SleepyTurtel
کاربر سایت
فهمیدم.دست گلت درد نکنه.درک فیشر تو ock?بالا برات به ترتیب نوشتم دیگه
فهمیدم.دست گلت درد نکنه.درک فیشر تو ock?بالا برات به ترتیب نوشتم دیگه
فهمیدم.دست گلت درد نکنه.درک فیشر تو ock?
این نقل انتقالاتو از کجا باید ببینم؟؟؟؟؟؟؟؟فهمیدم.دست گلت درد نکنه.درک فیشر تو ock?
این نقل انتقالاتو از کجا باید ببینم؟؟؟؟؟؟؟؟
من عشق بسکتبالم.خودم centr م.ولی کسی زیاد به اینجور بازیا توجه نمیکنه.میتونی بری سایت رسمی ان بی ای روستر تیمارو ببینی
شما نمیدونی درک فیشر کدوم تیم بازی میکنه؟من عشق بسکتبالم.خودم centr م.ولی کسی زیاد به اینجور بازیا توجه نمیکنه.
من عشق بسکتبالم.خودم centr م.ولی کسی زیاد به اینجور بازیا توجه نمیکنه.
193.به نظر شما kevin martin behtare یا harden????منم فقط وقتی بسکت بازی میکنم خوشحالم بقیه مواقع)xچجور بازیا؟؟؟؟؟؟
سنتری؟فدت چنده؟
193.به نظر شما kevin martin behtare یا harden????
)))))))))))))دقیقا هم قدیم JAMES HARDEN:dولی اورال مارتین بیشتره)))))))))))))دقیقا هم قدیم JAMES HARDEN:d
ن دیگه رفته دالاس اونجام زیاد نمیمونه خیلی سنش زیادهولی اورال مارتین بیشتره
---------- نوشته در 08:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:39 PM ارسال شده بود ----------
نمیدونی اوکلاهاما فیشرو خریده یا نه؟
نمیدونی دیگه اوکلاهاما چه بازیکنایی گرفته؟ن دیگه رفته دالاس اونجام زیاد نمیمونه خیلی سنش زیاده
نمیدونی دیگه اوکلاهاما چه بازیکنایی گرفته؟
---------- نوشته در 08:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:48 PM ارسال شده بود ----------
بگو از کدوم تیما گرفته و کیارو جاش داده.ممنون میشم
ولی lamb اوکلاهاما از هیستون گرفتهاوکلاهما دیگه کسیو نگرفته دالاسم فیشرو گرفت چون FREE AGENT بود کسیو نداد
ااااا نمیدونسم مرسیولی lamb اوکلاهاما از هیستون گرفته
---------- نوشته در 09:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:02 PM ارسال شده بود ----------
من trade میکنم ولی باز دستگاهو روشن میکنم رفته.چجوری سیوش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