Need For Speed: Carbon

سلام
اواخر نمایشگاه e3 2006 بود هنوز خبری از ea و nfs نبود طرفداران این بازی محبوب نگران و ناراحت بودن
که ناگهان درست در روزهای آخر نمایشگاه بود که ea اعلام کرد نسخه جدید nfs رو خواهد ساخت اون هم با نام Need For Speed: Carbon
یک تیزر چند ثانیه ای از بازی به نمایش آورد گرچه چیز خاصی در اون دیده نمیشد
الان یه 1 هفته ای است بالاخره چند عکس زیبا از بازی به نمایش در اومد
منم دیگه گفتم حیف است براتون نزارم
Published by: Electronic Arts
Developed by: EA Black Box
Genre: Racing
Release Date:
US: November 2006
Also Available On: PlayStation 3, PlayStation 2, PC, GameCube, Xbox, Wii
مثل همیشه بازی قرار است November 2006 ریلیز بشه
فعلا از جزیئیات بازی خیلی صحبت نشده ولی آنچه که از عکسهای بازی نشون میده به نظر که گرافیک بازی تغییری نکرده و از همون انجین استفاده کردن

اینم عکسهای بازی

need-for-speed-carbon-20060622050106037.jpg

need-for-speed-carbon-20060622050105568.jpg

need-for-speed-carbon-20060622050105099.jpg

need-for-speed-carbon-20060622050104505.jpg

نوشته شده توسط HL2-GF:
من كه نگفتم TBA باشه اين سايت GAME SPOT كه همه قبولش دارين برا همه كنسول ها زده TBA در صورتي كه هيچ اسمي از pc برده نشده
ببین دوست عزیز من کاری ندارم که شما چی گفتید و گیم اسپات چی زده
این مطلب رو من از سایت مخصوص nfs براتون گذاشتم
من که مریض نیستم الکی بیام یه چیز بگم جای تشکرشون است:evil:
و برای pc هم میده شما نمیدونم چرا همش دوست دارید الکی یه چیزی بگید من هرچی میگم شما هم یه چیز دیگه میگید:confused: :evil: که یه چیز گفته باشید(این برای چندمین بار است که اعصاب منو خورد میکنید:mad: )
اینم منبع اگه حرف منو باور ندارید:p :evil:
منبع
Releasedate
حال بیاهو خوبی کن:mad:
ببخشید دوستان یکم قاط زدم:blushing:

نوشته شده توسط Ali_Reza_1899:
ببین دوست عزیز من کاری ندارم که شما چی گفتید و گیم اسپات چی زده
این مطلب رو من از سایت مخصوص nfs براتون گذاشتم
من که مریض نیستم الکی بیام یه چیز بگم جای تشکرشون است:evil:
و برای pc هم میده شما نمیدونم چرا همش دوست دارید الکی یه چیزی بگید من هرچی میگم شما هم یه چیز دیگه میگید:confused: :evil: که یه چیز گفته باشید
اینم منبع اگه حرف منو باور ندارید:p :evil:
حال بیاهو خوبی کن:mad:
منبع
ببخشید دوستان یکم قاط زدم:blushing:
من نميدونم شما چرا زود ناراحت ميشي اين يه بحث دوستانس من اصلا و ابدا قصدم ناراحت كردن شما نيست منم منبع شما رو كاملا قبول دارم چون خودم اولين بار اطلاعات كاربون رو همون جا ديدم بلا خره اگه شما ناراحت شديد ببخشيد
ولي هميشه از شما به خاطر اطلاعاتون تشكر شده
هيچكس هم در اطلاعات شما شكي نداره ولي اين سايت ------- كه TBA اعلام كرده تقصير من نيست
حالا شما اگه انقدر از من ناراحتيد من ديگه تو اين تاپيك پستي نميدم:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
باي

من كه نگفتم TBA باشه اين سايت GAME SPOT كه همه قبولش دارين برا همه كنسول ها زده TBA در صورتي كه هيچ اسمي از pc برده نشده
اوه باز که بحث ها بالا گرفت....بی خیال بابا
این دوستمون هم بهتره ناراحت نشه و به کارش ادامه بده

