Multi Platform Need For Speed: Most Wanted ( 2012)

07394224301790890854.jpg

Developer: CriterionGames
Publisher: Electronic Arts
Genre: Racing open-world
Platform: PC/PS3/Xbox 360/PS Vita/IOS/ANDROID
Release Date: 30, october 2012

ماشین های پلیسی که در بازی فعلا تایید شدند:
Corvette C6 Z06 Police Interceptor
Dodge Charger SRT-8 Police Interceptor
Ford Police Interceptor Utility
Ford Crown Victoria Police Interceptor
S.W.A.T. Truck
ماشين هاي فعلي :

Porsche 911 Carrera S
[FONT=&amp]BMW M3 Coupé[/FONT]
Lamborghini Aventador LP 700-4
Ford Mustang Boss 302
Subaru Cosworth Impreza STI CS400

• Chevrolet Camaro ZL1
  • Ford GT
  • Corvette ZR1
  • Hummer H1 Alpha
  • Ford F-150 SVT Raptor
  • Marussia B2
  • Chevrolet Corvette ZR1
  • Porsche 918 Spyder
  • Mercedes-Benz SL65 AMG Black Series
    SRT Viper GTS
    Shelby Cobra 427
    Tesla Roadster
    Pagani Huayra
    Mercedes-Benz SLS AMG
    McLaren MP4-12C
    Maserati GranTurismo MC Stradale
    Lexus LFA
    Lamborghini Gallardo LP 570-4 Spyder Performante
    Lamborghini Countach 5000QV
    Koenigsegg Agera R (2013
    Ford Focus RS
    Dodge Challenger SRT-8
    Caterham Superlight R500
    Bentley Continental Supersports
    Audi A1 Clubsport quattro
    Ariel Atom
    Aston Martin V12 Vantage
  • Buggati Veyron 16.4 Super Sport
    BMW M3 GTR
    Bentley Continental Supersports Convertible
    Mono
    Audi R8 GT Spyder
    Alfa Romeo 4C (Concept)

[FONT=&amp]1- در بازي ميتوانيد با 10 [/FONT]Boss[FONT=&amp] يا به قول معروف [/FONT]Blacklist[FONT=&amp] مسابقه دهيد مانند بازي قبلي [/FONT]NFS MW[FONT=&amp] كه 15نفر بلك ليست داشت .2-بازي مانند سري Burnout [/FONT][FONT=&amp] حالت [/FONT]open world[FONT=&amp] دارد و مسابقات را به سبكBurnout [/FONT][FONT=&amp] انجام خواهيد داد.[/FONT]
[FONT=&amp]3- حالت [/FONT]Autolog[FONT=&amp] به بازي برگشته و ميتوانيد با دوستانتان رقابت كنيد مانند [/FONT]Need for Speed: Hot Pursuit[FONT=&amp] 2010[/FONT]
[FONT=&amp]4- ميتوانيد با رقابت با ديگران [/FONT]Speed Points[FONT=&amp] كسب كنيد [/FONT]​
[FONT=&amp]5- بازي از فيزيك خوبي برخوردار است طراحي و نحوه نشان دادن خسارت و تخريب ماشين ها بخوبي مانند [/FONT][FONT=&amp] انجام شده است .[/FONT]
6- اپگريد كردن ماشنين هاي هم كه خواسته طرافداران است نيز در بازي تاييد شده است.7- موتور گرافيكي بازي موتورارتقا يافتهChameleon است كه تو NFS HP 2010 استفاده شده بود.
8-قابلیتی وجود دارد که هر ماشینی که نیاز داشتید رو بتوانید در هرجا که دید با ماشین فعلی خود تعویض کنید.9-مثل پارادایس برای اینکه ماشینی را جزو لیست ماشین های موجود خود بکنید باید ان ماشین را پیدا کرده و در مسابقه نابودش کنید
تریلر
[video]http://e3.gamespot.com/video/6380187/need-for-speed-most-wanted-a-paradise-for-petrolheads[/video]

Minimum System Requirements

• Processor: 2 GHz Dual Core (Core 2 Duo 2.4 GHz or Althon X2 2.7 GHz)
  • Memory: 2 GB
  • Hard Drive: 20 GB
  • Graphics card (AMD): DirectX 10.1 compatible with 512 MB RAM (ATI Radeon 3000, 4000, 5000 or 6000 series, with ATI Radeon 3870 or higher performance)
  • Graphics card (NVIDIA): DirectX 10.0 compatible with 512 MB RAM (NVIDIA GeForce 8, 9, 200, 300, 400 or 500 series with NVIDIA GeForce 8800 GT or higher performance)
  • Sound card: DirectX Compatible
  • Keyboard and Mouse
  • DVD Rom Drive
Recommended System Requirements
  • Processor: Quad-core CPU
  • Memory: 4 GB
  • Hard Drive: 20 GB
  • Graphics Card: DirectX 11 compatible with 1024 MB RAM (NVIDIA GeForce GTX 560 or ATI Radeon 6950)
  • Sound Card: DirectX Compatible
  • Keyboard and Mouse
  • DVD
تصاویر

