Need For Speed معرفی شد

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
need_for_speed_2015-7-600x337.jpg

#آپدیت:

طبق یک تویت که اکانت رسمی NFS درز کرده است، این شماره، وجه تشابه های زیادی با سری Underground خواهد داشت.

این بازی شماره جدیدی از Underground نیست، اما موارد و وجه تشابه های زیادی را از این سری با خود به همراه دارد که باعث جذابیت سری شده بود.

خوب بالاخره نسخه جدید از سری Need For Speed بطور رسمی از طرف EA، و تنها با یک تیزر کوتاه معرفی شد. رونمایی کامل از بازی در ماه بعد انجام خواهد پذیرفت.

بازی توسط Ghost Games ساخته می شود و یک «ربیوت کامل» خواهد بود. بدین معنی که نام بازی، هیچ پیشوند یا پسوندی نخواهد داشت. بازی دارای «شخصی سازی عمیق، سبک مسابقات داخل شهر، جهان آزاد شبانه» و در کل یک روایت همه جانبه از این تفاسیر است. موتور مورد استفاده در این بازی، ورژن مشابهی از Frostbite خواهد بود که Star Wars: Battlefront با آن در دست ساخت است.

مارکوس نیلسون، تهیه کننده ارشد گوست گیمز، در این رابطه می گوید: «NFS یک نام با وقار در دنیای گیمینگ است، و ما با این ریبوت، این نام را به جایگاه اصلی خود بازخواهیم گرداند. بعد از سابقه 20 ساله از این سری، و یک سال استراحت از آخرین ساخته ما، این بار ما چیزی را می سازیم که همیشه در فکرش بودیم. ما به صدای طرفداران گوش می دهیم و تجربه ای را برایشان به ارمغان خواهیم آورد که همیشه در ذهن می پروراندند و شور و هیجان ماشین و سرعت را درک خواهند کرد.»

بازی در پاییز 2015 برای سه پلتفرم PC, PS4 و Xbox One منتشر خواهد شد.

اطلاعات تکمیلی و رونمایی کامل در تاریخ 15 جون، و کنفرانس E3 شرکت EA انجام خواهد گرفت.

تمامی تصاویر منتشر شده بصورت in game هستند.
تصاویر بازی:

تیزر بازی:

آخرین ویرایش:
دوست عزیز ! کاربر گرامی adu_turk میگه که بعد از ac ii همشون آتو آشغال هستن من برای ac گفتم که نمرات چیز دیگه ای میگند! در ضمن منظور من هم همین هست که nfs همیشه نمراتش خوب میشه! (من تمامی nfs ها رو دوست دارم). "یه نگاهی به نظر کاربر Adu turk بندازی می فهمی"
ADU_Tank برادر ADU_Tank :d
اصلا ولش کنید این بحث مزخرف رو. خودم راه انداختم خودمم جمعش میکنم:d
اتفاقا باید کوبید همینا هستن که باعث میشن EA و UBI بازی های اشغال تولید کنند مثلا گه کسی نمیرفت این بازی ها رو بخره اونام میفهمیدن که دارن راهشون رو اشتباه میرن
البته قصد بی احترامی نداشتم منظورم کلی بود
انقدر تند نرو وایسا با هم بریم...
همچین میگید انگار من له له میزنم برا بازیهای این دوتا شرکت و هوادار دو آتیششونم و هر بازی که بدن رو چشمم میزارم و بصورت اورجینال! میخرم؟!
من حتی فیفا رو هم بازی نمیکنم چه برسه به بقیه بازیهای EA !!! آخرین AC هم که نصفه نیمه بازی کردم بعد خوشم نیومد پاکش کردم همون AC IV بود.
بعد شما فکر میکنی EA خودش نمیدونه لقب بدترین استودیو بازیسازی رو لقب میکشه و سیاست هاش خیلی ناپسند و بد اند؟!
اینم نمونش: پره از اینا تو اینترنت:|
you-suck-ea_o_1183304.jpg

کلا این صفحات آخر رو میخوندم از بحث اصلی بازی دور شدیم ...

تریلر رو دیدم جالب بود ، حس Underground بهم دست داد منتهی اون ماشین پلیس یه کم رو نِرو هست!!! ، بازی اگه به گفته سازنده ش تیونینگش عمیق باشه که عالیه مسابقات ممنوعه تو شب هم حس واقعا خوبی داره به شرط اینکه باز در نقش پلیس ظاهر نشیم. امیدوارم مپ بازی بزرگ باشه و پر از مسابقات دریفت و دنده کشی هم باشه ... به هر حال انتظارات از بازی زیاده

دلت رو خوش نکن اینا الان میان میگن تصاویر از خود بازی بوده اما نزدیک انتشار یه چیز دیگه نحویل میدن :d دیگه عادی شده ^^
چیز خاصی نیست.معمولا برای هایپ کردن ملت این حرکتو میزنن:|
دیگه از Witcher که بزرگ تر نیست بازی!

من فقط می خوام مسابقات دنده کشی مثل undergrand داشته باشه یعنی اون مسابقات معرکه بود اصلا وقتی صدای موتور رو می شنیدی که غرش می کرد و دنده می خواست یه حال جالبی بهم دست می داد :d
راستی فکر کنم من تنها کسی باشم که زیاد با most wanted 2005 حال نکردم به نظر من hot pursuit 2 (همونی که قبل از سری undergrand اومد) بهترین need for speed هستش

امیدوارم اون قابلیت عکس انداختن از ماشین که روی مجله میرفت رو دوباره برگردونن. مخصوصا با اون دافاش! :d
لاکن ریسینگ شهری که این قسمت مهم را نداشته باشد ریسینگ نیست (حتی یه خاطره هم در این زمینه از عزیزی وجود دارد)
امضاتم عالیه <3

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or