نوشته شده توسط HL2-GF:
من نميدونم شما چرا زود ناراحت ميشي اين يه بحث دوستانس من اصلا و ابدا قصدم ناراحت كردن شما نيست منم منبع شما رو كاملا قبول دارم چون خودم اولين بار اطلاعات كاربون رو همون جا ديدم بلا خره اگه شما ناراحت شديد ببخشيد
ولي هميشه از شما به خاطر اطلاعاتون تشكر شده
هيچكس هم در اطلاعات شما شكي نداره ولي اين سايت ------- كه TBA اعلام كرده تقصير من نيست
حالا شما اگه انقدر از من ناراحتيد من ديگه تو اين تاپيك پستي نميدم:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
باي
ببین دوست عزیز که اسم شما هم نمیدونم
اولا این اولین بار نبید که یه حرفی میزنید من ناراحت میشم چند بار دیگه هم بوده
که من جولوی خودم رو گرفته بودم این بار دیگه نتونستم جولوی خودم رو بگیرم شرمنده:blushing:
دوما این تاپیک که فقط مخصوص من نیست این رو زدم تا همه بیان بحث کنند درباره بازی و اطلاعاتی که دارن بگن اما اطلاعات درست نه غلط
پس شما هم میتونید پست بزنید اونم هر چقدر دلتون بخواهد به شرطی که چیزه عجیب نگید مثل قبل چون بازم شاید قاط زدم:cheesygri :D
به هر حال من از دست شما درسته ناراحت شدم نه فقط به خاطر این موضوع بلکه موضوع های زیادی که خودتون هم میدونید ولی دوست دارم فراموششون کنم اگه شما بخواهید:D
در مجموع من از دست کسی نارحت نیستم دیگه خوبه:cheesygri ;)
به هر حال امیدوارم شما هم ناراحت نشده باشین از دست من;)

و برای pc هم میده شما نمیدونم چرا همش دوست دارید الکی یه چیزی بگید من هرچی میگم شما هم یه چیز دیگه میگید:confused:
حالا اعصابت خورد نشه علیرضا
اینکه بازی روی pc می آد درش هیچ شکی نیست
چون یکی از پر در آمد ترین کنسول های برای EA همین PC هست....پس در این اصلا شک نکنید

باشه چون ناراحت نيستي من دوباره مينويسم( اسمم هم نيما ميباشد:cheesygri )
منم اصلا ناراحت نيستم چون دوست دارم با همه دوست باشم
بيخيال به بحث ادامه بدين:p

خیلی خوب روی همدیگرو ببوسین، شیرینی هم فراموش نشه!:)

من الان دموی این بازی رو دانلود کردم و باز طبق معمول یکی دیگر از تقلید های تابلوئه EA را مشاهده کردم!
کلا EA سری های UG - MW - Carbon را همرو با تقلید از روی فیلم های ماشینی و یا بازی های دیگر می سازه. UG که کاملا مشخص بود با الگو گیری از فیلم Fast and Furious ساخته شده. در بازی MW هم سعی کرده بود یسری نوآوری در بازی ایجاد کنه ولی همه اونها الهام گرفته شده از بازی MidNight Club 3 بود. (این بازی بسیار زیباتر و کامل تز از NFS بود ولی حیف که فقط برای کنسول بود و گرافیک درست و حسابی نداشت.) این تصویری که در دموی این بازی نشون داده می شه دقیقا مانند آخر فیلم Tokyo Drift هست که دوتا ماشین که یکی Muscle و دیگری Tuning است در جاده های کوهستانی در حال مسابقه Drift با یکدیگر هستند.

گرافیک بازی هم تغییری نکرده و چیز خیلی خاصی نداره. (البته منظورم این نیست که بده ولی خارقالعاده هم نیست) در کل منم منتظر این بازی هستم تا هر چه زودتر بازی کنم چون به این بازی ها خیلی علاقه دارم مخصوصا اینکه اولین بار سبک Muscle بهش اضافه شده. (تقلید دیگری از MNC3:))ولی این بازی ای نیست که بخواد بهترین بازیه ریسینگ امسال بشه پس خیلی روش حساب باز نکنید!

این یعنی چی اشکان جون؟ این سبک چه چیز اضافه رو تو بازی داره؟
کلمه ی Muscle به معنی عضله هست ولی اینجا منظور اون ماشین های آمریکایی قدیمی هست که اسپرت میکنن(چلنجر و چارجر و کامارو و ...)همون طور که در DEMOی بازی مشاهده میکنین دوتا ماشین موجوده یکی Lancer EVO یکی هم Challenger که Challenger در قسمت Muscle قرار داره و Lancer EVO در قسمت Tuning.

نوشته شده توسط RANGER_NAVAL_USA:
ايول اين بازي حال كردم دمت گرم حالا كي قرار جون داداش ياوراش استاد بشه
ما کلی بحث و گفتگو درباره تاریخ ریلیز این بازی داشتیم حال ایشون میگن کی قرار بیاد:cheesygri :-"

یه بار دیگه میگم دیگه به خدا حالشو ندارم بگم لطفا یکم دقت کنید و صفه های تاپیک رو بخونید بعد سوال کنید(میدونم بازم فردا یکی میاد میگه کی میاد این بازی:cheesygri )
November 2006

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or