NBA 2K15

به نام خدا
سلام.گفتم تاپیک بازی زده نشده من بزنم.کم کم داریم به تاریخ عرضه نزدیک میشیم

پ.ن
بازی NBA 2K15 در روز ۷ اکتبر (۱۵ مهر) برای پلتفرم های PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360 و PC عرضه خواهد شد.

lu4jx69l29wu0c2qc702.png
[/URL][/IMG]

آخرین ویرایش:
بازی رو بذارید رو حالت Simulation یه Middle Fingerـه خوشگل به تمام بازیهای ورزشی که ادعای شبیه ساز بودن دارن نشون میده :دی
بازی از نظر هسته گیم پلی بینظیره، بینظیر و با اختلاف بهترین و کاملترین بازی ورزشی هست. ولی متاسفانه سرورهای بازی تا سال قبل که خیلی تعریفی نداشتن و این برای یه بازی ورزشی فاجعست، مودهای آنلاین هم جا داره متنوع تر شه و در مقایسه با بازی ای مثل فیفا باید چند تا مود باحال دیگه اضافه کنن. نسخه قبلی هم که واسه نفس کشیدن باید پول میدادی و این کار رو برای من غیر قابل تحمل کرده بود. اما گویا این نسخه دیگه مشکل میکروترنزکشن رو نداره و دیگه زیاد خبری از VC نیست. سرورها هم این دفعه گفتن اختصاصی شده. اگه واقعاً این حرفا درست باشه یه بازی هیولای دیگه از 2K خواهیم دید.

واقعا بهتربن بازي ورزشي هستش ! با اينكه براي من سخت بود هم گيم پلي و مخصوصا دفاع كردن هم اينكه جزئيات قوانين بسكتبال رو نميدونم اما از هر نظر بهترينه ! گرافيك و گيم پلي و انيميشن و همچنين يك شبيه ساز واقعيه !
كلا خوش بگذره بهتون جاي مارو خالي كنيد :d

بچه ها کسي میدونه این اسکن کردن صورت به چه درد میخوره
برای بخش MY PLAYER.خودت رو میسازی و وارد میدون میشی:d
---
برای nba یکم باید تحمل به خرج بدید و بخش های آموزشی رو کامل برید.بعد از چندوقت هیچ بازی ورزشی دیگه ای جذبتون نمیکنه.

دوستانی که بازی رو تجربه نکردن، بازی رو بخرن و چند هفته تمرین کنن تا بازی رو یاد بگیرن. دیگه نمیتونن بیخیال بازی بشن :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or