Need For Speed: Carbon

سلام
اواخر نمایشگاه e3 2006 بود هنوز خبری از ea و nfs نبود طرفداران این بازی محبوب نگران و ناراحت بودن
که ناگهان درست در روزهای آخر نمایشگاه بود که ea اعلام کرد نسخه جدید nfs رو خواهد ساخت اون هم با نام Need For Speed: Carbon
یک تیزر چند ثانیه ای از بازی به نمایش آورد گرچه چیز خاصی در اون دیده نمیشد
الان یه 1 هفته ای است بالاخره چند عکس زیبا از بازی به نمایش در اومد
منم دیگه گفتم حیف است براتون نزارم
Published by: Electronic Arts
Developed by: EA Black Box
Genre: Racing
Release Date:
US: November 2006
Also Available On: PlayStation 3, PlayStation 2, PC, GameCube, Xbox, Wii
مثل همیشه بازی قرار است November 2006 ریلیز بشه
فعلا از جزیئیات بازی خیلی صحبت نشده ولی آنچه که از عکسهای بازی نشون میده به نظر که گرافیک بازی تغییری نکرده و از همون انجین استفاده کردن

اینم عکسهای بازی

need-for-speed-carbon-20060622050106037.jpg

need-for-speed-carbon-20060622050105568.jpg

need-for-speed-carbon-20060622050105099.jpg

need-for-speed-carbon-20060622050104505.jpg

سلام
آقا خبر های جالبی دارم براتون
من چند دیروز یه تریلر از بازی گرفتم که از گاراژ بازی بود داشت ماشین رو درست میکرد
امکانات جالبی داشت مثلا رینگ رو خودتون میتونستید طراحی کنید کوچکش کنید یا بزرگش کنید یا کارهای دیگه
یکی دیگر از کارهاش میتونستید کاپوت ماشین رو بزرگ یا کوچک کنید خلاصه امکانات جالبی توش بود ولی حیف زمانش کم بود
و از امکانات دیگه بازی چیزی نشون نداد
حالا اینا به کنار آخر ترایلر یه چیز جال دیدم زده بود تاریخ ریلیز بازی 6 -September
:eek: :eek: :eek: :eek:
یعنی 1 ماهه دیگه:cheesygri
قبل از این قرار بود بازی در 31 اکتبر ریلیز بشه
خب من شک کردم رفتم تو سایت nfsplanet دیدم اونجا هم به این نکته اشاره کرده و حتی عکسش هم گذاشته

september.jpg

As we already reported yesterday Gamespot's latest live-show On the Spot was broadcasting from Electronic Arts' HQ in Redwood City, California and showed among other EA title the game Need for Speed Carbon. You can download or stream the show, but unfortunately the file is more than 600 MB big.
We are trying to get you a video file which is smaller and shows only the Need for Speed Carbon part. As a small aperitif you can download a video from Renifer (from nvision.pl) which shows the Autosculpt-System. You can find it in our movies-section.

NFS C im Speptember?Additionally we have some interesting news: During the presentation of Need for Speed Carbon they showed an insert which says the release date will be September 6th...true? We don't know yet. The last NFS titles were released in November...

اینو باز من میزارم تا هی نگن برای pc نمیاد:cheesygri
platforms:
* PC-CD
* Playstation® 3
* Playstation® 2
* PSP™
* Xbox 360™
* Xbox®
* Nintendo Gamecube™
* Gameboy® Advance
* Nintendo DS™
* WII™
* Mobile

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط pandora tomorrow:
مگه میشه این قدر سریع حاضرش کرده باشن :eek:
همین چند وقت پیش mw اومد چه قدر سریع شماره ی بعدی رو ساختن ;)
منم هنوز در شوک هستم:eek:
البته هنوز تایید نشده به وسیله ea ولی به هر حال الکی هم نمیاد که بزنه6 -September
مگه اینکه این تریلر تقلبی باشه که بعید میدونم;)
ولی آنچه که معلوم است بیشتر قسمتهای بازی ساخته شده

نوشته شده توسط Ali_Reza_1899:
منم هنوز در شوک هستم:eek:
البته هنوز تایید نشده به وسیله ea ولی به هر حال الکی هم نمیاد که بزنه6 -September
مگه اینکه این تریلر تقلبی باشه که بعید میدونم;)
ولی آنچه که معلوم است بیشتر قسمتهای بازی ساخته شده
:)
تریلر که تقلبی نیست اگه تقلبی بود که تو سایت nfs-planet نمیزدش ;)
ولی به قوله خودت هنوز به وسیله ی ea اعلام نشده ولی احتمالا تا چند روزه دیگه خبرش میاد :D

عزیزم تو تریلری که Ea منشتر کرده نوشته :)
خب درسته تو تریلر نوشته ولی من کلا تو هر سایتی که رفتم دیدم فعلا زده همون 31 اکتبر که میشه اوایل نوامبر هنوز جایی نزده 6 سپتامبر ولی به هر حال فکر کنم تا چند روزه دیگه معلوم میشه
ولی به هر حال باید روی 6 سپتامبر حساب کرده چون تریلر رو خوده ea داده:D
با وجود اینکه خیلی زوده چون هنوز ماشینهای بازی هم معلوم نشده;)

آخرین ویرایش:
خب درسته تو تریلر نوشته ولی من کلا تو هر سایتی که رفتم دیدم فعلا زده همون 31 اکتبر که میشه اوایل نوامبر هنوز جایی نزده 6 سپتامبر ولی به هر حال فکر کنم تا چند روزه دیگه معلوم میشه
خب اگه مطمئنی اون تریلر از طرف Ea بوده پس دیگه شکی توش نیست ;)

خب اگه مطمئنی اون تریلر از طرف Ea بوده پس دیگه شکی توش نیست ;)

خب درسته تریلر برای خوده ea است ولی من میگم خیلی زوده برای اومدنش هنوز حتی ماشینهای بازی هم مشخص نشده معمولا یه 2 ماه قبل ماشینهای بازی معلوم میشد و 1 ماه قبل هم دمو بازی میومد ولی فعلا هیچی منتظر نشده در کل باید صبر کنیم تا ببینیم چی میشه

خب درسته تریلر برای خوده ea است ولی من میگم خیلی زوده برای اومدنش هنوز حتی ماشینهای بازی هم مشخص نشده معمولا یه 2 ماه قبل ماشینهای بازی معلوم میشد و 1 ماه قبل هم دمو بازی میومد ولی فعلا هیچی منتظر نشده در کل باید صبر کنیم تا ببینیم چی میشه
من که که فکر نیمکنم ea این قدر خرفت شده باشه که تو تریلرش اشتباه نوشته باشه.;)
میگم علیرضا یه باره دیگه تریلر رو نگاه کن مطمئن بشو تاریخ ریلیزش رو میگه شاید یه چیزه دیگه گفته شما فکر کردی میگه تاریخ ریلیزشه :cheesygri

نوشته شده توسط Dante Is Alive:
بچه ها به نظرتون کربن چه سیستمی می خواد ؟؟؟
Ea چیزی در موردش نگفته ؟؟؟
حرفی که مثل اینکه گفته نشده ;)
ولی با توجه به عکس هاش میشه گفت چیزی بالاتر از mw نیست حتی به نظر من گرافیک mw بالاتره از carbon :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or