Multi Platform Need For Speed: Most Wanted ( 2012)

07394224301790890854.jpg

Developer: CriterionGames
Publisher: Electronic Arts
Genre: Racing open-world
Platform: PC/PS3/Xbox 360/PS Vita/IOS/ANDROID
Release Date: 30, october 2012

ماشین های پلیسی که در بازی فعلا تایید شدند:
Corvette C6 Z06 Police Interceptor
Dodge Charger SRT-8 Police Interceptor
Ford Police Interceptor Utility
Ford Crown Victoria Police Interceptor
S.W.A.T. Truck
ماشين هاي فعلي :

Porsche 911 Carrera S
[FONT=&amp]BMW M3 Coupé[/FONT]
Lamborghini Aventador LP 700-4
Ford Mustang Boss 302
Subaru Cosworth Impreza STI CS400

• Chevrolet Camaro ZL1
  • Ford GT
  • Corvette ZR1
  • Hummer H1 Alpha
  • Ford F-150 SVT Raptor
  • Marussia B2
  • Chevrolet Corvette ZR1
  • Porsche 918 Spyder
  • Mercedes-Benz SL65 AMG Black Series
    SRT Viper GTS
    Shelby Cobra 427
    Tesla Roadster
    Pagani Huayra
    Mercedes-Benz SLS AMG
    McLaren MP4-12C
    Maserati GranTurismo MC Stradale
    Lexus LFA
    Lamborghini Gallardo LP 570-4 Spyder Performante
    Lamborghini Countach 5000QV
    Koenigsegg Agera R (2013
    Ford Focus RS
    Dodge Challenger SRT-8
    Caterham Superlight R500
    Bentley Continental Supersports
    Audi A1 Clubsport quattro
    Ariel Atom
    Aston Martin V12 Vantage
  • Buggati Veyron 16.4 Super Sport
    BMW M3 GTR
    Bentley Continental Supersports Convertible
    Mono
    Audi R8 GT Spyder
    Alfa Romeo 4C (Concept)

[FONT=&amp]1- در بازي ميتوانيد با 10 [/FONT]Boss[FONT=&amp] يا به قول معروف [/FONT]Blacklist[FONT=&amp] مسابقه دهيد مانند بازي قبلي [/FONT]NFS MW[FONT=&amp] كه 15نفر بلك ليست داشت .2-بازي مانند سري Burnout [/FONT][FONT=&amp] حالت [/FONT]open world[FONT=&amp] دارد و مسابقات را به سبكBurnout [/FONT][FONT=&amp] انجام خواهيد داد.[/FONT]
[FONT=&amp]3- حالت [/FONT]Autolog[FONT=&amp] به بازي برگشته و ميتوانيد با دوستانتان رقابت كنيد مانند [/FONT]Need for Speed: Hot Pursuit[FONT=&amp] 2010[/FONT]
[FONT=&amp]4- ميتوانيد با رقابت با ديگران [/FONT]Speed Points[FONT=&amp] كسب كنيد [/FONT]​
[FONT=&amp]5- بازي از فيزيك خوبي برخوردار است طراحي و نحوه نشان دادن خسارت و تخريب ماشين ها بخوبي مانند [/FONT][FONT=&amp] انجام شده است .[/FONT]
6- اپگريد كردن ماشنين هاي هم كه خواسته طرافداران است نيز در بازي تاييد شده است.7- موتور گرافيكي بازي موتورارتقا يافتهChameleon است كه تو NFS HP 2010 استفاده شده بود.
8-قابلیتی وجود دارد که هر ماشینی که نیاز داشتید رو بتوانید در هرجا که دید با ماشین فعلی خود تعویض کنید.9-مثل پارادایس برای اینکه ماشینی را جزو لیست ماشین های موجود خود بکنید باید ان ماشین را پیدا کرده و در مسابقه نابودش کنید
تریلر
[video]http://e3.gamespot.com/video/6380187/need-for-speed-most-wanted-a-paradise-for-petrolheads[/video]

