NBA 2K14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter HDV 7
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
منظورت تغییرات راستر توی منوی اصلی هست، نه توی مدهای مختلف، درسته؟
دو حالت داره، یا یه بازیکن رو ترید میکنی که خودت انجام دادی
یا میتونی یه بازیکن رو از راستر هر تیمی release کنی و بفرستی توی لیست free agent. بعد از اونجا میتونی بازیکن رو assign کنی به راستر هر تیمی که دوس داشتی. ممکنه ارور پر شدن راستر تیم رو بده که اونوقت باید یه بازیکن رو از لیست خارج کنی تا بتونی بازیکن جدید وارد کنی

منظورت تغییرات راستر توی منوی اصلی هست، نه توی مدهای مختلف، درسته؟
دو حالت داره، یا یه بازیکن رو ترید میکنی که خودت انجام دادی
یا میتونی یه بازیکن رو از راستر هر تیمی release کنی و بفرستی توی لیست free agent. بعد از اونجا میتونی بازیکن رو assign کنی به راستر هر تیمی که دوس داشتی. ممکنه ارور پر شدن راستر تیم رو بده که اونوقت باید یه بازیکن رو از لیست خارج کنی تا بتونی بازیکن جدید وارد کنی
خب اینکه خیلی مسخره اس! تو فیفا باید بری چونه بزنی بازیکن بخری اینجا مثل جنگل میمونه هرکاری بخوای میتونی بکنی!:d اصولا چیزی به اسم پیشنهاد دادن و قبول یا رد کردن تیم مقابل هست؟! میشه بازیکنی رو فروخت؟

- - -ویرایش - - -

چجوری میشه قرارداد بازیکن رو تمدید کرد؟

آره خب توی کریر و بقیه مدها باید درخواست بدی، مثلا توی مای پلیر باید درخواست ترید بدی و با چند باشگاه قرار ملاقات میزارن و حرف میزنی و این حرفا :d
ولی در حالت عادی تو راستر رو میتونی راحت تغییر بدی
تمدید بلد نیستم، برو از افشین تو پروفایلش بپرس چون اینجا نمیاد :d

آره خب توی کریر و بقیه مدها باید درخواست بدی، مثلا توی مای پلیر باید درخواست ترید بدی و با چند باشگاه قرار ملاقات میزارن و حرف میزنی و این حرفا :d
ولی در حالت عادی تو راستر رو میتونی راحت تغییر بدی
تمدید بلد نیستم، برو از افشین تو پروفایلش بپرس چون اینجا نمیاد :d
خودم فهمیدم چیکار باید بکنم:d از بخش Association که وارد میشی همه چیز استاندارده و دقیقا شبیه سازیه NBA ــه. این مای کریرش عجب چیز خوفیه شدیدا اعتیاد اوره:bighug:

سلام ببخشید من تا حالا بسکت به صورت جدی بازی نکردم
چند سوال دارم
1. کلا بگید پاس و شوت و این چیزها چجوری است
2.تورنمنت ها چجوری باید برم ؟
3.تیمهای بسکتبال رئال مادرید و بارسلوناش کجان ؟

سلام ببخشید من تا حالا بسکت به صورت جدی بازی نکردم
چند سوال دارم
1. کلا بگید پاس و شوت و این چیزها چجوری است
2.تورنمنت ها چجوری باید برم ؟
3.تیمهای بسکتبال رئال مادرید و بارسلوناش کجان ؟

سلام
1- برای پاس باید از دگمه A و برای شوت باید از دگمه X استفاده کنی برای دفاع کردن و توپ ربایی هم باید از دگمه B استفاده کنی و نهایتا برای بلاک کردن شوت حریف هم از دگمه Y باید استفاده کنی.
2- تو منوی بازی هم میتونی وارد گزینه Association بشی و یه فصل کامل رو بازی کنی با تیم مورد علاقه ات هم یه بخش دیگه هست به اسم My Career که شبیه به Be a Pro تو فیفاس و میتونی بازیکن بسازی و وارد مسابقات بشی.
3-تیمهای رئال و بارسا هم تو منوی اصلی بازی هستن و میتونی برای بازیکردن ازشون استفاده کنی.

سلام
1- برای پاس باید از دگمه A و برای شوت باید از دگمه X استفاده کنی برای دفاع کردن و توپ ربایی هم باید از دگمه B استفاده کنی و نهایتا برای بلاک کردن شوت حریف هم از دگمه Y باید استفاده کنی.
2- تو منوی بازی هم میتونی وارد گزینه Association بشی و یه فصل کامل رو بازی کنی با تیم مورد علاقه ات هم یه بخش دیگه هست به اسم My Career که شبیه به Be a Pro تو فیفاس و میتونی بازیکن بسازی و وارد مسابقات بشی.
3-تیمهای رئال و بارسا هم تو منوی اصلی بازی هستن و میتونی برای بازیکردن ازشون استفاده کنی.

چرا هر چی من میگردم رئال و بارسا رو پیدا نمیکنم؟
لطفا دقیقتر بگو کجا هستن

چرا هر چی من میگردم رئال و بارسا رو پیدا نمیکنم؟
لطفا دقیقتر بگو کجا هستن
وارد بازی که میشی همون منوی اولیه که دوتا بازیکن از دوتیم رو نشون میده با RT و LT میتونی تیمها رو عوض کنی و یه سری تیم اروپایی هم هستن که رئال و بارسا هم هستن یه تیم هم از رژیم صهیونیستی داره:d

بازی چه تغییراتی داشته؟
خوب شده؟!
خیلی دوست دارم بگیرمش:دی

من تا دیروز داشتم 2k13 بازی میکردم ( ولی نه حرفه ایی ) امروز دستم به 14 خورد بازی تغییراتی داشته مثلا خیلی روون تر شده ، انیمیشنهای جدید ، سیستم دفاع کردن که کلا بازی رو دگرگون کرده کنترل بازی هم در جهت واقعی شدن بازی کمی تغییر کرده کلا من از پیشرفتش راضی بودم نسبت به 13

آقا من یه مشکلی دارم ، مگه نباید sleevs های تیم نیویورک نیکز در لباس خونگیشون سفید باشه ؟! الان رنگ لباس اول رو بعد آپدیت روستر زده آبی!! باید سفییییید باشهههه اینا نمیدونن من روی accessories ها حساسم؟ بعد چرا پیراهن سبز نیویورک نیست؟ بجاش یه سفید بد رنگه که انگار باگه! برید ببینید !

این منوهاش با اینکه الان چند ساله همیه و طرفداراش باهاش راحتن ولی واقعا زشت و بدسلیقگیه کامله .

بعد این اسلایدرها توی بازیهای آنلاین چجوریه ؟ مثلا همه باید سیمولیت بازی کنن یا دیفالت ؟

چرا این هوستون راکتس اینقدر باحال شده ؟ هاردن 3>

اینا همه به کنار یکی جلویNBA 2K نسل بعد رو بگیره .چیکار دارن میکنن اینا :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or