با تشکر از مجتبی عزیز (اسم تریلر هم Arms Race هست)
اواسط آبان اگر تاخیر نخوره .دقیقا کی میاد بازار؟صبرمون تموم شده)x
بخش انلاین بازی خیلی گستردس! تو نقش پلیس و کل کل با رفقا و ...
اینم یه تریلر که اومدم در مورد همین تریلر بحث کنم:
با تشکر از مجتبی عزیز (اسم تریلر هم Arms Race هست)
دوستان کسی تریلر رو دیده؟! رسما بازی شده burnout! البته NFS: Burnout! خیلی جالبه! به شدت گیم پلی بازی جذاب هست! اینم در مورد یه کل کل ساده با یکی از رُفقا تو Online هستش
! خیلی امیدوار شدم حتما ببینین!
بازی سبک و سیاق قدیمی خودشو حفظ کرده! تو بازی هم فکر نکنم یه میژن هم با این وضعیتی که دیدی داشته باشیم! مگر برای تفریح و مثلا ساید میژن ...هر چی امید داشتم به بازی از بین رفت ! آخه این Burnout ـه یا NFS ؟!!!
بازی سبک و سیاق قدیمی خودشو حفظ کرده! تو بازی هم فکر نکنم یه میژن هم با این وضعیتی که دیدی داشته باشیم! مگر برای تفریح و مثلا ساید میژن ...
اینی هم که میدیدی برای انلاین بود نه خود بازی
اتفاقا اگه دو نسخه اصلی hp رو بازی کرده باشی میبینی همچین چیزی تو اون نسخه ها هم بود (البته نه به این شدت) ولی خوب هرچی gp بازی متنوع تر باشه به نظر من یکی بهتره
چیز هایی که تا الان دیدیم همگی خوب بوده و چیز بدی ندیدیم. مگر اضافه شدن بخشی که به خوب بودن بازی کمک میکنه بده؟ برای مثال همون takedown ها.سبک و سیاق قدیمی بازی شبیه Burnout بوده ؟ کلا گیم-پلی و نوع Motion Blur و حتی دوربین بازی عین Burnout Paradise ـه ! مخصوصا اون Takedown ها .
غیر از Takedown ها بقیه موارد چیزی نیستن که فقط تو Side Mission ها باشن !
nfs تا وقتي فقط خيابونارو دور ميزنه خسته کننده است
من به خلاقيت split\second احترام ميزارم.

چیز هایی که تا الان دیدیم همگی خوب بوده و چیز بدی ندیدیم. مگر اضافه شدن بخشی که به خوب بودن بازی کمک میکنه بده؟ برای مثال همون takedown ها.