Multi Platform Need For Speed: Most Wanted ( 2012)

07394224301790890854.jpg

Developer: CriterionGames
Publisher: Electronic Arts
Genre: Racing open-world
Platform: PC/PS3/Xbox 360/PS Vita/IOS/ANDROID
Release Date: 30, october 2012

ماشین های پلیسی که در بازی فعلا تایید شدند:
Corvette C6 Z06 Police Interceptor
Dodge Charger SRT-8 Police Interceptor
Ford Police Interceptor Utility
Ford Crown Victoria Police Interceptor
S.W.A.T. Truck
ماشين هاي فعلي :

Porsche 911 Carrera S
[FONT=&amp]BMW M3 Coupé[/FONT]
Lamborghini Aventador LP 700-4
Ford Mustang Boss 302
Subaru Cosworth Impreza STI CS400

• Chevrolet Camaro ZL1
  • Ford GT
  • Corvette ZR1
  • Hummer H1 Alpha
  • Ford F-150 SVT Raptor
  • Marussia B2
  • Chevrolet Corvette ZR1
  • Porsche 918 Spyder
  • Mercedes-Benz SL65 AMG Black Series
    SRT Viper GTS
    Shelby Cobra 427
    Tesla Roadster
    Pagani Huayra
    Mercedes-Benz SLS AMG
    McLaren MP4-12C
    Maserati GranTurismo MC Stradale
    Lexus LFA
    Lamborghini Gallardo LP 570-4 Spyder Performante
    Lamborghini Countach 5000QV
    Koenigsegg Agera R (2013
    Ford Focus RS
    Dodge Challenger SRT-8
    Caterham Superlight R500
    Bentley Continental Supersports
    Audi A1 Clubsport quattro
    Ariel Atom
    Aston Martin V12 Vantage
  • Buggati Veyron 16.4 Super Sport
    BMW M3 GTR
    Bentley Continental Supersports Convertible
    Mono
    Audi R8 GT Spyder
    Alfa Romeo 4C (Concept)

[FONT=&amp]1- در بازي ميتوانيد با 10 [/FONT]Boss[FONT=&amp] يا به قول معروف [/FONT]Blacklist[FONT=&amp] مسابقه دهيد مانند بازي قبلي [/FONT]NFS MW[FONT=&amp] كه 15نفر بلك ليست داشت .2-بازي مانند سري Burnout [/FONT][FONT=&amp] حالت [/FONT]open world[FONT=&amp] دارد و مسابقات را به سبكBurnout [/FONT][FONT=&amp] انجام خواهيد داد.[/FONT]
[FONT=&amp]3- حالت [/FONT]Autolog[FONT=&amp] به بازي برگشته و ميتوانيد با دوستانتان رقابت كنيد مانند [/FONT]Need for Speed: Hot Pursuit[FONT=&amp] 2010[/FONT]
[FONT=&amp]4- ميتوانيد با رقابت با ديگران [/FONT]Speed Points[FONT=&amp] كسب كنيد [/FONT]​
[FONT=&amp]5- بازي از فيزيك خوبي برخوردار است طراحي و نحوه نشان دادن خسارت و تخريب ماشين ها بخوبي مانند [/FONT][FONT=&amp] انجام شده است .[/FONT]
6- اپگريد كردن ماشنين هاي هم كه خواسته طرافداران است نيز در بازي تاييد شده است.7- موتور گرافيكي بازي موتورارتقا يافتهChameleon است كه تو NFS HP 2010 استفاده شده بود.
8-قابلیتی وجود دارد که هر ماشینی که نیاز داشتید رو بتوانید در هرجا که دید با ماشین فعلی خود تعویض کنید.9-مثل پارادایس برای اینکه ماشینی را جزو لیست ماشین های موجود خود بکنید باید ان ماشین را پیدا کرده و در مسابقه نابودش کنید
تریلر
[video]http://e3.gamespot.com/video/6380187/need-for-speed-most-wanted-a-paradise-for-petrolheads[/video]

Minimum System Requirements

• Processor: 2 GHz Dual Core (Core 2 Duo 2.4 GHz or Althon X2 2.7 GHz)
  • Memory: 2 GB
  • Hard Drive: 20 GB
  • Graphics card (AMD): DirectX 10.1 compatible with 512 MB RAM (ATI Radeon 3000, 4000, 5000 or 6000 series, with ATI Radeon 3870 or higher performance)
  • Graphics card (NVIDIA): DirectX 10.0 compatible with 512 MB RAM (NVIDIA GeForce 8, 9, 200, 300, 400 or 500 series with NVIDIA GeForce 8800 GT or higher performance)
  • Sound card: DirectX Compatible
  • Keyboard and Mouse
  • DVD Rom Drive
Recommended System Requirements
  • Processor: Quad-core CPU
  • Memory: 4 GB
  • Hard Drive: 20 GB
  • Graphics Card: DirectX 11 compatible with 1024 MB RAM (NVIDIA GeForce GTX 560 or ATI Radeon 6950)
  • Sound Card: DirectX Compatible
  • Keyboard and Mouse
  • DVD
تصاویر

74335439151981640577.jpg

http://forum.bazicenter.com/thread69830/

آخرین ویرایش:
مشکلات بازی پابرجاست اعم از مشکلات هندلینگ بد سرعت ناجوانمردانه AI که گاهی اوقات اشک آدم رو در میاره و پلیسای وحشی و زبون نفهم و البته احمق و اینکه این یه برن اوته به اسم NFS فروختن ولی اگه
یه ماشین رو درستش کنید و یه مقدار تحملتون بالا بره و اینکه یه مقداری هم دستتون به فرمون داغونش عادت کنه وحشتناک لذت بخش میشه ولی یه جاهای باز دوست دارید دسته رو بزنید وسط TV :| :دی

