Need for Speed: Hot Pursuit ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خب این نظره منه ! این که من ,شما نیستم تعجب داره؟!

سلیقه نه سلیغه :d
نه تعجب نداره ولی کل NFS رو خیلیا برا همیناش بازی میکنن و یه جور توهین امیزی شما صحبت میکنی!
حالا وسط دعوا این اشتباهات هم پیش میاد:d

من تريل قسمت لايو بازي و ديدم از سايت . عالي بود .. بيشترين لدت بازي تو قسمت لايو هست كه با اين برنامه هاي جديد حالا حالا ما نيمتونيم بازي كنيم از ترس بن شدن

نوشته شده توسط A . ZoN[i]X;1196413:
اره دوست عزیز . تو این سری خبری از تیونینگ نیست هر ماشین تیونینگ خاص خودش رو داره !

اینم گند زد!!! :(

پس ما با NFS طرف نیستیم بلکه با یک BurnOut شبیه NFS طرف هستیم!!! :((

پس ما با NFS طرف نیستیم بلکه با یک BurnOut شبیه NFS طرف هستیم!!! :((
یکی از بهترین نسخه های NFS یعنی Hot Pursuit 2 (از دید خودم بهترین !) هیچ چیزی به نام تیونینگ و اسپورت کردن و ... نداشت !

شما یه نگاهی به تاریخچه nfs بنداز متوجه میشی خودت.نسخه 1 تا 5 رو بازی کن مخصوصا نسخه های 2 و5
فکر کنم تا شماره 7 تیونینگ نداشت سری NFS ولی به نظر من از شماره 8 یا همون Underground به بعد رو NFS حساب باز کردن و واسه خودش اسم و رسمی پیدا کرد. البته به دلایل زیادی یکیش هم به خاطر تیونینگ ، حالا از نظر من! :>

فکر کنم تا شماره 7 تیونینگ نداشت سری NFS ولی به نظر من از شماره 8 یا همون Underground به بعد رو NFS حساب باز کردن و واسه خودش اسم و رسمی پیدا کرد. البته به دلایل زیادی یکیش هم به خاطر تیونینگ ، حالا از نظر من! :>

اصلآ از وقتی میشد چراغ های 206رو عوض کرد ملت (...) رو NFSحساب باز کردن! =))

در تعجبم که UG1,2 تیونینگ حرفه ای هم نداشت چطور این همه "عشق تیونینگ" دور خودش جمع کرده؟!:d

به 4تا چراغ عوض کردن و اسپویلر اضافه کردن(که هیچ تاثیری تو پیچ ها نداشت) ملت میگن تیونیگ!LOL!

اصلآ از وقتی میشد چراغ های 206رو عوض کرد ملت (...) رو NFSحساب باز کردن! =))

در تعجبم که UG1,2 تیونینگ حرفه ای هم نداشت چطور این همه "عشق تیونینگ" دور خودش جمع کرده؟!:d

به 4تا چراغ عوض کردن و اسپویلر اضافه کردن(که هیچ تاثیری تو پیچ ها نداشت) ملت میگن تیونیگ!LOL!

تو زمان خودش دیگه بیشتر از این نمی شد تیونینگ کرد! :-*

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or