Minimum System Requirements

• Processor: 2 GHz Dual Core (Core 2 Duo 2.4 GHz or Althon X2 2.7 GHz)
  • Memory: 2 GB
  • Hard Drive: 20 GB
  • Graphics card (AMD): DirectX 10.1 compatible with 512 MB RAM (ATI Radeon 3000, 4000, 5000 or 6000 series, with ATI Radeon 3870 or higher performance)
  • Graphics card (NVIDIA): DirectX 10.0 compatible with 512 MB RAM (NVIDIA GeForce 8, 9, 200, 300, 400 or 500 series with NVIDIA GeForce 8800 GT or higher performance)
  • Sound card: DirectX Compatible
  • Keyboard and Mouse
  • DVD Rom Drive
Recommended System Requirements
  • Processor: Quad-core CPU
  • Memory: 4 GB
  • Hard Drive: 20 GB
  • Graphics Card: DirectX 11 compatible with 1024 MB RAM (NVIDIA GeForce GTX 560 or ATI Radeon 6950)
  • Sound Card: DirectX Compatible
  • Keyboard and Mouse
  • DVD
تصاویر

74335439151981640577.jpg

http://forum.bazicenter.com/thread69830/

آخرین ویرایش:
دوستان چند بار بگم که اینجا فقط و فقط تاپیک بازی هست نه سیستم و مشکلات خوبه هر دو تاپیک جدا گونه دارن

توضیحی برای کسانی که سیستم مورد نیاز میپرسن به پست اول تاپیک مشکلات مراجعه کنید و سیستم پیشنهادی رو نیگا کنن !

بار آخر هست که تذکر میدم !

سلام دوستان
تا این جا که من داستان رو دنبال کردم دیدم همه دارن از کنترل بد ماشین ها صحبت میکنن
ما هم شاکی شدیم که ارزشش رو داره که بازی کرد یا نه؟
خداییش هرکی شیفت 2 رو بازی کرده باشه توی PC میفهمه که کنترل ماشین یعنی چی
یعنی چیزی که عمرا بزاره اول شی
واقعا آشغال بود کنترلش و باعث شد همون اول کار پاکش کنم.
اگه قراره که این MW که این همه روش مانور دادن و اینا اینجوری از آب در بیاد که دیگه هیچی
ولی هرچی باشه از د ران که باید بهتر باشه
در ضمن من دیدم همه دارن میگن HP بد بود و فلان! من که مشکلی تو اون بازی ندیدم.کلی هم باهاش حال کردم.از د ران و شیفت که خیلی بهتر بود.

سلام دوستان
تا این جا که من داستان رو دنبال کردم دیدم همه دارن از کنترل بد ماشین ها صحبت میکنن
ما هم شاکی شدیم که ارزشش رو داره که بازی کرد یا نه؟
خداییش هرکی شیفت 2 رو بازی کرده باشه توی PC میفهمه که کنترل ماشین یعنی چی
یعنی چیزی که عمرا بزاره اول شی
واقعا آشغال بود کنترلش و باعث شد همون اول کار پاکش کنم.
اگه قراره که این MW که این همه روش مانور دادن و اینا اینجوری از آب در بیاد که دیگه هیچی
ولی هرچی باشه از د ران که باید بهتر باشه
در ضمن من دیدم همه دارن میگن HP بد بود و فلان! من که مشکلی تو اون بازی ندیدم.کلی هم باهاش حال کردم.از د ران و شیفت که خیلی بهتر بود.

عزیز من کنترل کمی real شده اگر باهاش مشکل داری نباید کل بازی رو تخریب کنی سنگین شدن هندلینگ بازی به نظر من حس سرعت
رو بیشتر القا میکنه shift 2 هم یکی از بزرگترین ضعف هاش همین هندلینگ بازی بود با اینکه سبکش شیبه ساز بود ولی کنترل بازی
ترکیبی از ارکید و شبیه ساز بود.

