Need For Speed بعدی را Black Box میسازد

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

needforspeedundercover.jpg

رئیس EA اروپا ، اقای Patrick Soderlund در گفت گویی با یورو گیمر اظهار داشتند سازنده ی اصلی سری NFS یعنی Black Box بازی بعدی Need For Speed را که در نوامبر سال اینده منتشر میشود را خواهد ساخت . نسخه ی امسال یعنی Hot Pursuit توسط استدیوی معروف Criterion ساخته شد اما اگر به یاد داشته باشید EA ادامه ی بازی Shift را برای پایان سال مالی 2011 تایید کرده بود . Slightly Mad نیز سازنده ی عنوان اول Shift بود و Black Box هم اخرین عنوانی که از این سری در پرونده دارد بازی Undecover بود که در سال 2008 برای کنسول ها منتشر کرد و هم اکنون نیز بازی MMO ی NFS : World را در دست انتشار دارد . Soderlund در ادامه میگوید : این استراتژی تعویض استدیو های سازنده ی NFS مانند کاری است که Acti Blizzard برای سری COD انجام میدهد . " ما میخواهیم به انبوهی از مخاطبان دست بیابیم و Hot Pursuit در این زمینه بهتر از Shift عمل کرده است . شاید 2 یا 3 سازنده هر دو سال یک بار روی این بازی کار کنند پس هر زمان که بازار این اجازه رابه ما دهد و ما نیز احساس امادگی کنیم میتوانیم نسخه های مانند Shift و غیره را تولید کنیم

Source

به نظر من این سیاست رو اگه EA بخوبی پیاده کنه (بازی چند سازنده داشته باشه) واسه سری NFS خوب هست. چون اینجوری باعث میشه بازی همیشه باطراوت باشه و هر کدوم از سازنده ها ممکنه یه ایده هایی رو به بازی اضافه کنن.

باو بیخـــــــــیال:دی دوباره 1 نوب پیدا میشه سر همین مسئله جنگ راه میندازه باهاتا:دی
همگی NFS ها "عالـــــی" بودند:d
برنخوره به کسی ترو خدا

نه دیگه عالی بودن UG1 بر کسی پوشیده نیست ! :دی البته 2ش هم عالی بود مخصوصا از نظر تیونگ ! ولی یکش یه جذابیت خاصی داشت ! خیلی خاص بود! الانم بهش فکر میکنم یه هیجان خاصی میاد سراغم !! :دی

حالا من اسم دو تا شو نوشتم ولی از نظر خود من که عشق NFS دارم به غیر از SHIFT همه NFS ها عالی بودن حتی Undercover و Pro Street که خیلی ها میگن این دو تا آشغالن!
بعد از Carbon، سری NFS رو به زوال گذاشت. اتفاقا من فکر کنم Shift یه کم بهتر از ProStreet و Undercover بود.
در کل Criterion کارش بیسته و می تونه این سری و برگردونه به دوران اوج اولیه.

بعد از Carbon، سری NFS رو به زوال گذاشت. اتفاقا من فکر کنم Shift یه کم بهتر از ProStreet و Undercover بود.
در کل Criterion کارش بیسته و می تونه این سری و برگردونه به دوران اوج اولیه.
شیفت که دیگه فقط یه اسم NFS الکی روش بود !
واسه فروش!!! :دی

بابا اینجوری که خوبه، بلک باکس وقت بیشتری داره واسه ساختن بازی !
یعنی هر دو استدیو وقت بیشتری دارن برای کار روی بازی ها !
یادش بخیر NFS واقعا آدم رو با خودش درگیر میکرد، مخصوصا وقتی ته ریس توی دیواری جایی گیر میکردی !
این صدای ویژ ویژـه بقیه ماشینا که اول میشدن ( بعد اینکه یه جای ما بلـــــه !!!! ) ! خیلی زور داشت ! یه سری داداشم تا 15 20 دقیقه داشت فوشای ناجور میداد به PC :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or