Multi Platform Need For Speed: Most Wanted ( 2012)

07394224301790890854.jpg

Developer: CriterionGames
Publisher: Electronic Arts
Genre: Racing open-world
Platform: PC/PS3/Xbox 360/PS Vita/IOS/ANDROID
Release Date: 30, october 2012

ماشین های پلیسی که در بازی فعلا تایید شدند:
Corvette C6 Z06 Police Interceptor
Dodge Charger SRT-8 Police Interceptor
Ford Police Interceptor Utility
Ford Crown Victoria Police Interceptor
S.W.A.T. Truck
ماشين هاي فعلي :

Porsche 911 Carrera S
[FONT=&amp]BMW M3 Coupé[/FONT]
Lamborghini Aventador LP 700-4
Ford Mustang Boss 302
Subaru Cosworth Impreza STI CS400

• Chevrolet Camaro ZL1
  • Ford GT
  • Corvette ZR1
  • Hummer H1 Alpha
  • Ford F-150 SVT Raptor
  • Marussia B2
  • Chevrolet Corvette ZR1
  • Porsche 918 Spyder
  • Mercedes-Benz SL65 AMG Black Series
    SRT Viper GTS
    Shelby Cobra 427
    Tesla Roadster
    Pagani Huayra
    Mercedes-Benz SLS AMG
    McLaren MP4-12C
    Maserati GranTurismo MC Stradale
    Lexus LFA
    Lamborghini Gallardo LP 570-4 Spyder Performante
    Lamborghini Countach 5000QV
    Koenigsegg Agera R (2013
    Ford Focus RS
    Dodge Challenger SRT-8
    Caterham Superlight R500
    Bentley Continental Supersports
    Audi A1 Clubsport quattro
    Ariel Atom
    Aston Martin V12 Vantage
  • Buggati Veyron 16.4 Super Sport
    BMW M3 GTR
    Bentley Continental Supersports Convertible
    Mono
    Audi R8 GT Spyder
    Alfa Romeo 4C (Concept)

[FONT=&amp]1- در بازي ميتوانيد با 10 [/FONT]Boss[FONT=&amp] يا به قول معروف [/FONT]Blacklist[FONT=&amp] مسابقه دهيد مانند بازي قبلي [/FONT]NFS MW[FONT=&amp] كه 15نفر بلك ليست داشت .2-بازي مانند سري Burnout [/FONT][FONT=&amp] حالت [/FONT]open world[FONT=&amp] دارد و مسابقات را به سبكBurnout [/FONT][FONT=&amp] انجام خواهيد داد.[/FONT]
[FONT=&amp]3- حالت [/FONT]Autolog[FONT=&amp] به بازي برگشته و ميتوانيد با دوستانتان رقابت كنيد مانند [/FONT]Need for Speed: Hot Pursuit[FONT=&amp] 2010[/FONT]
[FONT=&amp]4- ميتوانيد با رقابت با ديگران [/FONT]Speed Points[FONT=&amp] كسب كنيد [/FONT]​
[FONT=&amp]5- بازي از فيزيك خوبي برخوردار است طراحي و نحوه نشان دادن خسارت و تخريب ماشين ها بخوبي مانند [/FONT][FONT=&amp] انجام شده است .[/FONT]
6- اپگريد كردن ماشنين هاي هم كه خواسته طرافداران است نيز در بازي تاييد شده است.7- موتور گرافيكي بازي موتورارتقا يافتهChameleon است كه تو NFS HP 2010 استفاده شده بود.
8-قابلیتی وجود دارد که هر ماشینی که نیاز داشتید رو بتوانید در هرجا که دید با ماشین فعلی خود تعویض کنید.9-مثل پارادایس برای اینکه ماشینی را جزو لیست ماشین های موجود خود بکنید باید ان ماشین را پیدا کرده و در مسابقه نابودش کنید
تریلر
[video]http://e3.gamespot.com/video/6380187/need-for-speed-most-wanted-a-paradise-for-petrolheads[/video]

