Need for Speed: Hot Pursuit ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اون race که رنگ آبی هست تک نفره آفلاین میتونی بازی کنی اما اون زرد رنگه برای آفلاین باید 2 تا دسته داشته باشی و یا آنلاین بازی کنی

اول باید آنلاک کنیش بعد بازی کنی من دو دسته دارم ولی چون لایو نمی رم دوستی هم ندارم که دمو را بازی کرده باشه پس آنلاک نمی شه.

یه سوال فنی
بازی کامل سیستم لینک یا Splitt Screen نداره ؟؟؟

من از MWبه اینور دیگه NFSبازی نکردم اما تو همون MWهم Split Screenداشت! مگه میشه تو این نسخه که امروزی تر هست نداشته باشه!؟؟ حتمآ داره شما نگران نباش!

Splitبا یک tنوشته میشه نه دوتا!:d

درود
دوستان بازي قراره Free باشه يا ريجن لاك داره؟
قضيه اين NFS world چي هستش؟
بابا دیگه NFS میاد بازی به این بزرگی رو ریجنی کنه؟ اگر بکنه pal داره برا ما بسه!
رسم NFS برا این نوع بازیاش اینه که میشه ول گشت:)) . ولی هیجی معلوم نیس!
world هم فقط برا کامپیوتر اومد و فکر کنم فقط هم انلاین میشه بازی کرد!

آخرین ویرایش:
منم دمو رو بازی کردم. ولی علت خوشحالی دوستان رو نمیدونم. در مقایسه با burnout خیلی سطحش پایین تر بود. گیم پلیش روون نبود. انتطار یه گیم پلی فوق روان مثل burnout paradise بود ولی اصلا اینطور نبود. گرافیکشم اونطور که تعریف میکردن نبود. من انتظارم از این بازی خیلی بیشتر از این بود. البته نظر من بود.شاید شماها که انتظارتون کمتر بود بگین بازی عالیه.

دوستان منم Demo رو بازی کردم....تبریک میگم NFS دوباره به دوران اوجش(درست نوشتم اوج رو؟ :d) برگشته!
آقا من هم موفق شدم نسخه دمو رو بازي كنم
گرافيكش قشنگ شده
بخصوص اونجايي كه كنار نيروگاه رد شد
نور پردازيش واقعا باحال بود
من هم ميگم

تبريك>:d<

منم دمو رو بازی کردم. ولی علت خوشحالی دوستان رو نمیدونم. در مقایسه با burnout خیلی سطحش پایین تر بود. گیم پلیش روون نبود. انتطار یه گیم پلی فوق روان مثل burnout paradise بود ولی اصلا اینطور نبود. گرافیکشم اونطور که تعریف میکردن نبود. من انتظارم از این بازی خیلی بیشتر از این بود. البته نظر من بود.شاید شماها که انتظارتون کمتر بود بگین بازی عالیه.
نظرات شما همیشه خلاف نظر بچه ها بوده :دی

اولا این بازی Burnout نیست و نمیدونم چرا انتظار داشتید که گیم پلیش مثل burnout باشه. دوما خیلی ها نظر مخالف شما در مورد paradise رو دارند.

خودت تنهای فکر کردی به این نتیجه رسیدی /:)
اصلا burnout paradise شد بازی.یه بازی مضخرف بیش نیست
اصلا این دو تا چه ربطی به هم دارن که شما با هم مقایسش میکنی:))

خودت تنهای فکر کردی به این نتیجه رسیدی /:)
اصلا burnout paradise شد بازی.یه بازی مضخرف بیش نیست
اصلا این دو تا چه ربطی به هم دارن که شما با هم مقایسش میکنی:))
انقدر نزنید تو سر بازی، مضخرف هم نبود. تخریب شدن ماشین ها عالی کار شده بود .گیم پلی و گرافیک خوبی هم داشت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or