Need for Speed و Medal of Honor جدید برای سال 2012

Behrooz

کاربر سایت
moh-leaflet-474x600.jpg

شاید خبر شکه کننده ای نباشه، اما فروشگاه آنلاین Game.co.uk امروز صبح در توییتر خود اعلام کرد که Need for Speed و Medal of Honor جدید برای لاین آپ EA در سال 2012 در نظر گرفته شده اند !

در توییت گفته شد"کنفرانس EA عالی بود، اشاره ای به (Need for Speed (13 و Medal of Honor جدید نیز کردند ! EA (امسال) سال هیجان انگیزی رو پیش رو داره !"
البته فعلا این توییت پاک شده است.

خبر NFS جدید مطمئنا به مانند طلوع هر روز خورشید شکه کننده است (!)، MOH نیز حدس زده می شد بعد از عرضه ی BF3 از آن خبرایی بشه.تاییدیه برای دنباله ی این عنوان (MOH) سال پیش انجام شد و البته چند وقت پیش نیز اشاره ی کوچکی به آن در پک BF3 شد.

با اینکه هنوز معلوم نیست که چه کسی قراره NFS قراره بسازه، اما اگه بخوایم حدس بزنیم، به احتمال خیلی زیاد Criterion این مسئولیت را بر عهده خواهد گرفت.

Source

آخرین ویرایش:
هر سال باید یه NFS (که تو چند سال اخیر به جز HP بقیشون از دم آشغال بودن) بازی کنیم اونوقت هیچ خبری از Burnout نیست :| یه Burnout خفن تو مایه های Revenge بسازن، Take Down ـه خونمون اومده پایین :| :دی

NFS رو اگه Criterion بسازه چیزه خوبی باید در بیاد،HP (آدم یاد پراید میوفته) واقعا خوب بود،اولین nfs که بازی کردم nfs 2 hp بود کمی نوستالژی بود واسم
فقط این بحث MW و اصالت رو خواهشا وسط نکشید "میدونیم هاردکورید"

MOH هم بهتره ببرن همون جنگ جهانی (که نمیبرن) نسخه های قبلش مخصوصا MOH pacific assault و MOH allied assault خیلی بهتر بودن ...

با عرضه MOH موافقم ولی به نظر من دیگه این NFS اون بازی قبلی نمیشه فکر کنم اسم nfs بعدی بشه این :

NFS:burnout twistedmetal
:d
کلا این ip رو ببندن بهتره دیگه :d

Paradise چش بود ؟! :دی
مگه گفتم چیزیشه؟ :-/ :دی یه بازی عالی و بهترین Arcade Racing این نسل بود، ولی خب اصلا در حد Revenge و همین طور Take Down نبود. مشکل اصلیش هم این بود که مسیرها بسته نبود که اصلا واسه یه بازی مثل Burnout که همه چیز تو سرعت و تصادف خلاصه میشه جالب نیست. خیلی وقت ها میشد که کلا از مسیر مسابقه خارج می شدیم و به قول آریا به یه نقشه خوان واسه بازی احتیاج پیدا می کردیم :دی

NFS به نظرم افت بیشتری می کنه
بایا یه 2 سال ندید صبر کن واسه نسل بعد:دی حسابی باید تغییر بدنش
مدالم زیاد حرفی واسه گفتن نداره اگر قرار باشه مثل نسخه ی قبل باشه

مگه گفتم چیزیشه؟ :-/ :دی یه بازی عالی و بهترین Arcade Racing این نسل بود، ولی خب اصلا در حد Revenge و همین طور Take Down نبود. مشکل اصلیش هم این بود که مسیرها بسته نبود که اصلا واسه یه بازی مثل Burnout که همه چیز تو سرعت و تصادف خلاصه میشه جالب نیست. خیلی وقت ها میشد که کلا از مسیر مسابقه خارج می شدیم و به قول آریا به یه نقشه خوان واسه بازی احتیاج پیدا می کردیم :دی
اره درسته این مشکل رو داشت حسابی رواعصابم بود ولی این ازادی رو بهت میداد که از هر مسیری که خودت میخوای بری بعد چند ساعت بازی نقشه رو مثه کف دستم میشناختم دیگه باهاش مشکلی نداشتم و همیشه از نزدیک ترین مسیره میرفتم

امیدوارم مدال به اوجش برکرده
مدال سونی یکو شماره یکش رو فوق العاده دوست داشتم اما تا یکم معروف شدن از نسخه دوم شروع به تریدن کردند

ea مثل عادت هر سالش داره یه بازی اکشن با یه nfs می ده
فقط امیدوارم این دفعه دیگه یه بازی معمولی مثل run نسازه و ما رو نسبت به سری nfs ناامید نکنه

آخرین ویرایش:

به شدت تاييد ميشه.

از جمله معدود بازيهاي خوب بود كه وقتي خريدم به شدت ضدحال خوردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or