ایراداتی که به بازی میشه گرفت :

1- هندلینگ افتضاح
2- چه با سرعت 2 کیلومتر و چه با سرعت 200 تا بری تو دیوار ( البته به شرط داغون نشدن ماشین :d ) یهو تصویر میپره عقب انگار چی شده مثلا
3- برخورد های بازی خیلی افتضاحه و اصلا طبیعی نیست - موست وانتد قبلی واقعا خیلی عالی بود
4- نداشتن منو در بازی !!! ( یهو میپره تو بازی :d )
5- نداشتن safehouse و یا جایی که خونت باشه و اونجا ماشینتو بتونی ارتقا بدی یا عوضش کنی
6- بازی اینقدر شبیه پارادایس هست که من یه لحظه فکر کردم دارم پارادایس بازی می کنم !!!
7- نداشتن دوربین در حالت های مثل روی کاپوت (اگرچه کم استفاده میشده اما خیلیا اونجوری بازی می کردن )
8- عوض شدن رنگ ماشین موقع رد شدن از زیر تعمیر خودرو - اول مسابقه یه ماشین داری آخرش با یه چیزیه دیگه برنده میشی :))

اما خوبی های زیادیم داره از جمله نور پردازی و گرافیک فوق العاده بازی - شهر سازی فوق العاده ( اینقدر طبیعی کار شده که واقعا آدم حس می کنه داره توی شهر مسابقه میده درصورتی که توی بازیای قبلی اینوجوری نبود و سالی یه ماشین رد میشد )

به دوستانی که از هندلینگ ایراد میگیرن از جمله خودم :d توصیه میکنم یکم بیشتر بازی کنن چون عادت میکنین طوری که نمیشه از بازی دل کند و شاید نمرات نسبتا خوبی که گرفته همین جذابتشه که میتونه روی همه ی ایرادات رو بگیره

ایراداتی که به بازی میشه گرفت :

1- هندلینگ افتضاح
2- چه با سرعت 2 کیلومتر و چه با سرعت 200 تا بری تو دیوار ( البته به شرط داغون نشدن ماشین :d ) یهو تصویر میپره عقب انگار چی شده مثلا
3- برخورد های بازی خیلی افتضاحه و اصلا طبیعی نیست - موست وانتد قبلی واقعا خیلی عالی بود
4- نداشتن منو در بازی !!! ( یهو میپره تو بازی :d )
5- نداشتن safehouse و یا جایی که خونت باشه و اونجا ماشینتو بتونی ارتقا بدی یا عوضش کنی
6- بازی اینقدر شبیه پارادایس هست که من یه لحظه فکر کردم دارم پارادایس بازی می کنم !!!
7- نداشتن دوربین در حالت های مثل روی کاپوت (اگرچه کم استفاده میشده اما خیلیا اونجوری بازی می کردن )
8- عوض شدن رنگ ماشین موقع رد شدن از زیر تعمیر خودرو - اول مسابقه یه ماشین داری آخرش با یه چیزیه دیگه برنده میشی :))

اما خوبی های زیادیم داره از جمله نور پردازی و گرافیک فوق العاده بازی - شهر سازی فوق العاده ( اینقدر طبیعی کار شده که واقعا آدم حس می کنه داره توی شهر مسابقه میده درصورتی که توی بازیای قبلی اینوجوری نبود و سالی یه ماشین رد میشد )

به دوستانی که از هندلینگ ایراد میگیرن از جمله خودم :d توصیه میکنم یکم بیشتر بازی کنن چون عادت میکنین طوری که نمیشه از بازی دل کند و شاید نمرات نسبتا خوبی که گرفته همین جذابتشه که میتونه روی همه ی ایرادات رو بگیره

من هنوز بازی را نگرفتم. یعنی میخوای بگی مثل shift 2 میمونه یا بدتر از اونه؟ البته منظورم هندلیگ بازیه ها. چون Criterion کارش توی ساختن Racing حرف نداره.