74335439151981640577.jpg

http://forum.bazicenter.com/thread69830/

آخرین ویرایش:
در مورد هندلینگ بازی باید بگم طبیعی تر شده یا یه سری باهاش حال می کنن یه سری نه می گن بازی ارکید هست کنترلش هم باید ارکید باشه در هر حال سایتی مثل: گیم اسپات با کنترلش خیلی حال کرده

البته یه چند ساعتی که بازی کنید ماشین های جدیدش کنترل بهتری پیدا می کنن می تونید کنترل هر ماشین هم ارتقا بدید البته بعد از چند ساعت بازی بهش عادت هم می کنید

سلام دوستان. آیا این بازی سر آخرین تنظیمات اختلاف فاحشی از نظر گرافیکی با ps3 داره. از اینور دوست دارم با بالاترین گرافیک ممکن بازی رو اجرا کنم ولی از اونور هندلینگ مخطوصا ماشین سواری توی دسته ps3 واسم راحت تره و روی تخت لم دادن و بازی کردن روی یه TV بزرگ یه چیز دیگست(واسم خیلی مهمه که بدونم نسخه ی ps3 مثل نسخه ی xbox مشکل هندلینگ داره یا نه؟)
پس ممنون میشم بگید اختلاف گرافیکی(سر آخرین تنظیمات) در چه حد هست و به نظرتون خرید سخه ی کنسولی پیشنهاد میشه یا pc??

سلام دوستان. آیا این بازی سر آخرین تنظیمات اختلاف فاحشی از نظر گرافیکی با ps3 داره. از اینور دوست دارم با بالاترین گرافیک ممکن بازی رو اجرا کنم ولی از اونور هندلینگ مخطوصا ماشین سواری توی دسته ps3 واسم راحت تره و روی تخت لم دادن و بازی کردن روی یه TV بزرگ یه چیز دیگست(واسم خیلی مهمه که بدونم نسخه ی ps3 مثل نسخه ی xbox مشکل هندلینگ داره یا نه؟)
پس ممنون میشم بگید اختلاف گرافیکی(سر آخرین تنظیمات) در چه حد هست و به نظرتون خرید سخه ی کنسولی پیشنهاد میشه یا pc??

بله داره . رو کنسول خبری از اچ دی تکسچر نیست . نورپردازیشم کمتره .نرخ فریمشم روی 30 قفله .
ولی باز افت فریم داره .

این هندلینگ بازی دقیق چه جوریه ؟ میشه با ماشین مثل hot pursuit دریفت زد؟

میتونی دریفت بری اما یه مقدار فرق داره با HP ...سر پیچها دریفت کشیدن(با ترمز دستی) امری حیاتی ـه :d

پس ممنون میشم بگید اختلاف گرافیکی(سر آخرین تنظیمات) در چه حد هست و به نظرتون خرید سخه ی کنسولی پیشنهاد میشه یا pc? ا.

شما میتونی با دیدنِ ویدیوی مقایسه ی گرافیکی(که اکثر بازیها دارن) جواب سوالت رو پیدا کنی ;)
=========================
این speed camera جریانش چیه؟ سرعتِ زیاد رو ثبت میکنه؟ اگه بزنم بندازمش چه اتفاقی میوفته؟!!!

هندلینگ خیلی سخت تر شده نیم ساعت بازی کردم 20دقیقش تو دکودیوار بودم.
=====
فک کنم وقتی سرعتت زیاد باشه دوربین سرعت ازت عکس بگیره وقتی پلیس ببینتت بیوفته دنبالت.

آقا همین چند مین پیش ریختمش و بازی کردم
درایوینگش اصلا اینطوری که شما ها میگین بد نیست و فقط سخت شده ولی دریفتاش خیلی تمیزه بنظرم
فقط لاکردا خیلی افت فریم بهم میده

مثلا داره قشنگ اجرا میشه یک دفعه میپره روی 20 فریم انگار بازی رو تیکه تیکه کرده باشن
کلا یک جوری اجرا میشه
باید ببرم رزولوشن رو روی 800 در 600 تا بالای 30 فریم بهم بده و افت فریم نده

آپدیتی فیکسی چیزی نداره که خوب تر کار کنه؟؟؟

---------- نوشته در 12:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:44 PM ارسال شده بود ----------

کسایی که هنوز بازی رو نگرفتن به حرفای ملت گوش نکنین
همش الکیه
درایوینگ بازی سلیغه ای هست
الان بعضیا میان میگن افتضاحه ولی من خیلی خوشم اومد چون سخت تر شده شاید شما هم خوشتون بیاد