پ.ن
گرافیکش حرف نداره و واقعا حیف که فریم دهیش افتضاحه و الا واقعا توی ارکیدها بهترین گرافیکی هست که تا بحال دیدم البته اگه درت رو هم یه ارکید حساب کنیم اون بهتره ولی بعد درت حرف اول و آخر رو میزنه

آخرین ویرایش:
نمیشه یه کاری کرد حساسیت فرمونش یکمی کم بشه ؟ هندلینگش خیلی بده .
درود
هندلینگش در این که افتضاحه شکی نی.
ولی شما با هر ماشینی که داری میری سعی کن تمام لوازم تیونش رو باز کنی ، اونوقت خیلی بهتر میشه. در ضمن سعی کن کم کم ولی سریع فرمون بدی. کلا دکمه ها پشت سرهم فشار بدی کاربردشون از ممتد گرفتنشون بیشتره.

پ.ن:راستی دوستان، میدونم همه میدونید ، ولی تیون رو هدفمند انجام بدین:d
منظورم اینه که مثلا واسه اینکه سرعت ماشینتون بالاتر بره تیون هایی که خیلی از سقف سرعت و شتاب کم میکنند رو اضافه نکنید.من خودم واسه ماشین هایی غیر از ماشین های شاسی بلند و لگن از بدنه ی مقاوم اسفاده نمیکنم و در عوض از بدنه ی سبک استفاده میکنم.

پ.پ.ن:این یکی هم با اینکه میدونم همه میدونن .....
بعد از اینکه وسایل تیون استاندارد باز میشه ، میشه با انجام کارهایی که هر قطعه ازتون خواسته مدل PRO شون رو هم باز کنید.

آخرین ویرایش:
دوستان یکی هست بگه اونتادور کجا پارکه؟
من همه نقشه رو زیر و رو کردم اما خبری ازش نیست.
یه اس ال اس که بزرگراهه پیدا کردم که الان دیگه خیلی تیون شده اما کو ماشینای تاپش؟

دوستان یکی هست بگه اونتادور کجا پارکه؟
من همه نقشه رو زیر و رو کردم اما خبری ازش نیست.
یه اس ال اس که بزرگراهه پیدا کردم که الان دیگه خیلی تیون شده اما کو ماشینای تاپش؟
Aventador مال یکی‌‌ از most wanted ها هست، شماره 4 فکر کنم.

هندلینگش عالیه
بنظرم اونایی که میگند خوب نیست نووب هستند در واقع منی که با هندلینگ grid و shift و F1 حال میکنم برای سخت نیست دیگه دوستان رو نمیدونم
میخواهید یه فیلم بذارم که واقعا هندلینگ خوبی داره و تو سری nfs بهترینه

هندلینگش عالیه
بنظرم اونایی که میگند خوب نیست نووب هستند در واقع منی که با هندلینگ grid و shift و F1 حال میکنم برای سخت نیست دیگه دوستان رو نمیدونم
میخواهید یه فیلم بذارم که واقعا هندلینگ خوبی داره و تو سری nfs بهترینه
جدیدا واژه نوب هم مثه ترول داره خز میشه!
عزیز من؛این بازی هایی که میگی همه شبیه ساز رانندگی هستند؛پس بین NFS و اونایی که اسم بردی باید یه فرقی باشه؟!
احتمالا اونموقع که سری NFS توی اوج بود شما زیاد اهل ریسینگ نبودی.چون اون NFS هایی که ما نوب ها بازی میکردیم خیلی با این چیزی که اسمش گذاشتن NFs فرق داشت.

جدیدا واژه نوب هم مثه ترول داره خز میشه!
عزیز من؛این بازی هایی که میگی همه شبیه ساز رانندگی هستند؛پس بین NFS و اونایی که اسم بردی باید یه فرقی باشه؟!
احتمالا اونموقع که سری NFS توی اوج بود شما زیاد اهل ریسینگ نبودی.چون اون NFS هایی که ما نوب ها بازی میکردیم خیلی با این چیزی که اسمش گذاشتن NFs فرق داشت.
بحث سبک بازی نیست بحث هندلینگه! به نظرم دیر یا زود باید المان های شبیه سازی وارد NFS میشد که خوشبختانه تا الان شده و خیلی خوب شده در ضمن هندلیگنش سخت نیست و ایراد الکی دارید می گیرید کافیه دقت کنید
در مورد ریسینگی بودن هم که بگم از اولین شماره نسل قبل تا الان دارم NFS میزنم و بنظرم این عنوان کاملا درخور بوده و نام سری رو دوباره بالا نگه داشته

به نظر من بیشتر از هندلینگ ، اون کرش های زیاد از حد رو مُخ هستن
البته هندلینگ بازی هم مشکل داره و خوب نیست

پ ن : ما نوب هستیم و به نوب بودنمون افتخار میکنیم ، خوش به حال شما هارد کور های عــزیز !

به نظر من بیشتر از هندلینگ ، اون کرش های زیاد از حد رو مُخ هستن
البته هندلینگ بازی هم مشکل داره و خوب نیست

پ ن : ما نوب هستیم و به نوب بودنمون افتخار میکنیم ، خوش به حال شما هارد کور های عــزیز !

داداش مشکل داشتند و سخت بودن دو تا چیزه
شما هم هاردکور

فقط دیشب از بازی خوشم اومد
امروز اسمش میاد بالا میارم:| :دی
موندم چطور این نمرات 8 و 9 رو نثارش کردن
خیلی زود تکراری و خسته کننده میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or