Need for Speed و Medal of Honor جدید برای سال 2012

Behrooz

کاربر سایت
moh-leaflet-474x600.jpg

شاید خبر شکه کننده ای نباشه، اما فروشگاه آنلاین Game.co.uk امروز صبح در توییتر خود اعلام کرد که Need for Speed و Medal of Honor جدید برای لاین آپ EA در سال 2012 در نظر گرفته شده اند !

در توییت گفته شد"کنفرانس EA عالی بود، اشاره ای به (Need for Speed (13 و Medal of Honor جدید نیز کردند ! EA (امسال) سال هیجان انگیزی رو پیش رو داره !"
البته فعلا این توییت پاک شده است.

خبر NFS جدید مطمئنا به مانند طلوع هر روز خورشید شکه کننده است (!)، MOH نیز حدس زده می شد بعد از عرضه ی BF3 از آن خبرایی بشه.تاییدیه برای دنباله ی این عنوان (MOH) سال پیش انجام شد و البته چند وقت پیش نیز اشاره ی کوچکی به آن در پک BF3 شد.

با اینکه هنوز معلوم نیست که چه کسی قراره NFS قراره بسازه، اما اگه بخوایم حدس بزنیم، به احتمال خیلی زیاد Criterion این مسئولیت را بر عهده خواهد گرفت.

Source

آخرین ویرایش:
کلا NFS هم زده تو کار فیفا و ... هر سال یه نسخه ! پیشرفت که نمیکنه کلا زدن عنوان NFS رو به گند کشوندن.باز اگه Criterion بسازه خیلی قشنگ از آب در میاد چون Criterion کارش رو بلده و تا حالا کارنامه ی خوبی داشته عنوانی مثل Hot Pursuit و Burnout
MOH هم زده تو خاکی.نسخه ی قبلی چنگی به دل نمیزد.کلا نباید MOH رو مدرن میکردن.

این دو تا IP خیلی وقته گور خودشون رو با دستای خودشون کندن .
من شخصا نه NFS میخوام نه MOH ! توی این نسل هم هیچ کدوم از این دو عنوان رو تجربه نکردم .

من که با MOH جدیده خیلی حال کردم . مولتیش هم خوب بود داستان ... نداشت اما قابل قبول بوده نوید بازی های بهتری در آینده میده ازشون .

بنده که به شدت از مدال استقبال میکنم ! :x از نسخه قبلی هم خوشم اومد و اگه داستان و گیمپلی رو بهتر کنن میتونه یه عنوان خیلی خوب از آب در بیاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or