NBA 2K14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter HDV 7
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چقدر سخته خدايي . اينقدر فيفا بازي كرديم ٤تا پاس شوت گل عادت به سختي نداريم :d
MyCareer چقدر بايد بازي كرد تا به جايي رسيد ؟!

چقدر سخته خدايي . اينقدر فيفا بازي كرديم ٤تا پاس شوت گل عادت به سختي نداريم :d
MyCareer چقدر بايد بازي كرد تا به جايي رسيد ؟!
اگه اعصابت ضعیفه بزار کنار :d
من همون rookie season درخواست ترنسفر دادم رفتم لیکرز :d

تو بخش PS3 که به این بازی توجهی نمیکنن .. ما ام اومدیم اینجا:d
من هر کاری میکنم نمیتونم خوب دفاع کنم! اصلا دیگه ناجور شدم..
به نظرم NBA 10 که EA زده بود خیلی راحت تر و رون تر بود .. من با اون وقعا راحت بودم! ولی این خیلی حرفه ایه!
ولی بازی خیلی شاخیه

بازی نسبت به 2013 بهتر شده یا نه اگه نه بیخیالش بشم ؟

نه همونه. فقط یه مود لبران جیمز بهش اضافه شده و البته دیگه از آهنگ های اختصاصی Jay-Z هم خیری نیست.
گرافیک و چهره ی بازیکن ها و انیمیشن ها دقیقا مثل قبل هستن. گیم پلی هم تقریبا هیچ تغییری نداشته.
در کل به نظر می رسه تمرکزشون رو گذاشتن رو نسخه نسل بعد. این نسل بعدیه لامذهب گرافیک داره ها!! انیمیشن هاش هم این قدر طبیعیه که واقعا این احساس به آدم دست می ده که داره بازی واقعی رو نگاه می کنه! فقط 50 گیگ هم فضا روی هارد کنسول نیاز داره! از رو همین چند تا دونه اسکرین شات و یه تریلری که در اومده می شه فهمید نسخه نسل بعد چه قدر عالیه!

- - -ویرایش - - -

تو بخش PS3 که به این بازی توجهی نمیکنن .. ما ام اومدیم اینجا:d
من هر کاری میکنم نمیتونم خوب دفاع کنم! اصلا دیگه ناجور شدم..
به نظرم NBA 10 که EA زده بود خیلی راحت تر و رون تر بود .. من با اون وقعا راحت بودم! ولی این خیلی حرفه ایه!
ولی بازی خیلی شاخیه
داداش شما اول Practice ها رو برو خیلی بهت کمک می کنه. بعد هم باید یه ذره با بازی ور بری تا قلقش دستت بیاد.
برای دفاع هم نباید بدویی سمت مالک توپ. باید آروم دنبالش کنی و LT رو نگه داری. برای توپ دزدی هم باید X رو بزنی. اگه پشت سر هم چند بار بزنی خطات گرفته می شه. پس اگه نشد خیلی اصرار نکن و بی خیال گرفتنش بشو. فقط بازیکنو کنترل کن. برای دفاع کردن شوت هاشون هم باید Y رو بزنی.
اگر هم موقعیت خوبی گیرت اومد می تونی LB رو بزنی و double team کنی شاید بتونی توپ رو از یارو بگیری. فقط اگه بی موقع این کارو بکنی ممکنه یه بازیکن خالی بشه و با یه پاس ساده تیم حریف امتیاز بگیره.

سلام

خواهشا راهنمایی کنین

من موندم کدوم یکیشون رو بگیرم اینو یا NBA LIVE 2014 ؟ راهنمایی کنین ... من تا حالا بسکتبال بازی نکردم و اولین سریه میخوام بگیرمش

میخوام اوریجینالشو بگیرم ..

سلام

خواهشا راهنمایی کنین

من موندم کدوم یکیشون رو بگیرم اینو یا NBA LIVE 2014 ؟ راهنمایی کنین ... من تا حالا بسکتبال بازی نکردم و اولین سریه میخوام بگیرمش

NBA 2K ﺑﻪ ﻧﻆﺮ ﻣﻦ ﺑﻬﺘﺮﻩ.

ببخشید باید چطوری آنلاین بازی کنیم؟
اشتراک گلد کافیه، آنلاین پس نداره
سلام

خواهشا راهنمایی کنین

nba live فقط برای نسل بعد قراره بیاد و واسه نسل حاضر الان فقط 2k موجوده، برای نسل بعد هم با اختلاف زیاد انتخاب درست nba 2k هست

سلام
آقا میگم چطور میشه دو پرتاپ آزاد رو وارد سبد کرد ؟!
من که هر طور تست کردم توپ توی سبد نمیره که نمیره! بدجور رفته رو اعصابم )x
باید روش درست پرتاب رو بلد باشین؛ روش درست هم رها کردن آنالوگ یا دکمه در زمانیه که دست بازیکن به نقطه اوج یا عقب ترین حالت خودش میرسه
نکته بعدی هم استایل متفاوت پرتاب بازیکنای مختلفه که باید دقت کنین، یعنی استایل پرتاب بازیکنا رو با تکرار بهشون عادت کنین
موقعی که پرتاب رو میزنین یه راهنما هم بالا هست که میگه توپ رو دیر ول کردین یا زود، با تمرکز روی این سه دستورالعمل کنار هم میتونین مشکل رو رفع کنین

سلام

اقا این ترنسفر بازیکنها چجوریه؟! من الان بخوام بازیکن بخرم یا بفروشم چیکار باید بکنم؟ یه گزینه هست به اسم Trade که وقتی بزنی هر بازیکنی رو با بازیکن دیگه ای که بخوای!!! عوض میکنه...من بازیکن 1 میلیونی رو با بازیکن 14 میلیونی تعویض کردم! اگر یه مقدار در مورد ترنسفر توضیح بدید ممنون میشم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or