Minimum System Requirements

• Processor: 2 GHz Dual Core (Core 2 Duo 2.4 GHz or Althon X2 2.7 GHz)
  • Memory: 2 GB
  • Hard Drive: 20 GB
  • Graphics card (AMD): DirectX 10.1 compatible with 512 MB RAM (ATI Radeon 3000, 4000, 5000 or 6000 series, with ATI Radeon 3870 or higher performance)
  • Graphics card (NVIDIA): DirectX 10.0 compatible with 512 MB RAM (NVIDIA GeForce 8, 9, 200, 300, 400 or 500 series with NVIDIA GeForce 8800 GT or higher performance)
  • Sound card: DirectX Compatible
  • Keyboard and Mouse
  • DVD Rom Drive
Recommended System Requirements
  • Processor: Quad-core CPU
  • Memory: 4 GB
  • Hard Drive: 20 GB
  • Graphics Card: DirectX 11 compatible with 1024 MB RAM (NVIDIA GeForce GTX 560 or ATI Radeon 6950)
  • Sound Card: DirectX Compatible
  • Keyboard and Mouse
  • DVD
تصاویر

74335439151981640577.jpg

http://forum.bazicenter.com/thread69830/

آخرین ویرایش:
به نظر من سازنده ی بازی بیش از حد به دنیای برن اوت دلبستگی داشته تا به حدی که تاریخچه ی سری نید فورسپید را به فراموشی سپرده! من فقط حسرت ویژگی های این بازی را میخورم که با کوبیده شدن به در و دیوار شهر نابود شدن.

داداش مشکل داشتند و سخت بودن دو تا چیزه
شما هم هاردکور
من شخصاً مشکلی‌ با هندلینگ بازی ندارم، ولی‌ اینکه هندلینگ Forza رو آوردن پیاده کردن تو جو Arcade گونه NFS یعنی‌ اشکال تو طراحی. NFS بازی‌ای هست که باید با سرعت 350 بیایی نصف ماشین رو بکوبی به دیوار تا بتونی‌ دور بگیری بعدا چیزی هم نشه، نه اینکه یه دستت رو گاز باشه یه دستت رو ترمز ( یا پا :دی) که یه دفعه اشتباهی‌ دنده نره بالا و نشه کنترل کرد. این یعنی‌ اشکال..
با اینکه از بازی خوشم اومده و دارم بازی می‌کنم ولی‌ پر از این اشکال‌ها هست...

====
همه ماcod fan آیا؟

سلام عزیزان . خود من اول که بازی رو نصب کردم نمی تونستم خوب بازی کنم . چرا؟ چون فریم دهی خوب نبود ولی وقتی با یه کرک فریم دهی حتی تو بالاترین رزلوشن افت نداشت تازه فهمیدم بابا این بازی چی هست . خداییش تو بحث هندلینگ و سرعت حرف نداره . توی سری های قبلی به ماشینی مثل lancer evo هر چی گاز میدادی راه نمی رفت ولی اینجا وقتی گاز میدی قشنگ ماشین سرعت می گیره و کسل کنندگی سری اول یا The Run رو نداره

سلام عزیزان . خود من اول که بازی رو نصب کردم نمی تونستم خوب بازی کنم . چرا؟ چون فریم دهی خوب نبود ولی وقتی با یه کرک فریم دهی حتی تو بالاترین رزلوشن افت نداشت تازه فهمیدم بابا این بازی چی هست . خداییش تو بحث هندلینگ و سرعت حرف نداره . توی سری های قبلی به ماشینی مثل lancer evo هر چی گاز میدادی راه نمی رفت ولی اینجا وقتی گاز میدی قشنگ ماشین سرعت می گیره و کسل کنندگی سری اول یا The Run رو نداره
دوست عزیز میشه بگید از چه کرکی استفاده میکنید؟

کاری به گرافیک ندارم ولی ابا این فرمونش چطوری کنار اومدین من که نتسونستم 1 دقیقه بدون اینکه به جای بکبوبم باهاش رانندگی کنم یه نوکه دکمه رو می زنی کل فرمون میگیره میره تو دیوار

کاری به گرافیک ندارم ولی ابا این فرمونش چطوری کنار اومدین من که نتسونستم 1 دقیقه بدون اینکه به جای بکبوبم باهاش رانندگی کنم یه نوکه دکمه رو می زنی کل فرمون میگیره میره تو دیوار

من اگه بخواهید یه فیلم میذارم که خودم گرفتم و میبینید خیلی راحت میشه ازش لذت برد و هندلینگش اب خوردنه

من اگه بخواهید یه فیلم میذارم که خودم گرفتم و میبینید خیلی راحت میشه ازش لذت برد و هندلینگش اب خوردنه

دقیقا ، الان یک هفته میشه بازی رو دارم تا دو سه روز پیش اصلا بهم نمی چسبید چون برام سخت بود

