Need for Speed: Most Wanted

بنظر مياد شما براي اينكه بتونيد در يك نمايش گرافيكي نسبتا خوب بازيو روون اجرا كنيد "حتما" بايد يك كارت گرافيك سطح بالا داشته باشيد جايي خوندم حتي نسخه نمايشي بازي geforce 7800gtx هم تحت فشار قرار داده! متاسفانه خواه نا خواه شركتهاي بازيسازي از طرف سازنده هاي كارت گرافيكي تحت تاثير قرار ميگيرن كه كاربرانو وادار به محصولات سطح بالاتر از اين شركتها كنن battlefield2 يك نمونه معروف اونا و بنظر مياد حالا...
داری یجورایی اشتباه میکنی
این بازی روی اکثر سیستم های که دارای کارت ها ی گرافیک متوسط به بالا هستند با حداقل سرعت 30 فریم در ثانیه اجرا میشه....

نوشته شده توسط persian_king:
من نسخه دمو بازی رو امروز صبح گرفتم در مورد خود بازی نظر نمیدم چون نسخه قبلیش هم اولش خوشم اومد بعد از 3-4 روز حالم ازش بهم خورد اما در مورد این که به سیستم فشار میاره بر عکس باید بگم خیلی هم با سیستم سازگاره یعنی نسبت به 2 نسخه قبلی خیلی راحت تر اجرا میشه اگر نقد سایت ign هم بخونید همینرو نوشته که frame rate ثابتی رو در کل بازی میشه انتظار داشت

من بازی رو با بالاترین جزییات و رزولوشن 1280-960 اجرا کردم و سعی کردم جایی که خیلی شلوغه ماشین رو به ماشینهای دیگه بزنم و اصلا تفاوت نمیکرد

در ضمن بعضی از این مقایسه ها که اینجا میکنید تا دل خودتون رو خوش کنید لازم نیست به بقیه هم بگید

آخه چیه GT رو با nfs مقایسه میکنید؟؟ تا حالا تو خیابون race دادید با کسی ؟؟؟ یا مثلا این فیلم ها رو دیدید پلیس دنبال یه ماشین میکنه که بیشتر از سرعت مجاز میره؟ این خیلی با مسابقات اتوموبیلرانی فرق داره ها حالا خود دانید دوست دارید مقایسه کنید بکنید
این که عالی اگه راحت اجرا میشه البته کلا بازیهای ea راحت اجرا میشه حالا 3 روز باید صبر کنیم تا ببینیم چی میشه
فرشین جان راست میگه اصلا نمیشه این دو بازی رو با هم مقایسه کرد اصلا ربطی به هم ندارند هردوشون تو سبک خودشون عالی هستن

نوشته شده توسط Ali_Reza_1899:
این که عالی اگه راحت اجرا میشه البته کلا بازیهای ea راحت اجرا میشه حالا 3 روز باید صبر کنیم تا ببینیم چی میشه
فرشین جان راست میگه اصلا نمیشه این دو بازی رو با هم مقایسه کرد اصلا ربطی به هم ندارند هردوشون تو سبک خودشون عالی هستن

حالا فرض هم بکنیم nfs نقصهای بسیاری داشته باشه که واقعا هم داره و میگیم GT اصلا نقص نداره باز نمیشه مقایسه کرد هیچیشونو جر اینکه تو هر دو رانندگی میکنی

مثل اینکه دوم3 رو با MAXPAYNE مقایسه کنیم بگیم هر دو شون تفنگ دارن دوم 3 بهتر از مکس پین هست یا بر عکس این کجا اون کجا

این عکس رو همین الان گرفتم یه قسمتی از بازی هست که باید پلیس هارو دست به سر کنی البته بازی قسمتهای مختلفی داره که قسمت اصلی اون تو نسخه دمو نمیتونید بازی کنید یعنی همون قسمتیش که داستان داره

foqfjk.jpg

احتمالا گیم اسپات نمره ی 8.0 رو به این بازی میده.
احتمال داره.
نمره ای که خودمون به بازی میدیم از همه مهمتره .
سلیقه ها متفاوته .
اره مثلا همین AREA-51 که از گیم اسپات 6.9 گرفت ولی خوب من خوشم اومد.
+++++++
ممنون فرشین جان عکس با حالی بید.
+++++

نام کاربری شما تو بازی دات چی بود؟
http://www.bazicenter.com/forums/member.php?u=117

نوشته شده توسط qx_roham_xp:
سلام
حالا آقايوني که دمو رو بازي کردن بيشتر توضيح بدن!!!
به خوبي تبليغاش بود؟؟؟
Lomborginy داشت؟؟؟
خراب مي شد ماشين ها؟؟؟؟
من دمو رو بازی کردم .
توی دموش لامبورگینی

بعد بلاخره گیم استپات به این بازی نمره داد 10 از 10 !!!!!!!!!!!

این هم لینک همون صفحه
http://www.gamespot.com/pc/driving/....html?id=197535

سلام ...

نسخه pc هنوز امتياز نگرفته ولي به نسخه ps2 امتياز 8.4 داده شده كه به نظر ميرسه بازي به نسخه قبل پيشرفت زيادي داشته و ign هم 8.5 داد !

1.JPG

در جواب به خراب شدن ماشين ها يك چيزايي شبيه به خرابي بدنه ديده ميشه ولي اون كسايي كه ميدنايت را بازي كردن خرابي به نظر ميرسه در همون سطح باشه ... البته به نظر ميرسه تاثير گذاري بر روي اتومبيل هاي ديگه بيشتر از اتومبيل بازيكن طراحي شده و اتومبيل بازيكن كمي رنگ پريده و خش و خوش ميشه ... با تمام اين صحبت ها مثل اينكه قول ea براي عرضه بازي كه طرفداران هر دو سبك اين بازي را راضي كنه به حقيقت پيوسته و ميتونيم بعد از مدت ها يك nfs خوب بازي كنيم !

927138_20051115_screen002.jpg

آخرین ویرایش:
حامد جان
عکس رو خودت گرفتی ؟
--------------------------------------------
خلیل جان
اون امتیازی که میگی فکر کنم مال کاربران باشه
--------------------------------------------
میگم یه چیزی رو دقت کردین ؟؟
توی Underground 1 &2 اصلا مسابقات توی روز نبود !
اما توی MW هست . خیلی خوبه !

زنگ زدم گفت بعد از ظهر بازی برای ps2 رو بیرون میدن . یعنی دارن بسته بندی میکنن . میخواستم برم بگیرم گفت که سر بازی اویل از دستم شاکیه چون همه رو گرفته بودم مجبور شده بود باز هم سفارش بده . اگه الن منو ببینه تا کلمو نشکونه ولم نمیکنه :lol:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or