Need for Speed: Hot Pursuit ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من با اینکه یا Need For Speed زندگی کرده بودم.ولی دیگه بعد Pro Street دیگه گفتم من نیستم.بوسیدم گذاشتم کنار.الان هم چون از Burnout Paradise خوشم نیومد زیاد به این بازی امیدوار نیستم.

خدا کنه یک چیز دسرت حسابی بعد این همه مدت بدن بیرون.

آدم Dirt یا Grid رو بازی کنه بعدش چطوری میتونه این آشغال های EA رو تحمل کنه.:d

من با اینکه یا Need For Speed زندگی کرده بودم.ولی دیگه بعد Pro Street دیگه گفتم من نیستم.بوسیدم گذاشتم کنار.الان هم چون از Burnout Paradise خوشم نیومد زیاد به این بازی امیدوار نیستم.

خدا کنه یک چیز دسرت حسابی بعد این همه مدت بدن بیرون.

آدم Dirt یا Grid رو بازی کنه بعدش چطوری میتونه این آشغال های EA رو تحمل کنه.:d

منم بعد از n00b's :d street این سری رو ول کردم و تا الانم هروقت هوس ریسینگ میکنم میرم سراغ most wanted !
ولی hot pursuit حیلی نظرم رو جلب کرده یه جورایی اصالت nfs ای توش موج میزنه !

منم بعد از n00b's :d street این سری رو ول کردم و تا الانم هروقت هوس ریسینگ میکنم میرم سراغ most wanted !
ولی hot pursuit حیلی نظرم رو جلب کرده یه جورایی اصالت nfs ای توش موج میزنه !

آره.فقط من از این میترسم که یکم تکراری بشه.منظورم اینه که چیزه جدیدی ندیدم تو این بازی.

همش قبلا بوده تو سریهای مختلف Need For Speed

یاد NFS2می افتیم!:d

فقط زیادی جو گیر نشن "میان بر "که یکی از لازمه های تشخیص NFSهست رو حذف کنن!

عزیزم هات پرسوت (تعقیب) هست نه هات پورشه!

یاد NFS2می افتیم!:d

فقط زیادی جو گیر نشن "میان بر "که یکی از لازمه های تشخیص NFSهست رو حذف کنن!

عزیزم هات پرسوت (تعقیب) هست نه هات پورشه!
ممنون که اگاهم کردی دوست عزیز......
من اسم بازی رو کامل ودرست نخوندم.......
بازی ببخشید.....

یه مشکل تو این بازی هست که مطمئنا همه زو اذیت خواهد کرد!!! اونم موتور تخریب پذیری ماشینها هست!!
تو بیشتر تریلرهای دیدیم که ماشین پلیس با چند ضربه کوچیک ماشین مقابلشو کلا ترکوند!!!:d

شخصا بازیهایی مثل drit و grid رو به خاطر همین موضوع بازی نمیکنم!!
به خصوص اینکه need for speed همون طور که از اسمش بر میاد همه ش عشق سرعته!!فکر کنم اگه با این سرعت بری تو دیوار ماشین رو تا اخر بازی له نگه میداره!!:d

یه مشکل تو این بازی هست که مطمئنا همه زو اذیت خواهد کرد!!! اونم موتور تخریب پذیری ماشینها هست!!
تو بیشتر تریلرهای دیدیم که ماشین پلیس با چند ضربه کوچیک ماشین مقابلشو کلا ترکوند!!!:d

شخصا بازیهایی مثل drit و grid رو به خاطر همین موضوع بازی نمیکنم!!
به خصوص اینکه need for speed همون طور که از اسمش بر میاد همه ش عشق سرعته!!فکر کنم اگه با این سرعت بری تو دیوار ماشین رو تا اخر بازی له نگه میداره!!:d
100% میشه این سیستم رو قطع کرد. تو Dirt که میشه vitual ش کرد.

خودتون دارید میگید تریلر :دی دیگه تو تریلر قرار نیست که کامل بازی کنن. معمولا آخرین صحنه، پایان تعقیب و گریز که منجر به داغون شدن یکی از ماشین ها میشه رو تو تریلر قرار میدن. تو E3 که روی سن داشتن بازی میکردن تو کنفرانس سونی، اگر می دیدید خیلی خیلی طول کشید تا پلیس بتونه دوستشو که فراری بود رو واژگون کنه. اونم دوستش تابلو بود که آخراش عمدا سرعت رو میاورد پایین تا پلیس بزنه بهش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or