اما الان خیلی بهتر می تونم مسابقه بدم

فعلا نمره ای که تا الان بهش میدم 8/10 هست

1- یکی بخاطر نبود داستان

2- خوب و درست دادن ماشین ها و آبگرید و .... رو توی بازی پیاده نکردند

یه حرفهایی می زنید که ********************!! (بی خیال شدم)
از فیلمی که می خوای بزاری ما بفهمیم که میشه از بازی لذت برد؟؟؟؟؟!!!!!
باشه آقا، شما دست فرمونت خوب، شما حرفه ای ، شما همه کارت آب خوردن...
اصلا این بازی خداست...
همه چیز اوکی؟؟؟
یه تشکر ویژه می کنم از شما که بلک لیست بنده را منور فرمودید

راجب کرک باید بگم که من از دو تا کرک استفاده کردم . اولی SkidRow بود که با اون در loading گیر میکرد ولی با کرک 3DM عالی شد . در ضمن برای هندلینگ عالی بهتره از joystick با شوک استفاده کنید .

من وقتی بازی رو نصب کردم فکر می کردم دیگه با ی نیدفور اسپید بهتر از سریای قبلیش مواجه می شم.
ولی وقتی بازی اجرا شد و رفت تو بازی دیدم که بهتره به جای عنوان نیدفور اسپید موست وانتد بهتر بود اسمشو میذاشتن برن آت موست وانت!
خلاصه اصلا حال نکردم.(البته من با بازی برن آت مشکلی ندارم ولی واقعا نیدفور اسپید کجا برن آت کجا)
کلا بازی هم که تخیلی شده در حد لالیگا --(بنده خداها رو دیگه جو گرفته، نه به اون شیفت که اونقد طبیعی بود و نه به این که انقد تخیلیه)
در کل به نظر من اون موست وانتد اولیه خیلی خیلی بهتر از این فاجعه بود و حیف اون اسم که روی این بازی گذاشتن و نام بازی قبلی رو خراب کردن.

هر کسی نظری داره ولی این هم که بالاخره از The Run که بهتره و یا حداقل از Hot Pursuit که فقط تو جاده گشت می زدی که بهتره تازه برن اوت پارادایس کجا این کجا؟ توی برن اوت بعد از مدتی خسته میشی چون فقط گاز میدی کسی هم نیست که بیاد جلو تو بگیره علاوه بر اون ماشین هایی داشت که برای من کاملا ناشناخته بود ولی Most Wanted این جوری نیست

کجاش ترکونده. دیگه حاله آدمو بهم میزنه سوژه تکراری گرافیک تکراری.به شعور همه بازی کن ها توهین کرده فکر کرده هنوز 10 سالمونه.

از نظر گرافیک و صدا عالی بود! ولی نه داستان داشت نه اسپرت درست و حسابی !

---------- نوشته در 01:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:27 PM ارسال شده بود ----------

اگه شما همین اول نتونستی باهاش کنار بیای عمرا از پس ماشین های بعدی مثل pagani huayra , bugatti veyron , koenigsegg agera بر نمیای !!!! ولی خب به نظر من تو سری nfs سخترین کنترل رو داره!

واقعا ارزش داره بخرم? گرافیکش نسبت ب 360 رو تنظیمات اخر بهتره?(منظورم اینه که فرقی داره?)چ سیستمی برای اخرین تنظیمات میخواد?

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

با سلام خدمت همه ی بر و بچه بازی سنتر! اقا من یه سوال داشتم میخواستم ببینم میشه این بازی رو انلاین بازی کرد؟؟؟ اصلا فایده داره ؟؟؟ چون سینگل که بهم نچسبید !!!!:d:d:d:d:d:d

---------- نوشته در 01:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:55 PM ارسال شده بود ----------

واقعا ارزش داره بخرم? گرافیکش نسبت ب 360 رو تنظیمات اخر بهتره?(منظورم اینه که فرقی داره?)چ سیستمی برای اخرین تنظیمات میخواد؟

رو لپ تاپ من با رم 4 و گرافیک 2 سی پی یو 2.2 رو بالاترین گرافیک جواب داد. ولی به نظر من ارزش فقط یه بار بازی کردن رو داره چه x box چه pc !!!

درود
یه نصیحت برای بهبود هندلینگ:
C بزنید تا با دوربین کف ماشین برید.
میدونم که با این کار و اینکه آدم ماشینش رو تو یه عنوان آرکید نبیینه خیلی ضدحاله ولی یه امتحان بکنید.
اینجوری هندلینگ رو خیلی بهتر حس میکنید و بهتر میتونید کنترلش کنید. وقتی این کار رو میکنید پی یه این میبرید که فرمون تمام ماشین های این بازی به شدت تیز هستند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or