Need For Speed معرفی شد

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
need_for_speed_2015-7-600x337.jpg

#آپدیت:

طبق یک تویت که اکانت رسمی NFS درز کرده است، این شماره، وجه تشابه های زیادی با سری Underground خواهد داشت.

این بازی شماره جدیدی از Underground نیست، اما موارد و وجه تشابه های زیادی را از این سری با خود به همراه دارد که باعث جذابیت سری شده بود.

خوب بالاخره نسخه جدید از سری Need For Speed بطور رسمی از طرف EA، و تنها با یک تیزر کوتاه معرفی شد. رونمایی کامل از بازی در ماه بعد انجام خواهد پذیرفت.

بازی توسط Ghost Games ساخته می شود و یک «ربیوت کامل» خواهد بود. بدین معنی که نام بازی، هیچ پیشوند یا پسوندی نخواهد داشت. بازی دارای «شخصی سازی عمیق، سبک مسابقات داخل شهر، جهان آزاد شبانه» و در کل یک روایت همه جانبه از این تفاسیر است. موتور مورد استفاده در این بازی، ورژن مشابهی از Frostbite خواهد بود که Star Wars: Battlefront با آن در دست ساخت است.

مارکوس نیلسون، تهیه کننده ارشد گوست گیمز، در این رابطه می گوید: «NFS یک نام با وقار در دنیای گیمینگ است، و ما با این ریبوت، این نام را به جایگاه اصلی خود بازخواهیم گرداند. بعد از سابقه 20 ساله از این سری، و یک سال استراحت از آخرین ساخته ما، این بار ما چیزی را می سازیم که همیشه در فکرش بودیم. ما به صدای طرفداران گوش می دهیم و تجربه ای را برایشان به ارمغان خواهیم آورد که همیشه در ذهن می پروراندند و شور و هیجان ماشین و سرعت را درک خواهند کرد.»

بازی در پاییز 2015 برای سه پلتفرم PC, PS4 و Xbox One منتشر خواهد شد.

اطلاعات تکمیلی و رونمایی کامل در تاریخ 15 جون، و کنفرانس E3 شرکت EA انجام خواهد گرفت.

تمامی تصاویر منتشر شده بصورت in game هستند.
تصاویر بازی:

تیزر بازی:

آخرین ویرایش:
آخه بدبختانه این کارو ea ــی میکنه که داغون ترین سرورارو داره! همین rivals اینقدر اذیت میکنه تو انلاین حالا فول انلاینش هم کنن دیگه فبها!!

من نمیدونم مشکل با همیشه آن لاین بودن چیه
باعث میشه جهان بازی زنده تر بشه البته تا لانچ و نمایش گیم پلی نمیشه قضاوت کرد، که چقدر از این فرصت همیشه آن لاین بودن استفاده کردن تو گیم پلی

من نمیدونم مشکل با همیشه آن لاین بودن چیه

مشکلیه که کل دنیا دارن باهاش چه مایی که سرعت اینترنتمون بوق چه اون یارویی که تو انگلیس و آمریکا هست و اینترنتش خداس.

بحث هم سر سرعت اینترنت نیست، همیشه بازی های تمام آنلاین با مشکل سرور مواجهه میشن، همیشه!!!

بخاطر اینه که سرور ها هنوز آمادگیش رو ندارن و انواع و اقسام مشکلاتی که ایجاد میکنن. مگه اینکه بازی بگذره و شکست بخوره و پلیر هاش کاهش پیدا کنن اون وقت میشه مثل آدم بازی کرد.

وگرنه همه دنیا با این تمام آنلاین مشکل دارند.

حالا که اینطوری شد امیدوارم با کله بخوره زمین و کوچکترین شباهتی به UG ها نداشته باشه!
یک epic fail واقعی!حداقل حسرت بازی نکردنشو نداشته باشیم :d

:|

مطمئنید از این جمله؟!!! :|
بله مطمعنم.
هشتاد درصد بازی های ea که مولتی پلیر یا کو اپ دارن رو دارم و بازی کردم و میکنم واقعا اوضاع سروراش خرابه...البته بازی هایی که سروراشون متعلق به خود ea هستن نه بازی هایی مثل bf که rent server ــی هستن.
Nfs hotpursuit ابن مشکلو داره. Nfs rivals خیلی بیشتر. Simcity که کلا دیگه طرفش نرفتم از بس رو نـِرو بود. Fifa 14-15 افتضاح مخصوصا 15 که گاهی کلا میزنه زیر همه چی و میگه آنلاین بی آنلاین! دیسکانکت وسط بازی هم که زیاد اتفاق میفته! دیگه سرورای origin هم که حرفی واسه گفتن نذاشته!
البته من رو pc اینا رو بازی میکنم.
مشکل هم ربطی به نت ایران نداره کاملا جهانیه و عیان.
چه چیزی بدتر از این میتونه تجربه گیم پلیتو خراب کنه که توی یه race حساس تو آخرین لحظات درحالی که اولی یهو بنویسه session is no longer available !!

سرورهای EA همیشه کیفیت خوبی داشتن. به شخصه تجربه نکردم ولی از دوستان که همیشه توی بازی های EA و بخش آنلاین پلاسن (مثل همین فردین و بقیه:biggrin1:)، شنیدم واقعا سرورهای با کیفیتی داره و آپدیت های به موقع و به جایی عرضه عرضه میکنه و بهبود قابل توجهی پیدا میکنه.
پس مشکل از سرور نیست. مشکل از آنلاین بودن بازی و اینترنت ماست. یه همچین بازی نیازی نداره آنلاین باشه. من شاید دلم نخواد با بقیه بازی کنم و دوست داشته باشم ول بچرخم. این سیاست سازنده حق انتخاب رو از بازیکن میگیره و نبود اینترنت درست و حسابی هم این قضیه رو شدت میبخشه. یعنی اصلا ممکنه این بازی مثل Crew بر پایه آنلاین بودن و همکاری تیمی ساخته نشده باشه، ولی سازنده باید کرم خودشو یه جوری بریزه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or