من هنوز بازی را نگرفتم. یعنی میخوای بگی مثل shift 2 میمونه یا بدتر از اونه؟ البته منظورم هندلیگ بازیه ها. چون Criterion کارش توی ساختن Racing حرف نداره.

shift اصلا هیچ ربطی به سری NFS نداره که بخوایم مقایسه کنیم هندلینگ بازی هم نسبت به HP واقع گرایانه تر شده

shift اصلا هیچ ربطی به سری NFS نداره که بخوایم مقایسه کنیم هندلینگ بازی هم نسبت به HP واقع گرایانه تر شده

منظورت از اینکه ربط نداره چیه؟ اگه منظورت اینه که shift از NFS مستقله خیلی اشتباه متوجه شده ای. shift و shift 2: unleashed دنباله ای از NFS هستند. اما اگه از نظر ژانر میگی که خوب بله بازیهایی مثل Hot Pursuit و Most Wanted بیشتر جنبه اکشن و open world دارند و آرکید گونه دارند ولی Shift بیشتر شبیه ساز رالیه و در واقع یه Spin-off به شماره میاد. اینکه میگی واقع گرایانه تر شده خودم از صحبتهای دوستان متوجه شدم. منظورم این بود که handling بازی نسبت به Shift (از همین لحاظ واقع گرایانه) بدتر (یا به عبارتی سخت تر) شده یا نه؟؟؟

متاسفانه فن هاتی فورزا ریختند دارند بازی رو خراب می کنند
هندلینگ بازی عالیه و حرف نداره سخت شده ولی اگه کسی بهش بگه افتضاح و بدرد نخور باید به اون شخص گفت سوپر نووووب
در کل بازی عالی هست ولی ای کاش تیونینگ داشت اصلا هم شبیه برن اوت نیست تو برن اوت باید هرکی میومد رو میزدی له میکردی ولی من الان فقط لایی کشی میکنم و کمترین خسارت ممکن به ماشینم وارد میشه اما برن اوت غیر ممکن بود سالم بیای بیرون

خیلی بده واقعا وقت تلف کردنه.)x
آخه این چه وضع رانندگی تو بازی هست که اینا طراحی کردن. فرمون ماشینو دیدی راننده نیم دور مچرخونه 1ساعت طول میکشه تا رو اسفالت بچرخه.
صحنه های تصادف که مزخرف با سرعت 300 تا هم بزنی به یه ماشین در جا سره جاش وا میسه آخه مگه میشه؟!:|
و یه نکته ایی که خیلی بازی رو مزخرف کرده ماشین های حریف هستن. هوش مصنوعی بازی رو طوری طراحی کردن که انگار میخوان آدمو بزنن بکشن.(ماشین جنگی ساختن.)
کلا بازی های EA دیگه مثل قدیم جذاب نیست درسته گرافیک بسیار بالایی داره اما گیم پلی بازی ری**** . من نمیدونم EA چه فکری کرده که این نسخه از سری خیلی خوب از اب در میاد. باور کنید ران از این قشنگ تر بود.

---------- نوشته در 01:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:44 PM ارسال شده بود ----------

متاسفانه فن هاتی فورزا ریختند دارند بازی رو خراب می کنند
هندلینگ بازی عالیه و حرف نداره سخت شده ولی اگه کسی بهش بگه افتضاح و بدرد نخور باید به اون شخص گفت سوپر نووووب
در کل بازی عالی هست ولی ای کاش تیونینگ داشت اصلا هم شبیه برن اوت نیست تو برن اوت باید هرکی میومد رو میزدی له میکردی ولی من الان فقط لایی کشی میکنم و کمترین خسارت ممکن به ماشینم وارد میشه اما برن اوت غیر ممکن بود سالم بیای بیرون
حرف شما درست باز برای لایی کشی و همچنین سر پیچ ها میتونیم از دستی تخیلی بازی استفاده کنیم. ولی صحنه های تصادفش خیلی مزخرف تا تصتدف کنی در جا میسه انگار میخواد پیاده بشه خسارت بگیره تا بخوایی سرعت بگیری و...... دیگه نفر آخر شدی.#:-s

