشتباه میکنی
این بازی روی اکثر سیستم های که دارای کارت ها ی گرافیک متوسط به بالا هستند با حداقل سرعت 30 فریم در ثانیه اجرا میشه....
نوشته شده توسط XENOS:خوب من خودم كه بازيو مسه شما انجام ندادم بنابراين نميتونم قطعي نظر بدم موارديو كه گفتم مربوط به تست ديگران از دموي بازي بود
ضمنا من نميدونم رو چه سيستمي شما بازيو انجام دادي فرضا يكي از تست كننده هابا يك
amd64 x2 4400+geforce 7800gtx بازيو در همين وضوح960×1280 انجام داده بود و يكي از تنظيمات مهم گرافيكي بازيو كه الان يادم نيست در چه موردي بود در سه حالت با نمايش فريم نشون داده:
![]()
اگر نرخ فريمها در گوشه راست تصوير ببينيد معلوم ميكنه كه بازي واقعا نرخ بالاييو نمايش نميده
بنابراين اين كه شما ميگيد در بالاترين جزییات تفاوتي احساس نكرديد براي من يكم عجيبه البته گفتم من نميدونم با چه سخت افزاري بازيو انجام دادي
بهرحال ns:mw اولين نسخه از اين سري بازيه كه از خيلي مزاياي directx9 استفاده كرده و خوب چاشني بازيهاي racing هم سرعت بسيار بالاي صحنه هاست در نتيجه تاخيرات در اين جور بازيا بيشتر بچشم مياد
عزيز شما درست منظور منو متوجه نشدي شايد بازيه خوفي مسه fear هم روي يك
radeon 9550 بتونه 30 فريمو نمايش بده اما با چه تنظيماتي
بهر حال بازم ميگم چيزي كه حداقل اينطور بنظر مياد بالاترين سرعتهاي فريمي كه ns:mw نمايش ميده واقعا بالا نيست و بازي در يك نمايش گرافيكي نسبتا خوب ممكنه سرعت خوبي فراهم نكنه در نتيجه بازار سخت افزار گرافيكي هم EA تحت تاثير خودش قرار ميده![]()
عزيز شما درست منظور منو متوجه نشدي شايد بازيه خوفي مسه fear هم روي يك
radeon 9550 بتونه 30 فريمو نمايش بده اما با چه تنظيماتي
بهر حال بازم ميگم چيزي كه حداقل اينطور بنظر مياد بالاترين سرعتهاي فريمي كه ns:mw نمايش ميده واقعا بالا نيست و بازي در يك نمايش گرافيكي نسبتا خوب ممكنه سرعت خوبي فراهم نكنه در نتيجه بازار سخت افزار گرافيكي هم EA تحت تاثير خودش قرار ميده
دوست عزیز من منظورم بالا ترین تنظیمات گرافیکی بود و همانطور که فرشین جان هم گفت این بازی حد اکثر دیگه بالاتر از 30 فریم در ثانیه نمیره و با کارت های متوسط و قوی شما میتونید اون را با 20 فریم به بالا اجرا کنید....و پیشنهاد میکنم به جای اینکه از روی عکس ها سخت افزار بازی را تحلیل و استنباط کنی به مقاله هایی در این زمینه در سایت های معتبری مثل IGN و GameSpy رجوع کنیبرخی بازیها یه سقفی برای فریم دارن یعنی این سقف رو خود سازنده بازی برای بازی تعریف کرده حالا علت تخصصیش چی هست من آگاهی در حد یه فرد متخصص یا حتی کمتر از اون ندارم که در این زمینه نظر بدم یعنی شما بازی رو با کارت 7800 هم بزارید رو پایینترین رزولوشن و پایینترین جزیات باز از 30 فریم در ثانیه بالاتر نمیره
دوست عزیز من منظورم بالا ترین تنظیمات گرافیکی بود و همانطور که فرشین جان هم گفت این بازی حد اکثر دیگه بالاتر از 30 فریم در ثانیه نمیره و با کارت های متوسط و قوی شما میتونید اون را با 20 فریم به بالا اجرا کنید....و پیشنهاد میکنم به جای اینکه از روی عکس ها سخت افزار بازی را تحلیل و استنباط کنی به مقاله هایی در این زمینه در سایت های معتبری مثل IGN و GameSpy رجوع کنی
این بازی برای اجرا در بالا ترین حالت گرافیک به سخت افزار خیلی قدرتمندی نیاز نداره اما توجه داشته باشید با کارت هایی مثل GEforce 5200 و 5500 انتظار نداشته باشید این بازی را با سرعت بالا اجرا کنید