Need for Speed: Hot Pursuit ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خودتون دارید میگید تریلر :دی دیگه تو تریلر قرار نیست که کامل بازی کنن. معمولا آخرین صحنه، پایان تعقیب و گریز که منجر به داغون شدن یکی از ماشین ها میشه رو تو تریلر قرار میدن. تو E3 که روی سن داشتن بازی میکردن تو کنفرانس سونی، اگر می دیدید خیلی خیلی طول کشید تا پلیس بتونه دوستشو که فراری بود رو واژگون کنه. اونم دوستش تابلو بود که آخراش عمدا سرعت رو میاورد پایین تا پلیس بزنه بهش.
اون تریلری که من دیدم والا ماله کنفرانس ea e3 هست!!!بیشتر از 5 دقیقه طول نکشید!!
بعد از دومین یا سومین ضربه لامبورگینی زرده داغون شد!!:dمنظورم اینه که با چندتا ضربه,حالا چه از عمد و چه از روشهای دیگه,ماشین مقابل نابود میشه!!

الان خیلی داستان Most Wantedمهیج و جذاب بود که میگین چون داستان نداره خراب میکنه ؟ من که فقط به خاطر Miaکات سین هاش رو اسکیپ نمیکردم!:d
در ضمن ما که قبل از این چند شماره اخیر تو NFSهای قبلی داستان ندیدیم اما خر کیف بودیم!:d

اما این تخریب پذیری که اصلآ با اسم NFSجور در نمیاد رو موافقم!

100% میشه این سیستم رو قطع کرد. تو Dirt که میشه vitual ش کرد.
اونوقت چجوری پلیسه دزده رو بگیره؟ شما اصلآ تریلر بازی رو دیدی؟ پلیس به قصد کشت میذاره دنبالت !:d تا نترکی که نمیتونه بگیرتت!

اخر سر نفهمیدیم بخش تیونینگ تو بازی وجود داره یا نه؟؟
این مسخره بازیا که رو ماشین برچسب میزنی و اینا هست چون تو تریلر Warningمشاهده شد اما ارتقا موتور رو هنوز نمیدونم!(کاش این باشه اون نباشه!)

این مسخره بازیا که رو ماشین برچسب میزنی و اینا هست چون تو تریلر Warningمشاهده شد اما ارتقا موتور رو هنوز نمیدونم!(کاش این باشه اون نباشه!)

نه منظور من تیونینگ بدنه و موتوره.

مخصوصآ بدنه

؟؟؟

الان خیلی داستان Most Wantedمهیج و جذاب بود که میگین چون داستان نداره خراب میکنه ؟ من که فقط به خاطر Miaکات سین هاش رو اسکیپ نمیکردم!:d
در ضمن ما که قبل از این چند شماره اخیر تو NFSهای قبلی داستان ندیدیم اما خر کیف بودیم!:d

اما این تخریب پذیری که اصلآ با اسم NFSجور در نمیاد رو موافقم!

اونوقت چجوری پلیسه دزده رو بگیره؟ شما اصلآ تریلر بازی رو دیدی؟ پلیس به قصد کشت میذاره دنبالت !:d تا نترکی که نمیتونه بگیرتت!

داداش...نه دیگه داری کم لطفی میکنی!!!واقعا یه چیزه متفاوت بین بقیه بازی های ماشینی بود!!تو اون زمان بازی ماشینی دیگه ای نبود که داستا به این خفنی داشته باشه!!

خوب اون موقع برای این خر کیف میشدیم که مجبور بودیم! اون موقع بهترین بازی همونها بودن و با تغییر گرافیک ما کف بر میشدیم!ولی حالا که همه بازیهای دیگه دارن اند گرافیک میشن کسی زیاد به گرافیک توجه نمیکنه!بیشتر به داستان و جذابیتش توجه میکنن!!

نه منظور من تیونینگ بدنه و موتوره.

مخصوصآ بدنه

؟؟؟

کسی جواب این سوال مارو نمیدونه؟

راستی من الان چند تا عکس از بازی دیدم میخواستم ببینم کسی از گیم پلی بازی ویدئویی دیده؟گرافیک بازی نزدیک به عکسهاش میشه یا فقط ...؟

کسی جواب این سوال مارو نمیدونه؟

راستی من الان چند تا عکس از بازی دیدم میخواستم ببینم کسی از گیم پلی بازی ویدئویی دیده؟گرافیک بازی نزدیک به عکسهاش میشه یا فقط ...؟
َشما مگه تریلر e3 رو ندیدی؟ خب اون مال گیم پلی بود دیگه.
بله گرافیکش تقریبا مشابه عکساشه.

خیلی دوست دارم ببینم میشه از داخل کابین بازی کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته با این عکس ها دیگه فرقی نمیکنه بیرون یا تو ولی اگه کسی چیزی درباره ی این میدونه بگه که من مردم از بس انتظار کشیدم:-/:-/:-/:-/............
البته عکس عکسه و واقعیت هم واقعیتb-).............

سلام دوستان

یک خبر خوش : دموی قابل بازی NFS : HP فردا در XBL و PSN US در دسترس هست و PSN EU هم چهارشنبه میتونن این دمو رو دریافت کنن .

خیلی دوست دارم ببینم میشه از داخل کابین بازی کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته با این عکس ها دیگه فرقی نمیکنه بیرون یا تو ولی اگه کسی چیزی درباره ی این میدونه بگه که من مردم از بس انتظار کشیدم:-/:-/:-/:-/............
البته عکس عکسه و واقعیت هم واقعیتb-).............
برو خدا را شکر کن راننده هست تو بازی!کلا شرکت سازنده خیلی عقیده ای به ین لوس بازی ها نداره...:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or