در کل پیشنهاد میشه بازیش

نه عزیز اختلاف ناچیز هست الان رو pcتا خرخره که البته همش الکی هست همه چیز بردم بالا بعد رفتم رو.کنسول مقایسه شون کردم هیچ فرقی ندیدیم به علاوه اگر کنسول با tvمی زنی شک نکن که خیلی چیزی بهتر می بینی
البته خوب رو pcفریم بهتر بود البته رو 660tiولی یکی از دوستام که 560 داره باز فریم کم می شد

آقا همین چند مین پیش ریختمش و بازی کردم
درایوینگش اصلا اینطوری که شما ها میگین بد نیست و فقط سخت شده ولی دریفتاش خیلی تمیزه بنظرم
فقط لاکردا خیلی افت فریم بهم میده

مثلا داره قشنگ اجرا میشه یک دفعه میپره روی 20 فریم انگار بازی رو تیکه تیکه کرده باشن
کلا یک جوری اجرا میشه
باید ببرم رزولوشن رو روی 800 در 600 تا بالای 30 فریم بهم بده و افت فریم نده
تو بازی افت فریم نداره اشکال از بازی نیسا من با GTX 560 بازی میکنم بدون هیچ افت فریمی.
ولی یه ایرادی که بازی داره در مواقعی که پلیس میاد دنبال ماشین هیچ مانعی مثل پمپ بنزین و..... نداره. برای همین کمی سخت تر شده. به نظر من هم سطح لول پلیس چه در 2 و چه در 6 فرقی نداره.!

تو بازی افت فریم نداره اشکال از بازی نیسا من با GTX 560 بازی میکنم بدون هیچ افت فریمی.
ولی یه ایرادی که بازی داره در مواقعی که پلیس میاد دنبال ماشین هیچ مانعی مثل پمپ بنزین و..... نداره. برای همین کمی سخت تر شده. به نظر من هم سطح لول پلیس چه در 2 و چه در 6 فرقی نداره.!
افت فریم که خیلیا داشتن شاید شما ندارین!
--
هیچ مانعی مثل پمپ بنزین و..... نداره.
اه
بهترین چیزی که MW داشت همین بود که توی این ورژن نزاشتن
من حس میکنم Creterion games فقط اومده یک بازی کشکی درست کرده و رفته
البته نه اینکه بده بازیش
یک جورایی بی محتوا درستش کرده و به نکات ریز توجه نکرده

مثلا یک جایی واسه اسپورت کردن و ... نداره
یک منو نداره
فریم دهیشم مثل Hot pursuit 2010 خوب نیست

می دانید که بازی هارا براساس داستان می سازند واین بازی مانند بازی بی سروته می ماند ومانند ورزن 2005 داستان ندارد نمی دانی برای چه بازی می کنی برای گرفتن پول بیشتر ویا ماشین بهتر ؟که انجام این دوکار را میتوان باتراینر انجام داد ونمی توان خودروخودت راانتخاب واسپرت کنیم پس برای چه بازی می کنیم حداقل بازی therun داستان داشت. و یک انگلیسی وارد ساخت بازی شده وگرافیک نابود شدن خودرو وشهر رادراین بازی گنجانده واین بازی را برهمین اساس ساخته اند و گرافیک نسبت به ورزن 2005خیلی خوب وراهها که بازهستند خوب است ولی دوربین خیلی تکان می خورد وتمرکز وحواس بازیکن درهنگام بازی ازبین می رود وبازی کن نمی داند الان درکدام موقعیت قرار دارد .فرض کنید در جاده خاکی تقریبا ناصاف باسرعت معمولی رانندگی کنید ویکی هم پشت شما نشسته باشد وسر شما را را بگیرد وتکان دهد وایا شما دیگر تمرکز دارید ومی توانید رانندگی کنید انهم باسرعت کم ؟درجاده صاف هرجه سرعت زیادتر میشود تمرکز وحواس راننده باید بیشتر شود تا بدون برخورد به مقصد برسد ولی دراین بازی خلاف این است هرچه سرعت زیادمی شود تمرکزوحواس بازیکن براثرتکان خوردن دوربین کم میشود وگفتم این بازی رابراساس نابود شدن خودرو وشهر ساختند هندلینگ خودرو خیلی مضخرف است وهنگامی که حزکت می کنی وکلید جهت نما را میزنی اصلا ماشین جهت نمی گیرد واگر کلید جهت نمارا بگیری ناگهان خودرو به دیوار یا برخورد به خودرو دیگر منحرف می شود واصابت می کندودرسرعت بالا این کاارا انجام می دهی خودرو دور میزند.mostwanted 2005-carbon-underground 1-2-shift 1-2 هندلینگ بسارعالی داشتند دراین دوبازیtherun و mostwanted 2012 هندلینگ خودرو خیلی مضخرف شده واکنون وسازندگان روی دوربین و گرافیک کارمیکنندومن تمام مراحل بازی need for speed underground را با پژو 206 گذراندم وهندلینگ اون خیلی بهترازاین دو بازی است. من که این بازی را پاک کردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or