NBA 2K14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter HDV 7
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چرا اینقدر سخت شده به خدا اینقدر اعصابمو خرد کرد بازی و سیوه اشو پاک کردم. لامصب هر چندتا سه امتیازی میندازی گل نمیشه زد بعد دفاع کردن خیلی سخته مسخرست. خاک بر سر آچیومنتهای عجیب غریب هم داره نزدیک به 20 تا بازی کردم یه آنچیومنت نداد.

چرا اینقدر سخت شده به خدا اینقدر اعصابمو خرد کرد بازی و سیوه اشو پاک کردم. لامصب هر چندتا سه امتیازی میندازی گل نمیشه زد بعد دفاع کردن خیلی سخته مسخرست. خاک بر سر آچیومنتهای عجیب غریب هم داره نزدیک به 20 تا بازی کردم یه آنچیومنت نداد.
داداش خب برو ترينينگ كمپ تمرين كن چرا از بازي ايراد ميگيري؟ من با سه زن ها تازه اونم روي سيموليت بخوبي پرتاب ميكنم ، سيستم دافعش كمي تغيير كرده مخصوصا بلاكها كه در جهت واقعي شدن بازي پيشرفت كرده خطاهاي بلاك ها خيلي واقعي شده و ..... الكي بهترين يازيه ورزشي نشده كه

داداش خب برو ترينينگ كمپ تمرين كن چرا از بازي ايراد ميگيري؟ من با سه زن ها تازه اونم روي سيموليت بخوبي پرتاب ميكنم ، سيستم دافعش كمي تغيير كرده مخصوصا بلاكها كه در جهت واقعي شدن بازي پيشرفت كرده خطاهاي بلا ها خيلي واقعي شده و ..... الكي بهترين يازيه ورزشي نشده كه
سخته برادر سخته. شما هم تا حدودی درست میفرمایی. ولی باید اشتباه هر چه امتیاز جمع کردی به فنا میره خدایش از فوتبال بیشتر حال میده ولی این سختیش عذاب آوره. روی آیزی که میزاری تمام توپها گل میشه نه به اون شوری نه به این بی نمکی. در کل اعصاب و تمرکز زیاد در هاله پروفشنال میخواد که من از این دو محرومم. این نظر شخصیه و میدونم خیلی ها حال میکنند باش

من همیشه بازی رو آپدیت میکنم ولی بالاخره لباسهای کریسمس هم به بازی اضافه شد:bighug: دوربین ورزشگاه ها هم مثل واقعیت شده.مثلا دوربین دیفالت زمین گلدن استیت با سلتیک کاملا متفاوته البته فکر کنم قبلا هم اینطوری بود من توجه نمیکردم ...

ولی حیف کفشها آپدیت نشدن ....

و اینکه این تماشاچیا تو بازیهای معمولی لیگ اینقدر سر و صدا میکنن انگار فیناله.رو اعصابن من صداشونو کم میکنم.

من هنوز تو فکر nba 2k 15 نسل جدیدم.میخوان چیکار کنن خدا میدونه:bighug:

سلام
اقایون من قهرمان شدم رفتم کاخ سفید پرزیدنت هم دیدم و اینا:d مشکل اصلیم اینجاس که تو درفت افتادم پیک 30!! نمیشه کاری کرد که پیک های بهتر گیرم بیاد؟!

سلام دوستان چه جوری توی فصل 82 تا بازی می کنن ؟ هر کنفرانس 15 تیمه چند بار بازی می کنن ؟
نقل و انتقالات چطوره ؟ فصل نقل و انتقالات دارن ؟
هر تیم 4 بار با تیمهای دیگه بازی میکنه...البته میتونی قبل از شروع فصل بازیها رو کمتر کنی فصل نقل وانتقالات هم داره ولی مثل فوتبال نیست که پول پیشنهاد بدی و بازیکن یه تیم رو بخری! باید یا بازیکنت رو با بازیکن اون تیم عوض کنی یا میتونی از بین بازیکن هایی که آزاد هستن با یکی قرارداد امضا کنی.

چندتا بازی انجام دادم شک کردم 13 هست یا 14
از نظر گرافیکی که هیچ تغییری نکرده فیس ها همون 13 هستن انیمیشن ها هم همون ورژن قبل
فکر کنم فقط دیتا بازی آپدیت شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or