Need For Speed: Carbon

سلام
اواخر نمایشگاه e3 2006 بود هنوز خبری از ea و nfs نبود طرفداران این بازی محبوب نگران و ناراحت بودن
که ناگهان درست در روزهای آخر نمایشگاه بود که ea اعلام کرد نسخه جدید nfs رو خواهد ساخت اون هم با نام Need For Speed: Carbon
یک تیزر چند ثانیه ای از بازی به نمایش آورد گرچه چیز خاصی در اون دیده نمیشد
الان یه 1 هفته ای است بالاخره چند عکس زیبا از بازی به نمایش در اومد
منم دیگه گفتم حیف است براتون نزارم
Published by: Electronic Arts
Developed by: EA Black Box
Genre: Racing
Release Date:
US: November 2006
Also Available On: PlayStation 3, PlayStation 2, PC, GameCube, Xbox, Wii
مثل همیشه بازی قرار است November 2006 ریلیز بشه
فعلا از جزیئیات بازی خیلی صحبت نشده ولی آنچه که از عکسهای بازی نشون میده به نظر که گرافیک بازی تغییری نکرده و از همون انجین استفاده کردن

اینم عکسهای بازی

need-for-speed-carbon-20060622050106037.jpg

need-for-speed-carbon-20060622050105568.jpg

need-for-speed-carbon-20060622050105099.jpg

need-for-speed-carbon-20060622050104505.jpg

شماها هی می گید از کاربن تعریف کنید و باز خودتون از U1 تعریف می کنید!!!!
بهزاد جان ما نگفتیم از کربن(اشکان هرچی بگه قبول داریم) تعریف کنیم گفتیم درموردش حرف بزنیم ;)
ما داشتیم درمورد کربن حرف میزدیم که میگفتیم مارو یاده U1 میندازه
آقا اصلا از این به بعد دیگه درباره چیزه دیگه ای اصلا حرف نمیزنیم فقط کربن :cheesygri

گیم پلی یعنی ازمحیط داخل بازی اصلی.همونی که مثلا کنترل ماشین دستته داری بازی میکنی
خب همون چیزی که فکرشو میکردم بود نه هنوز چیزی ندادن:cheesygri

آخرین ویرایش:
یه توضیحی در مورد اسم این بازی بدم که اسم این بازی کربن هست نه کاربن. این لغت هم به احتمال زیاد از الیاف کربن که در بدنه اتومبیل های مسابقه ای و اسپرت برای استحکام و زیبایی بیشتر به کار می بره گرفته شده.
:-"پس با احتساب این اسم من به نام کاربن(همون کپی) نام می بردم....خب حالا کربن
بهزاد جان ما نگفتیم از کربن تعریف کنیم گفتیم درموردش حرف بزنیم ;)
همون حالا...من منظورم همین بود....:thumbup:

من يه جورايي هنوز متوجه نشدم چرا توي گيم اسپات خبري از انتشار بازي براي Pc نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر من نمی تونه به این معنی باشه که این بازی برای pcنمی آد
اینکه برای پی سی نیاد بسیار احتمالش ضعیفه

نوشته شده توسط Skyline GT-R:
من يه جورايي هنوز متوجه نشدم چرا توي گيم اسپات خبري از انتشار بازي براي Pc نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ای بابا این گیم اسپات رو ولش کنید از دنیا عقبه:cheesygri :cheesygri
من از سایت رسمی خودش دیدم که برای pc هم میزنه حالا این گیم اسپات یادش رفته یا حالا هرچی خیلی مهم نیست:cheesygri
مهم این است که برای pc میزنه خواهشن دیگه درباره این موضوع حرفی نزنید که خیلی بحث شده در مورد این موضوع
15.gif

سلام
طبق اخبار جدید که در سایت nfs-planet اومده به احتمال زیاد کربن برای (PC,PS2,XBOX 360), در Oct. 31 ریلیز میشه
و یک بار دیگه تاکید کرده که برای PC هم میاد ;)

NFS C: Already in October? Tuesday, 04.07.2006
Our affiliate NFSUnlimited posted some interesting news about the releasedate of Need for Speed Carbon:

According to the official EA Hong Kong site, Need For Speed Carbon will be out on Oct. 31, and it seems like there will be a collector's edition again for those 3 versions of the game (PC,PS2,XBOX 360), where the PSP version of the game gets a different name once again as it should be NEED FOR SPEED 07.

We still dont know whether this info is accurate or not, but we will try to find out as soon as possible.

به این عکس هم یه نگاه بکنید ببینید چی میفهمید:cheesygri جالبه نه:D من که چیزه زیادی نفهمیدم
حتما یه منظوری داشتن از این عکس نه
توضیحات:
NFS C: Magazine Scans Monday, 03.07.2006
The polish website NFSULTIMATE.com published scans from a printmagazine and its article about Need for Speed Carbon. The pictures in the magazine show a Ford Cobra Shelby, Lamborghini, a Ford Mustang and maybe a Chevy Camaro.

You can find the scans in our Screenshots-Section.

And additionally we got a hint from Renifer, that there is something wrong with the screenshots from yesterday...there are some weird scribbles above the hood of the Mitsubishi Lancer. I uploaded the cutout in a higher resolution.

--------------------------
یه خبر دیگه Mazda Rx 7 هم به ماشینهای کربن اضافه شد:cheesygri

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط mohandes_register:
من این عکس رو که گفتی چک کردم.اون خط خطی ها رو دیدین؟منظورشون چی بود یعنی؟
راستش من که برای اولین بار دیدم هیچی نفهمیدم گفتم بزارم اینجا شاید یکی چیزی بفهمه
اصلا معلوم نیست که منظورش چی بود؟

سلام
منظور اون عكس و اون خط ها زياد معلوم نيست ولي چيزي كه من از اين عكس برداشت كردم اينه كه مي خواسته نشون بده كه بازي نسبت به نسخه هاي قبلي گرافيك بسيار بالاتري داره و خبر از نوعي طراحي جديد از محيط بازي از لحاظ گرافيكي ميده اين عكس رو نگاه كنيد بيشتر متوجه ميشيد
xs.php
[/url][/IMG]
توي اين عكس ازmw من دايره هايي به دور بعضي از شاخه ها كشيدم چيزي كه داخل اون دايره هست بسيار شبيه به همون خطهاي مربوط به اون عكس كربن هست حالااگه به شاخه هاي خارج از دايره در اون عكس كربن(بالاي عكس)نگاه كنيد معلوم ميشه
پس محيط كربن بسيار طبيعي تر ازmw هست وديگه گرافيك اون مثل قديم نيست و خيلي جالب تر ميشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or