Need for Speed: Hot Pursuit | PC

997658_20100614_790screen002.jpg

Electronic Arts
Criterion Games
Racing
Release: Nov 16, 2010​

[وب همونطور که میدونید بازی دیشب در کنفرانس EA رسما رونمایی شد!

از اسکرین ها و تریلر منتشر شده به نظر می رسه با یه عنوان AAA واقعی طرفیم!

بازی کاملا به جو MW نزدیک هست وهمه چیز عالی به نظر می رسه!

Criterion Games آماده است تا N4S رو دوباره به روزهای خوبش برگردونه...

• Like
Reactions: The Hoss
واقعا کیفیت نسخه pc شیفت کجا این بازی کجا؟؟(منظورم گیم پلی نیست)
من هر دوشون را نصب دارم ولی گرافیک Hot Pursuit وقتی shift بازی میکنم خیلی تو ذوق میخوره.به نظر میاد یه پورت معمولی از کنسول باشه چون هیچ تنظیمات مخصوص pc نداره ولی گرافیک نسخه پی سی shift یه سر و گردن از نسخه کنسولی بالاتر بود .
نمیدونم چرا دوستانی که از این بازی تعریف میکنند که فلانه این موضوع را در نظر نمیگیرند.
Hot Pursuit=پورت معمولی بدون هیچ تغییرات و تنظیمات
shift=یه بازی پلتفرم اصلی با تنظیمات مخصوص pc

قرار بود غیر از پچ اولیه ای که اومد یدونه دیگه هم بیاد، نیومده هنوز؟

قرار بود دیگه نیست:d کنسل شد رفت! یعتی دیگه اصلا EA رو PC این بازی رو ساپورت نمیکنه:|

واقعا کیفیت نسخه pc شیفت کجا این بازی کجا؟؟(منظورم گیم پلی نیست)
من هر دوشون را نصب دارم ولی گرافیک Hot Pursuit وقتی shift بازی میکنم خیلی تو ذوق میخوره.به نظر میاد یه پورت معمولی از کنسول باشه چون هیچ تنظیمات مخصوص pc نداره ولی گرافیک نسخه پی سی shift یه سر و گردن از نسخه کنسولی بالاتر بود .
نمیدونم چرا دوستانی که از این بازی تعریف میکنند که فلانه این موضوع را در نظر نمیگیرند.
Hot Pursuit=پورت معمولی بدون هیچ تغییرات و تنظیمات
shift=یه بازی پلتفرم اصلی با تنظیمات مخصوص pc
کاملا درست میگی!
Hot Pursuit از نظر گرافیکی اصلا با Shift قابل مقایسه نیست نه AA نه vsync نه افکت های خوب نه فریم مناسب و ثابتی در یک کلام افتضاحی بیش نیست رو PC !

آخرین ویرایش:
قرار بود دیگه نیست کنسل شد رفت! یعتی دیگه اصلا EA رو PC این بازی رو ساپورت نمیکنه
خدا شفاشون بده!:دی
بهتر
یه بازی آشغال از روی سیستمم پاک میشه!:دی
کاملا درست میگی!
Hot Pursuit از نظر گرافیکی اصلا با Shift قابل مقایسه نیست نه AA نه vsync نه افکت های خوب نه فریم مناسب و ثابتی در یک کلام افتضاحی بیش نیست رو PC !
کلا شیفت همه چیزش ازین سرتر بود
یه بازی درجه یک
برای من بهترین نسخه NFS تا به الان

خدا شفاشون بده!:biggrin1:
بهتر
یه بازی آشغال از روی سیستمم پاک میشه!:biggrin1:
کارشون از شفا گذشته:d
من 1 ساعت بیشتر نتونستم اینو تحمل کنم! تو 2 دقیقه بازی 20 بار فریم از 60 میرفت رو 30 از 30 میرفت رو 60 کوفت میشد بازی بهم:d

من 1 ساعت بیشتر نتونستم اینو تحمل کنم! تو 2 دقیقه بازی 20 بار فریم از 60 میرفت رو 30 از 30 میرفت رو 60 کوفت میشد بازی بهم:d

بازی رو غیر اوریجینال یا همون با کرک بازی کردن همینه دیگه رفیق!!!

والا این چیزایی که شما میگی رو ما که از اول تا اخر بازی ندیدیم!
فقط چند تا باگ کوچیک داشت که با نصب پچ و کرک جدید حل شد ولی در کل افت فریم نداشتم.

من مردم برای کسانی که صبح عاشق هستند و شب فارغ !!!!!
هم shift در سبک simulator و هم hp در سبک خودش شاهکار بود ، این hp هم بعد از مدتی گیمر ها رو و اهل سرعت رو تامین کرد .

منم خیلی حال کردم.
حس این بازی خیلی برام مهمتر از بازی shift بود. البته این نظر منه!!! چون یادمه هر جور خواستم با shift کنار بیام نشد که نشد. احساس میکردم nfs نیست.
هر کسی نظری داره خوب.
بخصوص این پلیس هاش و امکاناتa مثل emp و مسابقات Hot Pursuit خیلی عالی اند.
البته نمیگم نقض نداره. اما واقعا تا آخرش میخام برم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or