منظورت از اینکه ربط نداره چیه؟ اگه منظورت اینه که shift از NFS مستقله خیلی اشتباه متوجه شده ای. shift و shift 2: unleashed دنباله ای از NFS هستند. اما اگه از نظر ژانر میگی که خوب بله بازیهایی مثل Hot Pursuit و Most Wanted بیشتر جنبه اکشن و open world دارند و آرکید گونه دارند ولی Shift بیشتر شبیه ساز رالیه و در واقع یه Spin-off به شماره میاد. اینکه میگی واقع گرایانه تر شده خودم از صحبتهای دوستان متوجه شدم. منظورم این بود که handling بازی نسبت به Shift (از همین لحاظ واقع گرایانه) بدتر (یا به عبارتی سخت تر) شده یا نه؟؟؟

شما میگی shift ادامه سری nfs از یه طرف دیگه میگی spin-off هستش.
کنترلش هم نسبت به shift طبیعتا راحته.

دوستان کسی میدونه بوگاتی و لامبورگینی اونتادر کجان یا چه جور میشه گرفت اگه بگین ممنون میشم
همه ماشین هارو پیدا کردم جز این 2 تا:d
بعضی ماشین ها مثل aston martin و لامبورگینی گلاردو رو باید پیدا کنی یک بار مسابقه شرکت کنی بعد میشه میگه فلان چیز مثل نیرو برای این ماشین فقط ماشینی که سوارشی unlock شده ماشین ها این مدلی رو باید بری کمی بیرون شهر دم این کارخونه اینا پیدا کنی بعضی هاشونم نزدکی بمب بنزین هستند

دوستان نمیدونم نظر شما چیه، اما این بازی به من اصلا حس مسابقات زیرزمینی رو نمیده، بیشتر حس یک سری خر پول رو میده که اینقدر پولشون زیاده، نمیدونن چیکار کنن و با یه ماشین یک و نیم میلیون دلاری مسابقه میدن!! من به شخصه دوست دارم اگه قرار بر مسابقات غیر قانونی باشه، با یه ماشین سی هزار دلاری که دو برابر هیکلش پول تقویت و اسپورت کردنش شده به همه چیز برسم، نه با یه سوپر اسپورتی که تعداد تولیدش به سه رقم هم نمیرسه!!

دوستان کسی میدونه بوگاتی و لامبورگینی اونتادر کجان یا چه جور میشه گرفت اگه بگین ممنون میشم
همه ماشین هارو پیدا کردم جز این 2 تا:d

این دوتا ماشین جزو بلک لیستها هستند باید شکستشون بدی تا صاحبشن بشی فکر کنم یکیش شماره 4 بود و اون یکی شماره 2 بعد شما چطوری همه رو پیدا کردی؟ به تعداد بلک لیستهای مونده شما ماشین کم داری:d

دوستان نمیدونم نظر شما چیه، اما این بازی به من اصلا حس مسابقات زیرزمینی رو نمیده، بیشتر حس یک سری خر پول رو میده که اینقدر پولشون زیاده، نمیدونن چیکار کنن و با یه ماشین یک و نیم میلیون دلاری مسابقه میدن!! من به شخصه دوست دارم اگه قرار بر مسابقات غیر قانونی باشه، با یه ماشین سی هزار دلاری که دو برابر هیکلش پول تقویت و اسپورت کردنش شده به همه چیز برسم، نه با یه سوپر اسپورتی که تعداد تولیدش به سه رقم هم نمیرسه!!

خب نبایدم بده چون اسمش UnderGround نیست:d

این دوتا ماشین جزو بلک لیستها هستند باید شکستشون بدی تا صاحبشن بشی فکر کنم یکیش شماره 4 بود و اون یکی شماره 2 بعد شما چطوری همه رو پیدا کردی؟ به تعداد بلک لیستهای مونده شما ماشین کم داری:d خب نبایدم بده چون اسمش UnderGround نیست:d
نه، منظورم همون مسابقات غیر قانونی بود... به هر حال به نظرم ماشینهای بیشتر از دویست هزار دلار دیگه برای مسابقه غیر قانونی مسخرن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or