Need For Speed بعدی را Black Box میسازد

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

needforspeedundercover.jpg

رئیس EA اروپا ، اقای Patrick Soderlund در گفت گویی با یورو گیمر اظهار داشتند سازنده ی اصلی سری NFS یعنی Black Box بازی بعدی Need For Speed را که در نوامبر سال اینده منتشر میشود را خواهد ساخت . نسخه ی امسال یعنی Hot Pursuit توسط استدیوی معروف Criterion ساخته شد اما اگر به یاد داشته باشید EA ادامه ی بازی Shift را برای پایان سال مالی 2011 تایید کرده بود . Slightly Mad نیز سازنده ی عنوان اول Shift بود و Black Box هم اخرین عنوانی که از این سری در پرونده دارد بازی Undecover بود که در سال 2008 برای کنسول ها منتشر کرد و هم اکنون نیز بازی MMO ی NFS : World را در دست انتشار دارد . Soderlund در ادامه میگوید : این استراتژی تعویض استدیو های سازنده ی NFS مانند کاری است که Acti Blizzard برای سری COD انجام میدهد . " ما میخواهیم به انبوهی از مخاطبان دست بیابیم و Hot Pursuit در این زمینه بهتر از Shift عمل کرده است . شاید 2 یا 3 سازنده هر دو سال یک بار روی این بازی کار کنند پس هر زمان که بازار این اجازه رابه ما دهد و ما نیز احساس امادگی کنیم میتوانیم نسخه های مانند Shift و غیره را تولید کنیم

Source

این Black Box مگه اکثر کارمنداش اخراج نشدن ؟ خیلی تعدیل نیرو داشت ظاهرا !

اگه آره ، اعضای فعلی قبلا کج بودن ؟

به نظرم همون سیتروزن از همه بهتره و داره یه شاهکارو میده

کی؟:d

shift که خیلی مزخرف بود ببینیم تا این ناشر جدید چه میکنه !
شیفت اصلا مضخرف نبود :d

ناشر نه ، سازنده ، جدید هم نیست کلی گند زده به NFS :d

آخرین ویرایش:
shift که خیلی مزخرف بود ببینیم تا این ناشر جدید چه میکنه !
تنها مشکل SHIFT این بود که نمیدونست میخواد شبیه ساز باشه . یا یه بازیه ارکید مثل نسخه0های قبل NFS !!! ولی در کل بازیه خوبی بود . از یه SHIFT که به شبیه سازی بیشتر نردیک باشه استقبال میکنیَم :دی

پس کار nfs تمومه :d
امیدوارم خوب بسازه و دوباره گند نزنه:>
nfs گند نمیزنه
اما انگار از زمانی که این بورن اوت اومده Nfs دیگه مثل قدیم نیست یعنی عشق پیست بازی شده
من فکر کنم EA بورن اوت رو واسه این داده که خیابونی و پیست رو از هم جدا کنه(این نظر من بود)

اهان فکر کنم سرشون به سنگ خورد بلاخره دادن به اصلی بهترین عنوان همین balck box مثل Most Wanted دیگه چی می گید EA شرکتی نیست که تو کار سازنده دخالتی داشته باشه مطمئن عنوان بعدی عالی میشه

اهان فکر کنم سرشون به سنگ خورد بلاخره دادن به اصلی بهترین عنوان همین balck box مثل Most Wanted دیگه چی می گید EA شرکتی نیست که تو کار سازنده دخالتی داشته باشه مطمئن عنوان بعدی عالی میشه
البته از اون طرف این شرکت مزخرفی مثل Undercover هم به خورد ملت داده!!!پس زیاد امیدوار نباش!

استدیو بدی نیست کارای بدی هم ارائه نداده

* NHL 2K (Dreamcast, 2000)
* NASCAR 2001 (PlayStation, 2000)
* NHL Hitz 20-02 (GameCube, PlayStation 2, Xbox, 2001)
* Sega Soccer Slam (GameCube, PlayStation 2, Xbox, 2002)
* NHL Hitz 20-03 (GameCube, PlayStation 2, Xbox, 2002)
* Need for Speed: Hot Pursuit 2 (PlayStation 2, 2002)
* NHL 2004 (GameCube, PlayStation 2, Xbox, 2003)
* Need for Speed: Underground (GameCube, PlayStation 2, Windows, Xbox, 2003)
* NHL 2005 (GameCube, PlayStation 2, Xbox, 2004)
* Need for Speed: Underground 2 (GameCube, PlayStation 2, Windows, Xbox, 2004)
* Need for Speed: Most Wanted (PlayStation 2, Windows, Xbox, Xbox 360, 2005)
* Need for Speed: Carbon (Macintosh, PlayStation 2, PlayStation 3, Wii, Windows, Xbox, Xbox 360, 2006)
* Skate (PlayStation 3, Xbox 360, 2007)
* Need for Speed: ProStreet (PlayStation 2, PlayStation 3, Wii, Windows, Xbox 360, 2008)
* Need for Speed: Undercover (PlayStation 2, PlayStation 3, Wii, Windows, Xbox 360, 2009)
* Skate It (Wii)
* Skate 2 (PlayStation 3, Xbox 360, 2009)
* Skate 3 (PlayStation 3, Xbox 360, 2010)
* Need for Speed: World (Windows, 2010)

استدیو بدی نیست کارای بدی هم ارائه نداده
Black Box هیچی نداره .... یعنی مضخرفه در کل کاراش !
بابا یک چی بگید با عقل جور دربیاد! استودیوی بدی نیست؟ :eek: کاراش مضخرفه؟ :eek:
بیخیال دیگه برادرای من. کلا سری Need For Speed مدیون به این شرکت ِ. قول میدم هر کدوم از شماها بیش از صد بار NFSـــهای UG و MW رو بازی کرده باشید. چرا نمک نشناسی میکنید بابا!

بابا یک چی بگید با عقل جور دربیاد! استودیوی بدی نیست؟ :eek: کاراش مضخرفه؟ :eek:
بیخیال دیگه برادرای من. کلا سری Need For Speed مدیون به این شرکت ِ. قول میدم هر کدوم از شماها بیش از صد بار NFSـــهای UG و MW رو بازی کرده باشید. چرا نمک نشناسی میکنید بابا!
موافقم
ولی از صحبتهای EA بوی طمع میاد:دی هر حرفی میزنه بوی سود بیشتر میده،ای کاش به جای این که دست چندین استودیو بده بازیو ،Black Box رو ساپورت کنه و بها بده بهش تا کارای با کیفیتی ببینیم،درست همون کاری که تا قبل از Pro street کرد و NFS هایی مثل MW,UG به یاد موندنی شدند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or