NBA 2K14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter HDV 7
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ببين دوست گل،عملا در بسكتبال خيلى سخت ميشه تو پ حريف رو زد اگر دربيل كنه يا دست عوض كنه خيلى سخته.براى دفاع كردن شما ميتونى ب حريف بچسبى و كنترلش كنى و وقتى خواست اقدام شوت كنه با y جلوى پرتابشو سد كنى يا در اصطلاح بلاك كنى

Sent from my iPhone using Tapatalk
برای دفاع فقط همین کارو میشه کرد ؟ وقتی RB یا LB رو میزنم بالای سر بازیکنها A/B/X/Y میاد !! دلیلش چیه ؟

برای دفاع فقط همین کارو میشه کرد ؟ وقتی RB یا LB رو میزنم بالای سر بازیکنها A/B/X/Y میاد !! دلیلش چیه ؟

اون يكيش واسه سوييچ كردن بين بازيكناست،اونيكيم واسه تاكتيكهاى مختلف بازى كه در زمين پياده كنى

بازی رو میتونم آپدیت کنم ؟! اصلا آپدیتی براش اومده ؟ لینکشو دارید ؟ واینکه چجوری میتونم بریزم ؟ ممنون

بازی رو میتونم آپدیت کنم ؟! اصلا آپدیتی براش اومده ؟ لینکشو دارید ؟ واینکه چجوری میتونم بریزم ؟ ممنون

بايد ب لايو وصل شيد و خودش روستر آپديت ميكنه،نقل و انقلات جديد و اورال بازيكنها

اونو نميدونم.ولى اگه ديسكتون برنرمكس كه نبايد بن شيد

قبلا چون بازی های غیر برنر مکس تو حالت آفلاین زیاد بازی کردم ! ریشه کنسول خراب شده !! میگن به محض وصل شدن بن میشی !! نمیدونم والا !!!

قبلا چون بازی های غیر برنر مکس تو حالت آفلاین زیاد بازی کردم ! ریشه کنسول خراب شده !! میگن به محض وصل شدن بن میشی !! نمیدونم والا !!!

فكر نميكنم چنين چيزى حقيقت داشته باشه.منم قبل از اينكه اپديت كنم بازى بيشتر بازيام غير برنرمكس بود.اما شما بازم خودت تحقيف كن و بعد اگه خواستى انجام بده

فكر نميكنم چنين چيزى حقيقت داشته باشه.منم قبل از اينكه اپديت كنم بازى بيشتر بازيام غير برنرمكس بود.اما شما بازم خودت تحقيف كن و بعد اگه خواستى انجام بده

ولی خب حالا که آخرای عمر کنسول X360 هستش و دارن جای خودشونو به کنسول های نسل جدید میدن ! میخوام لایو رو امتحان کنم ! نهایتا بن میشم دیگه !
حالا 2 تا سوال دارم ازت رفیق اولی اینکه من اینترنت وایرلس دارم خونه ! چجوری میتونم وصل شم ؟
دومین سوال اینکه اینترنت من 256 دانلود نا محدود از مخابراته ! به نظرت جواب میده ؟
ممنون از راهنمایی ها ;)

دوستان من تو این بازی خیلی آماتورم !

یکی لطف میکنه بگه چطور میتونم خوب دفاع کنم ؟! یا چطور میتونم بدون خطا توپ حریفو بقاپم ؟

چون وقتی تیم حریف حمله مییکنه عملا هیچ دفاعی بلد نیستم !​

وقتی طرف توپو تحت کنترل داره بهش نزدیک شو و LT رو نگه دار.
بلاک کردن رو هم که ایشون گفتن.
قاپیدن توپ هم یه مقدار قلق داره. قلقش هم با تمرین زیاد دستت میاد. هم باید مهارت بازیکنت بالا باشه هم خودت. باید به موقع این کارو بکنی. اگر بد موقع بکنی یا از طرف جا می مونی و طرف دریبل می کنه ازت رد می شه یا ممکنه خطا بشه. کلا خیلی دنبال توپ قاپی نباش.
برای قطع کردن پاس ها هم به بازیکنی که قصد داره پاس رو دریافت کنه نزدیک شو و به محض این که مالک توپ پاس رو انداخت X رو بزن.

ولی خب حالا که آخرای عمر کنسول X360 هستش و دارن جای خودشونو به کنسول های نسل جدید میدن ! میخوام لایو رو امتحان کنم ! نهایتا بن میشم دیگه !
حالا 2 تا سوال دارم ازت رفیق اولی اینکه من اینترنت وایرلس دارم خونه ! چجوری میتونم وصل شم ؟
دومین سوال اینکه اینترنت من 256 دانلود نا محدود از مخابراته ! به نظرت جواب میده ؟
ممنون از راهنمایی ها ;)

با کابل لن وصل کن.
واسه انلاین با خارجیا فک نکنم جواب بده.اما میتونی اپدیتارو بگیری

ممنون از راهنمایی ها ;)
آموزش کامل و تصویری رو تو این تاپیک می تونی بخونی:
http://forum.bazicenter.com/thread9817/

سرعت اینترنتت هم برای بازی آنلاین فکر نکنم مناسب باشه ولی برای دانلود آپدیت و DLC و این جو کارا جواب می ده.

سلام من وقتی میرم داخل کریر و میخوام سیو قبلم رو اجرا کنم میگه سیو شما خراب شده کاری نمیشه کرد که سیوم دوباره درست بشه؟
سلام
نه! من یه بار تو NBA 2K12 به این مشکل خوردم دهنم سرویس شد دپرس شدم کلا بازی رو پاک کردم بی خیالش شدم تا سال بعد که NBA 2K13 بیاد!

مشکل اینه که دوتا سیو داشتم یکی مال داداشم بود که اینطوری شد فصل سوم هم بود یکی هم مال خودم بود که بعد از مدتی اونم توی فصل سوم نابود شد واقعا اعصابم رو به هم ریخت

Sent from my LT22i using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or