Need For Speed معرفی شد

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
need_for_speed_2015-7-600x337.jpg

#آپدیت:

طبق یک تویت که اکانت رسمی NFS درز کرده است، این شماره، وجه تشابه های زیادی با سری Underground خواهد داشت.

این بازی شماره جدیدی از Underground نیست، اما موارد و وجه تشابه های زیادی را از این سری با خود به همراه دارد که باعث جذابیت سری شده بود.

خوب بالاخره نسخه جدید از سری Need For Speed بطور رسمی از طرف EA، و تنها با یک تیزر کوتاه معرفی شد. رونمایی کامل از بازی در ماه بعد انجام خواهد پذیرفت.

بازی توسط Ghost Games ساخته می شود و یک «ربیوت کامل» خواهد بود. بدین معنی که نام بازی، هیچ پیشوند یا پسوندی نخواهد داشت. بازی دارای «شخصی سازی عمیق، سبک مسابقات داخل شهر، جهان آزاد شبانه» و در کل یک روایت همه جانبه از این تفاسیر است. موتور مورد استفاده در این بازی، ورژن مشابهی از Frostbite خواهد بود که Star Wars: Battlefront با آن در دست ساخت است.

مارکوس نیلسون، تهیه کننده ارشد گوست گیمز، در این رابطه می گوید: «NFS یک نام با وقار در دنیای گیمینگ است، و ما با این ریبوت، این نام را به جایگاه اصلی خود بازخواهیم گرداند. بعد از سابقه 20 ساله از این سری، و یک سال استراحت از آخرین ساخته ما، این بار ما چیزی را می سازیم که همیشه در فکرش بودیم. ما به صدای طرفداران گوش می دهیم و تجربه ای را برایشان به ارمغان خواهیم آورد که همیشه در ذهن می پروراندند و شور و هیجان ماشین و سرعت را درک خواهند کرد.»

بازی در پاییز 2015 برای سه پلتفرم PC, PS4 و Xbox One منتشر خواهد شد.

اطلاعات تکمیلی و رونمایی کامل در تاریخ 15 جون، و کنفرانس E3 شرکت EA انجام خواهد گرفت.

تمامی تصاویر منتشر شده بصورت in game هستند.
تصاویر بازی:

تیزر بازی:

آخرین ویرایش:
بر خلاف اکثریت به نظرم بهترین نسخه nfs همون کربن بود بودش مخصوصا سیستم پیش برد بازی خیلی خوب بود هر منطقه یک باس فایت داشت کلا چیزه جالبی بود.

تنها نیستی به نظر منم کربن بهترین نسخه بوده از هر نظر کامل بود درسته اندازه ی ug کاستومایز ماشین نداشت اما بقیه ی چیزاش بهتر بود

من underground رو خیلی کم بازی کردم . ولی بنظرم سیستم شخصی سازیش خیلی عمیق و جالب بود و اگه اشتباه نکنم اون سیستم شخصی سازی سرعت سنج روی صفحه هم برا این بازی بود .
ولی خب بعد از اون که من نمیتونم خیلی نظر راجع بهش بدم .مثل چندتا دوستان Carbon خیلی عالی بود . البته اعتراف میکنم این قسمت باس هر منطقه گرچه خوب و جالب بود ولی خیلی سخت بود و یه جورایی تقلب توش بود. بهرحال این حتی اگه همون حس و حال کربن رو با امکانات جدید و بهتر برگردونه بازم خیلی عالیه.

آنلاین ؟؟؟ :-o

کلا بگن الفاتحه دیگه ... با این وضعیت داغون نت ایران و این گرونی نت و حجم های پی در پی ، آنلاین رو آدم کجای دلش بزاره آخه ...

این بازی هم رفت قاطی خاطرات ... کم کم از EA دارم نا امید میشم

اون از Star Wars اینم از NFS :bighug: یه شایعه هم داریم از Mirror's Edge 2:
- Part of this open world environment includes a persistent, “always online” component. The open world is considered a multiplayer “playground” where other plays can drop-in/drop-out seamlessly, freely choosing their level of interaction with other players and the game world. A comparison to Journey‘s online feature was given as the closest example.
NeoGAF - View Single Post - EA: Mirror's Edge and Plants vs Zombies: Garden Warfare 2 releasing Q1 2016

@Behrooz
فقط مونده Mass Effect جدید. اونم Online Only بشه دیگه جنسمون جوره :x:bighug:

:| :| :|

اون از Star Wars اینم از NFS :bighug: یه شایعه هم داریم از Mirror's Edge 2:

NeoGAF - View Single Post - EA: Mirror's Edge and Plants vs Zombies: Garden Warfare 2 releasing Q1 2016

@Behrooz
فقط مونده Mass Effect جدید. اونم Online Only بشه دیگه جنسمون جوره :x:bighug:

:| :| :|

شک نکن ME2 و مس افکت هم همین داستان رو دارن
من که کلا دیگه قید بازی های EA رو زدم

من مشکلی با آنلاین ندارم
اگه وعده هایی که میگن به حقیقت بپیونده خیلی هم خوب
خیلیا هم سر دستینی کلی غر زدن ولی والا ایرانی خیلی هست : D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن