Need for Speed: Hot Pursuit ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان
تازه امروز بازی رو گرفتم ولی وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم با صفحه سیاه روبرو میشم انگار که کنسول هنگ میکنه با هیچ بازی دیگه ای هم این مشکل رو ندارم حتی اساسین از دوستان اگر کسی به این مشکل بر خورده ما رو هم راهنمایی کنه
ممنون

سلام دوستان
تازه امروز بازی رو گرفتم ولی وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم با صفحه سیاه روبرو میشم انگار که کنسول هنگ میکنه با هیچ بازی دیگه ای هم این مشکل رو ندارم حتی اساسین از دوستان اگر کسی به این مشکل بر خورده ما رو هم راهنمایی کنه
ممنون

فریمور کنسول شما چیه؟
این بازی قفل AP 25 داره.
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT]
بعد از گذاشتن این بازی تو دستگاه بازی دیگه رو می تونی اجرا کنی؟

سلام دوستان
ممنون
فریمورت Lt+ ـِ؟ اگه آره حتما بازیت پچ نشده

هنوز چند مرحله مونده ولی یه مرحله که 43.5 مایل بود رو رفتم ولی نوشت compelet و فهرست آخر اومد و بعدش هم رفتم تو کریر دیدم اوناییکه نرفتم میتونم برم
بازی تموم شده یا نه ؟

سلام دوستان من امروز بازی رو گرفتم. وقتی بازی میخواد اجرا بشه پیام میده که (برای اجرا نیاز به آپدیت داره دکمه yes رو بزنید تا دستگاه restart بشه) .این کار رو انجام بدم؟راستی فریمور دستگاهم liteon هست.با تشکر

سلام دوستان من امروز بازی رو گرفتم. وقتی بازی میخواد اجرا بشه پیام میده که (برای اجرا نیاز به آپدیت داره دکمه yes رو بزنید تا دستگاه restart بشه) .این کار رو انجام بدم؟راستی فریمور دستگاهم liteon هست.با تشکر

كنسولت LT+ داره؟
اگه نداشته باشه، اين بازي رو اجرا نميكنه.
اگه هم داره... نگران نباش بذار آپديت كنه. البته اگه اشتباه نكنم بعد اين آپديت بعضي از بازي‌ها ( halo reach, cod bo, mw2) رو بايد پچ شده بگيري

حقیقتا فکرشو نمیکردم این بازی انقدر شاخ باشه . خیلی بهم چسبید . گرافیک و کیفیت ماشین ها از بازی های نسل الان جلوتر بود . فعلا که وسطاشم .

تا قبل از این فکر میکردم Most Wanted میشه بهترین عنوان تاریخ NFS ها ولی این نسخه از اونم جلو زد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or